Classic Plus High School

Et udvekslingsår, der vil ændre dit liv

Begrænset pladser: Classic Plus Program med Garanteret Enkeltværelse og Sport på Din High School!

Nu har vi en helt unik mulighed til dig! Vi præsenterer nemlig Classic Plus Programmet, med kun 3 ledige udvekslingspladser til USA.

Classic plus programmet åbner op for muligheden for, at du kan tilpasse dit ophold i USA, så det passer endnu bedre til din personlighed. Programmet kombinerer nemlig den traditionelle udvekslingsoplevelse med lidt ekstra fordele, der gør din oplevelse i USA endnu mere unik.

Hvis et enkeltværelse samt mulighed for at dyrke en masse sport under dit udvekslingsprogram er vigtigt for dig! Så er Classic plus programmet det perfekte valg for dig.

Garanteret Enkeltværelse: I Classic Plus Programmet er du sikret dit eget enkeltværelse hos din værtsfamilie. Et enkeltværelse giver dig muligheden for at trække dig tilbage, når du har brug for at være dig selv under dit udvekslingsår. Det kan også give lidt mere privatliv og ro til at fokusere på dine studier og personlige udvikling.

Sport på Din High School: Vi har sørget for, at sport er en integreret del af dit program. Uanset om du er interesseret i at deltage i holdspil eller individuelle idrætsgrene, vil du have mulighed for at dyrke din passion og blive en ægte del af din High School-sportskultur. At være en del af et sportshold giver dig også mulighed at skabe nye venskaber, og du kan udforske en masse nye sportsgrene.

Classic Plus High School programmet byder på alt det, der har gjort High School udveksling populært. Du vil bo hos en amerikansk værtsfamilie, få undervisning af engagerede lærere, og opbygge venskaber gennem klubber og aktiviteter uden for undervisningstiden.

Din placering i USA vil være baseret på din værtsfamilies bopæl. Når vi kender din værtsfamilie, vil du få en plads på den lokale High School samt en lokal kontaktperson i USA. Med støtte og vejledning fra din værtsfamilie vil du hurtigt tilpasse dig livet som en amerikansk High School-elev.
Dette er din chance for at udforske verden, dyrke dine interesser og opleve en anderledes kultur, alt sammen i et trygt og støttende miljø.

Så kom med på eventyret og gør din udveksling til noget helt specielt med Classic Plus Programmet. Vær med, mens pladserne stadig er tilgængelige!

Vær opmærksom på, at tilmeldingsfristen udløber den 10. november. Så bestil din online vejledningssamtale i dag, og tag det næste skridt mod at sikre din plads på Classic Plus Programmet

Classic Plus udveksling Programdetaljer

Lande: USA

Alder: 15-18 år

Indkvartering: Nøje udvalgte værtsfamilier

Varighed: Akademisk år eller semester

Support: Support under hele dit ophold fra vores Nordiske Team

Eksamensbevis: Mulighed for at tilføje Double Diploma

Perfekt valg for: Elever som er åbne og ønkser at opleve en ny kultur

Select High Schools

Vil du have mere ud af dit udvekslingsår?

Vi du have noget særligt ud af dit udvekslingsår? Drømmer du om en bestemt skole, din yndlingssport, et fag? Vælg vores Select High School program og skræddersy dit udvekslingsår.

Dit andet hjem

Hvor du bor og hvem du bor sammen med, er en stor del af din High School oplevelse. Derfor vælger vi omhyggeligt værtsfamilier, der kan give et omsorgsfuldt miljø, hvor du føler dig støttet, mens du studerer på en lokal High School. Som det nye medlem af deres familie bliver du en del af deres hverdag. Du vil deltage i deres middagssamtaler – en fantastisk måde at mestre det lokale sprog på – og deltage i deres weekendaktiviteter. Det er ikke overraskende, at mange af vores studerende og værtsfamilier holder kontakten længe efter, at udvekslingen er slut.

Dit udvekslingsår med Double Diploma

Maksimer din tid i udlandet ved at tilføje double diploma til dit udvekslingsår.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

"*" indicates required fields

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Begynd din planlægning