Select High School

Find den perfekte skole i New Zealand

Når du tilmelder dig vores Select High School eller Boarding School-program, får du muligheden for at vælge hvilken skole i New Zealand du gerne vil gå på.

Dette er perfekt for dig som allerede har et tydeligt billede af, hvordan din udveksling i landet skal se ud. Måske vil du gerne have nogle bestemte fag, udøve din favorit sport på et mere professionelt niveau eller studere i din drømme-by.

Vi tilbyder en lang række skoler over hele New Zealand. Nedenfor finder du vores mest populære High Schools og Boarding Schools.

High Schools i New Zealand

Nedenfor finder du vores mest populære high schools inden for vores Select High School program. 

banner-img

Waihi College

Waihi College er en fantastisk High School i New Zealand, der ligger 10 minutters kørsel fra Waihi Beach og 45 minutter fra den livlige by Tauranga. Med dette unikke miljø tilbyder Wauhu College et bredt pensum (både i og uden for klasseværelset), herunder udendørs undervisning, kajaksejlads, mountainbiking, surfing, dykning, fodbold, svømning og cheerleading.

Som udvekslingsstudent på Waihi College har du mulighed for at deltage i en bred vifte af uddannelsesprogrammer, aktiviteter, begivenheder og oplevelser. I løbet af året er der altid en masse skole- og samfundsbegivenheder, som eleverne elsker at blive involveret i. Disse begivenheder omfatter: Spirit Days, Matariki-koncert, musik- og drama-aftener, musikundervisning og bands, skolequizzer eller kulturfestivaler. 

banner-img

Kerikeri High School

Kerikeri High School har flere moderne faciliteter og ligger tæt på det populære område Bay of Islands. Som udvekslingsstudent på Kerikeri High School kan du opleve et bredt udvalg af fag, som deres prisvindende sejlerakademi og deres nye teaterakademi.
 
Skolens elever deltager i en bred vifte af sportsaktiviteter i løbet af året. De sportsgrene der tilbydes på skolen, er blandt andet atletik, volleyball, fodbold, tennis, svømning, basketball, badminton og hockey.

Waimea

Waimea College er en fremragende skole i New Zealand, der ligger i Richmond, i Nelson Tasman regionen på Sydøen. Som udvekslingsstudent her kan du opleve bjerge, smukke floder, solskin og generelt den fantastisk natur. På skolen er der et stort fokus på de faglige, kulturelle og sportslige resultater, og alle elever opfordres til at deltage i en eller flere fritidsaktiviteter. 
 
Der er mange gode faciliteter til rådighed på skolen som blandt andet forskellige baner til boldspil, videnskabelige laboratorier, bibliotek, fitness rum, swimmingpool og vejledningscenter.

banner-img

Boarding Schools i New Zealand

Nedenfor finder du information omkring Boarding Schools som vi tilbyder i New Zealand. 

banner-img

Scots College

Scots College er en fantastisk Boarding School i New Zealand, og er en IB World School, som tilbyder udvekslingsstudenter en masse spændende muligheder. Som udvekslingsstudent kan du opleve en masse sports- og kulturaktiviteter.
 
Skolen er kendt for at have personlig vejledning, en fremtidsfokuseret læseplan og et stærkt fællesskab. Eleverne oplever derfor et trygt og struktureret miljø, som er varmt og imødekommende. Der er også fremragende faciliteter på skolen som musiklokaler, dramalokaler, en science afdeling, sportsbaner, fitness rum og et bibliotek.

Sikre din plads på High School i New Zealand

Bestil en gratis og uforpligtende vejledningssamtale, hvor vi fortæller meget mere om New Zealand og vores forskellige skoler. Sammen skræddersyr vi det perfekte udvekslingsår for dig, og sikre at dit store New Zealandske udvekslingseventyr bliver præcis, som du ønsker. 

Begynd din planlægning