Udvekslings hos Educatius

Din guide for det bedst mulige udvekslingsår

Siden 2002 har vi hos Educatius tilbudt High School udvekslingsprogrammer for nordiske unge, i alderen 14-18. Vi er eksperter i High School udveksling, og vores passion er at vejlede unge mennesker om udvekslingsophold. Vores elever er altid i fokus og vi guider dig til en oplevelse for livet. Vores organisation er bygget op omkring tillid, samarbejde og engagement. Selvom vi har oplevet ekstraordinære udfordringer i 2020 samt 2021, er alle vores udvekslingselever blevet placeret, og studerende der ikke kunne få deres førstevalg, blev tilbudt et alternativt program af højere værdi uden omkostninger.

banner-img

Følg vores udvekslingsstuderende

Educatius giver dig den bedste forberedelse til dit udvekslingsår! Vil du gerne vide mere om, hvad et udvekslingsår kan byde på? Find os på vores sociale medier, hvor vores udvekslingsstuderende viser et glimt af deres eventyr gennem SoMe-Takeovers. Her kan du stille spørgsmål til vores udvekslingsstudenter samt få et unikt indblik i deres hverdag – følg os på Instagram, Snapchat, TikTok, YouTube og Facebook. Du kan også få kontakt til en af vores tidligere udvekslingsstudenter gennem vores ambassadør netværk hos Educatius. 

banner-img

Eksperter i High School udveksling

Educatius har over 20 års erfaring med at sende studerende afsted til deres High School udvekslingseventyr rundt i hele verden.   

Hos Educatius tilbyder vi en bred vifte af udvekslingsprogrammer og vi har 13 forskellige destinationer. Vi har alt fra traditionelle udvekslingsprogrammer til mere skræddersyet programmer, som tager udgangspunkt i dine interesser og ønsker. Sammen finder vi det udvekslingsprogram, som passer til dig.  

Læs mere om Educatius og vores erfaring inden for High School udveksling – Vi er One Team Across The Globe.

Hvorfor vælge Educatius?

Vi har lært meget siden vi startede, og vi har altid arbejdet hårdt for at kunne give vores elever og forældre den bedst mulige vejledning. Vi oplever, at vores elever og forældre vælger os fordi:  

Den bedste forberedelse

Vi vil gerne give vores udvekslingsstuderende den bedst mulige start på deres udvekslingseventyr, derfor afholder vi flere forbedrende møder. Vores populære Soft Landing Camps er også inkluderet i vores udvekslingsprogrammer.

Personlig kontakt

Hos Educatius har alle udvekslingselever og deres forældre en personlig kontaktperson fra det danske kontor. Alle udvekslingselever har også en lokal kontaktperson i deres værtsland samt mulighed for at ringe 24/7 til vores nødtelefon. 

Stort udvekslingsnetværk

Med vores 20 års erfaring i udvekslingsbranchen har vi opbygget et stort netværk i hele verden, hvilket betyder at vi kan tilbyde dig de mest fantastiske High Schools og mest imødekommende værtsfamilier uanset, hvilken destination du drømmer om at opleve.

Unik High School portfolio

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer og High Schools. Hos os kan du være med til at skabe rammerne for dit udvekslingsår. Du har måske en bestemt sport du gerne vil opleve eller en bestemt by du gerne vil studere i? Lad os høre, hvad du drømmer om at opleve

One Team Across the Globe

Hos Educatius er vi stolte af at være en del af Educatius Group, som er en stor organisation inden for international uddannelse. Educatius Group arrangerer High School udvekslingsophold over hele verden. Sammen med vores One Team across the Globe sikrer vi global koordinering på alle vores udvekslingsprogrammer, hvilket giver os en unikt kontrol og fleksibilitet. 

One Team Across the Globe
banner-img

Tag det næste skridt mod dit udvekslingsår

Dit udvekslingsophold venter på dig, og vi står klar til at guide dig mod et eventyr fyldt med ny viden, oplevelser og venskaber for livet. Bestil en gratis og uforpligtende vejledningssamtale med vores High School eksperter i dag. Få den bedste vejledning og find ud af, hvilket program der passer bedst til dig.  

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

"*" indicates required fields

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Begynd din planlægning