Bliv udvekslingsstudent i Arizona

Studer på High School i det vestlige USA

Arizona er det perfekte sted at fordybe sig i amerikansk Midtvest-kultur. Med sit smukke vejr året rundt og imponerende naturoplevelser som Grand Canyon, er Arizona stedet for dig, hvis du er klar til at opleve “The True American High School Life”.

Et år (eller semester!) på udveksling i Arizona er en unik mulighed for at opleve kulturen imens du studerer på High School. Arizonas rige historie, såvel som statens livlige hverdag, vil blæse dig omkuld og ikke efterlade plads til kedsomhed. Beliggende ved siden af ​​ikke tre, men fire stater og en landegrænse, vil et udvekslingsår i Arizona byde på mange oplevelser samt muligheder for at udforske USA.

Få en oplevelse for livet

At tage på udveksling er en once-in-a-lifetime oplevelse, som du vil huske resten af dit liv. Bestil en personlig vejledningssamtale med os eller bestil vores High School guide.

Dit udvekslingsår på High School i Arizona

At vælge at studere i udlandet med Educatius betyder, at vi guider dig til at finde det perfekte program. Uanset hvilket program du vælger, vil du “Learn for Life” med støtte fra vores globale team. Hos os kan du finde det helt rigtige program for lige netop dig. Lad os præsentere de forskellige muligheder for dig, så du kan opleve lige dét du drømmer om. Hvert af vores programmer er designet til, at du kan udforske verden med os som sikkerhedsnet.

  • Inden for vores USA Classic-program kan du ønske (mod et tillæg), at blive placeret i en bestemt region eller stat, for eksempelvis at kunne sikre dig en plads på en High School i Arizona. Bemærk venligst, at ledige pladser til områdeønsker er begrænset og vil blive tildelt efter først-til-mølle-princippet.
  • Med vores Select-program kan du vælge præcis den skole (eller distrikt) i den by du ønsker, takket være vores store Arizona-portfolio. Vi har et fantastisk udvalg af High Schools i Arizona, så du kan få præcis den placering, sport og de fag, du drømmer om at opleve! Vores High School eksperter vil guide dig til at finde det perfekte match. Med et Select Program kan du skræddersy dit udvekslingsprogram alt efter dine ønsker. På et USA Select-program er du altså med til at bestemme, hvilken High School der matcher dine drømme! Lad os sammen skabe rammerne for dit udvekslingseventyr.

Vælg din High School med vores Select program

Et udvekslingsår i Arizona er perfekt for dig, der ønsker at nyde High School livet i det vestlige USA. Her er nogle af vores mest populære High Schools, der ligger fantastisk i denne oplevelsesrige stat.

På vores Select High School-program kan du vælge præcis, hvilken skole du vil studere på i Arizona. Du har mulighed for at tilpasse dit udvekslingsophold efter dine interesser. Oplev den amerikanske kultur samtidig med, at du udvikler dig akademisk såvel som personligt.

Testing

One Team Across the Globe

Hos Educatius er vi stolte af at være en del af Educatius Group AB, som er den ledende organisation inden for international uddannelse. Sammen sikrer vores One Team across the Globe, at vores udvekslingsstudenter får den bedste, mest givende udvekslingsoplevelse, som muligt. Vores team er til rådighed, når du har brug for os, både lokalt og globalt.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

"*" indicates required fields

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Begynd din planlægning