Efterskole i USA

Tag på efterskole i USA efter 9. klasse

U.S. Boarding Schools er fantastiske steder for studerende, som er på udkig efter en berigende oplevelse, men med gebyrer på mellem US$35.000 og $65.000 om året, kan det ikke lade sig gøre for mange. Vores U.S. Boarding Exchange-program gør exceptionel uddannelse prisvenlig.

Når du ansøger om dette program, matcher vores High School-udvekslingseksperter dig med en god Boarding School til den lavest mulige pris. Du får den eksklusive Boarding School-oplevelse – akademikere i topklasse, moderne faciliteter, et væld af ekstracurriculære aktiviteter og logi på campus – altsammen dig en betalelig pris.

Priser med alt betalt og hjælp 24/7

USA efterskole-programmet giver dig én pris på alt, du har brug for. Undervisning, logi på campus, sund mad til alle måltider og flybilletter er alt sammen med i prisen. Du får også masser af hjælp, uanset hvornår du har brug for den, fra vores team, før du starter programmet og når programmet er i gang.

Perfekt for studerende, som

  • Ønsker den bedste pris på en Boarding School-oplevelse
  • Ønsker at bo og studere i et støttende miljø af højeste klasse
  • Ønsker at være omgivet af sine nye amerikanske og internationale venner
  • Vil have nem adgang til undervisning og aktiviteter på campus hele ugen og weekenden – lige om hjørnet
  • Vil have en stærk akademisk retning til fremtiden

Learn for life

At tage på Efterskole i USA er en oplevelse for livet, som styrker dine forudsætninger for at få succes i fremtiden. Hent vores gratis guide eller bestil en gratis vejledningssamtale med os for at gøre planen til virkelighed.

Mere end en High School, det er en livsstil

En efterskole-oplevelse i USA er sjov, særdeles lærerig og praktisk. Bo på kollegium lige på campus blandt amerikanske og internationale studerende, hvoraf mange bliver dine venner for livet. Vælg mellem et bredt udvalg af sund mad, der tilberedes frisk hver dag og kan tilpasses dine kostpræferencer. Deltag i sport, kunst og andre aktiviteter uden for undervisningen i moderne faciliteter, der ligger få skridt fra klasseværelset. Med en USA Boarding Exchange kan du glæde dig til en rig livsstil til en pris, der passer til dit budget.

Tidlig bekræftelse gør planlægningen lettere

Din USA Boarding Exchange-plads er garanteret, når du er optaget i programmet. Inden for to til fire uger efter, du har indsendt din ansøgning, ved du præcis, hvor du skal studere og bo i USA. Det gør det nemmere at planlægge, og gør så du kan glæde dig – og fortælle det til dine venner – tidligere.

banner-img

Få hvad du ønsker fra din efterskole i USA

Som USA Boarding Exchange-studerende kan du vælge mellem en liste af muligheder, der omfatter specifikke sportsgrene – såsom fodbold, amerikansk fodbold eller golf – eller kunstneriske aktiviteter som drama og dans. Du kan også sætte mere fokus på det akademiske område ved at vælge et Advanced Placement-program inden for områder som matematik eller naturvidenskab. Du har også mulighed for at vælge mellem sprog som kinesisk, tysk, fransk og spansk. Med deres rige akademiske pensum har amerikanske Boarding Schools meget at tilbyde studerende, der ønsker at danne vej til universitetet.

Vil du have et US High School-diplom?

Nogle skoler giver dig mulighed for at få et amerikansk eksamensbevis i Grade 12. Men pladserne er begrænsede, så vent ikke – kontakt os i dag. 

Se prisen, og hvad der hører med til vores Efterskole i USA udvekslingsprogram.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

"*" indicates required fields

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Begynd din planlægning