Rabatter og kampagner

Vi ønsker, at så mange unge som muligt får chancen for at studere i udlandet. Derfor tilbyder vi rabatter og stipendier, som du kan tage del i, når du ansøger om et udvekslingsår hos os.

Vi tilbyder flere forskellige rabatter for dig som rejser på et udvekslingsår eller semester med os.*

Læs mere om rabatterne nedenfor og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

banner-img

Søskenderabart – 2.000 DKK

Hvis du har en søskende, der har været udvekslingsstuderende hos Educatius eller en anden udvekslingsorganisation, giver vi dig en rabat på 2.000 DKK.

Find din egen værtsfamilie – 2.000 DKK

Hvis du finder din egen værtsfamilie, når du tilmelder dig et af vores high school-programmer, får du en rabat på 2.000 DKK.

Der er nogle kriterier, som skal være opfyldt, for eksempel må du og værtsfamilien ikke være i familie, og de må ikke kunne tale dansk. Ligesom alle andre af vores værtsfamilier vil din værtsfamilie gennemgå en evalueringsproces. Det er for at sikre, at de vil være gode værter for dig.  

Ansøg om et Educatius-stipendie

We offer several different discounts for you to take part of when travelling on an exchange year or semester with us. Find more information about the discounts below.

Please note that the discounts cannot be combined.

5 Boarding School-stipendier

Når du tilmelder dig vores Boarding School-program, har du en god chance for at modtage et eller flere stipendier. Stipendierne kan dække op til 60 % af undervisningsgebyret.  

Der tilbydes stipendier til ambitiøse studerende med gode karakterer og til studerende, der dyrker sport på højt niveau, såsom fodbold, hockey, golf og tennis. Vi hjælper dig gerne med at finde de stipendier, der passer til din profil

Andre stipendier

Ud over at ansøge om vores eget stipendie anbefaler vi dig at tjekke nedenstående sider for at finde flere nyttige oplysninger om stipendier.

Du kan også finde bøger og oplysninger om stipendier på dit bibliotek. Husk også at tjekke med din kommune og din nuværende skole – de tilbyder ofte stipendier med færre ansøgere.    

Begynd din planlægning