Classic High School i USA

Den originale oplevelse som udvekslingsstuderende

Classic High School byder på alt det, der har gjort international studieudveksling populær. Du bor hos en værtsfamilie, får undervisning i sjove fag med engagerende og venlige undervisere, og du får venner gennem klubber og aktiviteter uden for undervisningen.

Hvor du studerer i USA afhænger af, hvor din værtsfamilie bor. Når du er matchet med dem, får du en plads på den lokale High School. Med din værtsfamilies hjælp og vejledning vil du på ingen tid komme til at leve som en amerikansk High Schooler.

Du kan tilmelde dig et hvilket som helst af de fire år på High School, selvom Explorius studerende typisk tilmelder sig det tredje år (som juniors) eller det fjerde år (som seniors). Som studerende på Classic High School kan du tage til udlandet i et semester fra efteråret eller vinteren eller hele skoleåret.

Du kan finde ud af, hvordan Classic High School virkelig er ved at tale med tidligere studerende eller læse de studerendes historier om sin oplevelse af livet i Amerika.

Perfekt for studerende, som:

  • Vil lære at forstå den amerikanske kultur ved at leve i den
  • Er åbne for at studere hvor som helst
  • Er nysgerrige på at bo i udlandet
  • Ønsker at forbedre sit engelsk
  • Er klar til at få nye venner

En oplevelse for livet

At rejse på et udvekslingsår er en oplevelse for livet, som er med til at forme din fremtid. Se denne korte vejledning til at planlægge dit år i USA. Og book et gratis vejledningsmøde med os for at gøre planen til virkelighed.

Bestem, hvor du skal på udveksling

Du kan angive, hvor du foretrækker at bo i dit udvekslingsår. Vælg den by, stat eller region, hvor du vil hen, og hvis der er plads, kommer du til at bo der. Dette koster et tillægsgebyr, og pladserne er begrænsede. Du kan sikre dig en plads ved at ansøge om dit udvekslingsår så tidligt som muligt.

Hvis du vil vide mere om den destination, du har valgt, eller hvis du vil undersøge dine muligheder, kan du besøge vores side med områdeønsker.

academic-high-school-graduation

Optjen et dobbeltdiplom

Et udvekslingsår bringer dig tættere på at få et amerikansk High School-diplom, end du måske er klar over. Med vores søsterselskab, Educatius Academy Online, kan du få et dobbeltdiplom – et fra din High School derhjemme og et fra den historiske og højt anerkendte amerikanske Boarding School, Washington Academy.

Tjek de udvekslingsstuderendes historier ud

MAria

“Soft Landing Camp var virkelig en af ​​de sjoveste, jeg nogensinde har lavet. Sightseeing, shopping og meget mere var på programmet.”
– Maria, om Soft Landing Camp i New York

NATHALIE

”At bo i en lille by gav mig et unikt indblik i det amerikanske hverdag og kultur. Møde nye sætninger og tankesæt gjorde at jeg fik lært og vokset meget som person!” – Nathalie i Manistee, Michigan

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

*” indikerer påkrævede felte

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Begynd din planlægning