Bliv udvekslingsstudent i Californien

Studer på High School i the Golden State

Californien er det mest populære valg for et udvekslingsår i USA blandt vores udvekslingsstuderende. Californien er den tredjestørste stat i USA, og er kendt for at være en stat fuld af kontraster som: bjerge, strande, livlige byer, nationalparker og berømte forlystelsesparker. The Golden State har meget at byde på, og er et perfekt sted for dig, der elsker sport. På kysten i Californien er der altid folk som kitesurfer eller står på vandski. Det varme vejr og korte afstand til havet gør Californien til en fantastisk udvekslingsdestination.

Et High School år i USA er en unik mulighed for at fordybe dig i den amerikanske kultur. Bliv bedre til engelsk samtidig med at du skaber nye venskaber for livet. Du kan opleve Hollywood, Disneyland, Silicon Valley, Yosemite og meget mere som udvekslingsstudent i Californien!

Populære muligheder i Californien

Få en oplevelse for livet

At tage på udveksling er en once-in-a-lifetime oplevelse, som du vil huske resten af dit liv. Bestil en personlig vejledningssamtale med os eller bestil vores High School-guide.

Dit udvekslingsår på High School i Californien

At vælge at studere i udlandet med Educatius betyder, at vi guider dig til at finde det perfekte program. Uanset hvilket program du vælger, vil du “Learn for Life” med støtte fra vores globale team.

Hos os kan du finde det helt rigtige program for lige netop dig. Lad os præsentere de forskellige muligheder for dig, så du kan opleve lige dét du drømmer om. Hvert af vores programmer er designet til, at du kan udforske verden med os som sikkerhedsnet.

  • Inden for vores USA Classic-program kan du ønske (mod et tillæg), at blive placeret i en bestemt region eller stat, for eksempelvis at kunne sikre dig en plads på en High School i Californien. Du betaler kun for dit områdeønske, hvis det bliver opfyldt. Bemærk venligst, at ledige pladser til områdeønsker er begrænset og vil blive tildelt efter først-til-mølle-princippet.
  • Med vores Select-program kan du vælge præcis den skole (eller distrikt) i den by du ønsker, alt fra San Francisco, Santa Barbara, Los Angeles til Calabasas. Vi har et fantastisk udvalg af High Schools i Californien, så du kan få præcis den placering, sport og fag, du drømmer om at opleve! Vores High School eksperter vil guide dig til at finde det perfekte match. Ved at vælge et udvekslingsår i Californien vil du være omgivet af en mangfoldig kultur, solskinsvejr året rundt og smukke strande. På et Select-program er du altså med til at bestemme, hvilken High School der matcher dine drømme! Ud fra dine interesser inden for eksempelvis sport eller kunst kan vi skræddersy dit udvekslingsprogram efter dine ønsker. Eller måske drømmer du om at studere på en High School lige ved stranden? Lad os sammen skabe rammerne for dit udvekslingseventyr.

Alle de fantastiske steder i Californien venter på dig!

Vælg din High School med vores Select-program

Et udvekslingsår i Californien er ideelt for alle udvekslingsstudenter, der ønsker at nyde deres High School år under en strålende sol. Her er nogle af vores mest populære High Schools i USA, du kan blandt andet opleve El Camino Real Charter high School, Las Virgenes Unified School District eller Idyllwild Arts Academy.

På vores Select program kan du vælge præcis, hvilken skole i Californien du gerne vil opleve. Du drømmer måske om en High School i Hollywood, en High School med et unikt kunst-program eller en Boarding School i Los Angeles? Oplev den traditionelle High school-oplevelse i USA med alt fra ”Pep rallies” til “Prom Night”. Du kan også vælge at udvide din akademiske horisont med vores Boarding School program. Vi har fremragende Boarding Schools, hvor de studerende bor på campus. Vi har endda en Boarding School i Californien, der har specialiseret sig i kunst! Uanset hvad du drømmer om at opleve, kan vi tilpasse dit udvekslingsprogram efter dine ønsker.

One Team Across the Globe

Hos Educatius er vi stolte af at være en del af Educatius Group AB, som er den ledende organisation inden for international uddannelse. Sammen sikrer vores One Team across the Globe, at vores udvekslingsstudenter får den bedste, mest givende udvekslingsoplevelse, som muligt. Vores team er til rådighed, når du har brug for os, både lokalt og globalt.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

"*" indicates required fields

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Begynd din planlægning