Waimea College

Waimea College er en fremragende skole i New Zealand, der ligger i Richmond, i Nelson Tasman regionen på Sydøen. Som udvekslingsstudent her kan du opleve bjerge, smukke floder, solskin og generelt den fantastisk natur. Skolen tilbyder undervisning af høj kvalitet og underviserne støtter eleverne, så de kan opnå succes både i og uden for klasseværelset. På skolen er der et stort fokus på de faglige, kulturelle og sportslige resultater, og alle elever opfordres til at deltage i en eller flere fritidsaktiviteter.

Der er mange gode faciliteter til rådighed på skolen som blandt andet forskellige baner til boldspil, videnskabelige laboratorier, bibliotek, fitness rum, swimmingpool og vejledningscenter. Skolen har et stort udvalg af interessante fag at vælge imellem på Waimea College, herunder akademiske fag som engelsk, matematik og naturvidenskab, fotografi, psykologi eller maskinteknik.

information

 • Alder:
 • 13 - 18 år
 • Kunst-programmer
 • Art, Computer Art, Digital Art og Design, Teater, Tegning, Fashion Design, Film og TV, Maling, Performing Arts, Fotografering, Teater - Design og Produktion
 • Fag
 • Regnskab, Landbrug, Anvendt Videnskab, Biologi, Business, Kemi, Computer Programmering, Økonomi, Elektronik, Tekstil Teknologi, Mad Gæstfrihed, Mad Teknologi, Geografi, Sundhed, Historie, Havebrug, Menneskets Biologi, Informationsteknologi, Matematik, Mechanical Science, Metal Teknologi, Outdoor Education, Idræt, Fysik, Psykologi, Science, Sociale Studier, Statistikker, Turisme, Træ Teknologi
 • Sport
 • Badminton, Basketball, Cricket, Cross Country Running, Cykling, Dans, Ridesport, Amerikansk Fodbold, Golf, Hockey, Netball, Outdoor Education Sport, Rugby, Løb, Sejlads, Fodbold, Svømning, Tennis, Touch Rugby, Volleyball
 • Sprog
 • Fransk, Maori, Japansk
 • Varighed
 • Short-Term, Multiple Year, Spring Semester, Spring Year, Fall Semester, Fall Year

En oplevelse for livet

At være udvekslingstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en personlig vejledningssamtale med os eller bestil vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår i udlandet.

Vores udvekslingsstuderende fortæller

Caroline, udveksling i Italien

"For mig har udveksling gjort mig mere selvstændig og mere åben. Hvilket begge to er kæmpe fordele! Den italienske kultur og sprog, har også hjulpet mig med at se ting fra mange nye vinkler."

Zille, udveksling i USA

“Jeg ville ønske for ALLE at de fik lov til at opleve school spirit, cheerholdet der underholder hele vejen igennem, super fans der står for at få folk i stemning, skolens band der står for at spille musik hver gang der bliver scoret…og jeg kunne blive ved. Det er det fedeste!”

One Team Across the Globe

Hos Explorius er vi stolte af at være en del af Educatius Group AB, som er en stor organisation inden for international uddannelse. Educatius Group arrangerer High School udvekslingsophold over hele verden. Sammen med vores One Team Across the Globe sikrer vi global koordinering på alle vores udvekslingsprogrammer, hvilket giver os en unikt kontrol og fleksibilitet.

Begynd din planlægning