Classic High School

Et udvekslingsår, der vil ændre dit liv

Forestil dig at bo væk hjemmefra med imødekommende mennesker, der deler deres kultur og hjem med dig, mens du studerer på den lokale High School. Som udvekslingsstudent på vores Classic High School-program kommer du til at bo hos en hjertevarm værtsfamilie, blive en del af en ny kultur og opleve hverdagen på din nye lokale high school. Vores Classic-program er perfekt for dig, der er åben overfor nye oplevelser og gerne vil opleve en ny kultur og et nyt sprog samtidig med, at du skaber nye venskaber for livet.

Learn for life i USA, Storbritannien, Irland, Australien, New Zealand, Tyskland, Frankrig, Spanien eller Italien.

Med vores Classic High School-program vælger du, hvilket land du vil studere i. Under dit udvekslingsprogram bor du hos en nøje udvalgt værtsfamilie og studerer på den lokale High School. På Classic-programmet har du mulighed for at tilkøbe et områdeønske, og dermed vælge hvor i dit værtsland du gerne vil studere. Fra start til slut vil vores High School-eksperter være der for at vejlede, guide og støtte dig, når du har brug for det.

Classic-udveksling Programdetaljer

Lande: USA, Storbritannien, Irland, Australien, New Zealand, Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien

Alder: 15-18 år

Indkvartering: Nøje udvalgte værtsfamilier

Varighed: Akademisk år eller semester

Support: Support under hele dit ophold fra vores One Team Across the Globe

Områdeønske: Du kan vælge mellem områder og byer mod et tillægsgebyr – vi opkræver dig kun, hvis dit ønske bliver opfyldt. Læs mere om områdeønsker under de forskellige lande.

Eksamensbevis: Mulighed for at tilføje Double Diploma

Perfekt valg for: Elever som er åbne og ønkser at opleve en ny kultur

Select High Schools

Deltag i webinar den 12/12 | Oplev Spanien som udvekslingsstudent!

Er du studerende med ønsket om at udforske det fortryllende land Spanien som udvekslingsstudent? Vi er glade for at invitere dig til vores eksklusive webinar, der er skabt specielt t...
11:00 12 december, 2023
Er du studerende med ønsket om at udforske det fortryllende land Spanien som udvekslingsstudent? Vi er glade for at invitere dig til vores eksklusive webinar, der er skabt specielt t...

WELCOME TO GET READY #1 MEETING

Are you excited about embarking on an unforgettable exchange journey? Or perhaps you're still on the fence, contemplating the possibilities that lie ahead? No matter where you are in...
11:00 31 januar, 2024
Are you excited about embarking on an unforgettable exchange journey? Or perhaps you're still on the fence, contemplating the possibilities that lie ahead? No matter where you are in...

Vil du have mere ud af dit udvekslingsår?

Vi du have noget særligt ud af dit udvekslingsår? Drømmer du om en bestemt skole, din yndlingssport, et fag? Vælg vores Select High School program og skræddersy dit udvekslingsår.

Dit andet hjem

Hvor du bor og hvem du bor sammen med, er en stor del af din High School oplevelse. Derfor vælger vi omhyggeligt værtsfamilier, der kan give et omsorgsfuldt miljø, hvor du føler dig støttet, mens du studerer på en lokal High School. Som det nye medlem af deres familie bliver du en del af deres hverdag. Du vil deltage i deres middagssamtaler – en fantastisk måde at mestre det lokale sprog på – og deltage i deres weekendaktiviteter. Det er ikke overraskende, at mange af vores studerende og værtsfamilier holder kontakten længe efter, at udvekslingen er slut.

Dit udvekslingsår med Double Diploma

Maksimer din tid i udlandet ved at tilføje double diploma til dit udvekslingsår.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

*” indikerer påkrævede felte

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Er du studerende eller værge?*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Begynd din planlægning