Mød dit nordiske team!

Oplev dit high school udvekslingsophold sammen med vores nordiske team, der stolt er en del af Educatius! I mere end 20 år har Educatius faciliteret udvekslingsophold for internationale studerende over hele verden. Som en del af et internationalt team bringer vi dig det bedste fra begge verdener – ekspertisen og det globale netværk fra Educatius kombineret med vores dedikerede support i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Samarbejde for succes
Studerende og forældre kan opleve vores tætte netværk, der strækker sig ud over de nordiske lande. Vores samarbejde med vores Educatius-kollegaer over hele verden betyder, at vores studerende har adgang til et omfattende supportsystem, berigende kulturelle oplevelser og et globalt perspektiv. Vi er stolte af mangfoldigheden i vores nordiske fællesskab, og sammen med Educatius skaber vi et inkluderende miljø på globalt plan. Som en Educatius-studerende vil du få støtte under hele dit udvekslingsophold af en erfaren medarbejder placeret i et af de nordiske lande.

En fremtid som globale borgere
At forberede studerende til globalt medborgerskab er vores fælles vision med Educatius. Sammen stræber vi efter at give de studerende et globalt mindset, ved at udsætte dem for forskellige kulturer, sprog og globale spørgsmål. Ved at udnytte styrken i vores tværkulturelle netværk er vi med til at lære vores studerende, at begå sig i en stadig mere forbundet verden.

Bliv en del af det nordiske team
studerende i alderen 14 til 18 år og deres forældre inviteres til at være en del af vores transformative high school program. Som stolte medlemmer af Educatius tilbyder det nordiske team en unik kombination af lokal support og globale muligheder. Lad os forme fremtiden, frigøre potentialet og trives sammen i en stadigt skiftende verden.

Julia Berner-Zhou
Julia Berner-Zhou
Director Educatius Nordics

Hvorfor startede du med at arbejde med udvekslingselever?

Jeg har en international baggrund som både kombinerer det danske med det tyske, det spanske og det kinesiske, hvilket har gjort mig meget åben overfor forskellige kulturer og måder at leve på. At udvide sin horisont og få kendskab til andre levemåder, samt evnen til at balancere forskellige kulturer i sit liv, føler jeg er meget givende og berigende. Derfor er det mig en fornøjelse at følge de unge mennesker, som gennemgår en stor personlig udvikling, ved at drage på udveksling.

Har du en særlig situation, du har oplevet, som har betydning for dig?

Der er mange gode og mindeværdige situationer, men en ganske særlig har været hvor nogle elever skulle flyve fra USA til Danmark, men grundet flytrafikken strandede de i New York og skulle overnatte der, hvilket ikke var et drømmescenarie! Jeg og en kollega kontaktede alle vi kendte i New York for at finde en voksen som kunne tage sig af dem, men uden held – indtil jeg fik fat i den danske ambassade i New York. De sendte en medarbejder på tur for at samle eleverne op i en ambassade bil, for at køre dem til et hotel (hvor denne medarbejder også overnattede og passede på dem), hvor de dagen efter blev kørt sikkert til lufthavnen og sendt godt afsted på deres fly mod København. Eleverne havde det godt og fik en ekstra oplevelse med i bagagen – og jeg var lykkelig over et stærkt internationalt samarbejde, som er det udveksling handler om.

Jeg har været en del af Educatius i snart 10 år, som har været utroligt inspirerende og motiverende, da vi får lov til at følge så mange unge mennesker udleve deres drøm og udvikle sig år efter år. Både jeg og hele mit team er dybt taknemmelige over det givende arbejde vi får lov til at udføre, hver dag.

Elnaz Biglary
Elnaz Biglary
Nordic Sales Manager

Based in Norway office

Linda Matrone
Linda Matrone
Nordic Customer Success Manager

Linda har været på et universitetsudvekslingsophold i Japan i 2010. Hun har en kandidatgrad i Konfliktforskning med fokus på Interkulturel Kommunikation og Socialpsykologi. Hun taler flydende finsk, svensk og engelsk. Linda startede hos Educatius i 2016 som interviewer for studerende, der skulle til Japan på udveksling. I 2018 begyndte hun at arbejde som Inbound Manager for Finland og tog sig af udvekslingsstuderende fra hele verden, der kom til Finland for et udvekslingsår. I 2022 begyndte Linda at arbejde med studerende, der skulle afsted på udveksling fra Finland og de andre nordiske lande, især studerende, der skulle til Japan. I 2023 blev Linda den Nordiske Kundesucces Manager for Educatius Nordics og arbejder til daglig som koordinator og støtteperson for studerende, der rejser til udlandet. Lindas favorit destination med Educatius er Japan, som hun mener ofte bliver undervurderet. Linda mener, at alle burde tage skridtet og opleve den helt unikke kultur i Japan!

Erica Eek
Erica Eek
Senior Salgskoordinator

Ericas første udvekslingsoplevelse var i 1987, da hun selv rejste som udvekslingsstuderende til Illinois, USA. I Sommeren 1995 fik Erica mulighed for at arbejde som leder på vores Soft Landing Camp i New York. Dette blev efterfulgt af mere end 15 års arbejde med international high school udveksling. Erica har primært arbejdet med USA og Canada, men har også omfattende erfaring med udvekslingsophold inden for Europa og Australien. Sommeren 2017 rejste Ericas egen datter på udveksling, og har nu også erfaring med, hvad det betyder at “turde give slip”, når unge mennesker ønsker at udforske verden – den bedste oplevelse forældre kan give deres barn!

Emmi Jussilainen
Emmi Jussilainen
Sales Coordinator

Emmis rejse med Educatius startede i 2009, da hun rejste til New Zealand som udvekslingsstuderende. Nu er hendes job at hjælpe nye studerende med at finde det perfekte program for dem og gøre deres år i udlandet til et fantastisk eventyr! Emmi har haft en lang karriere inden for kundeservice, så hun vil hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have. Ud over New Zealand har Emmi også tilbragt tid med at backpacke i Australien og roadtrippe i USA, så hun har personlig erfaring med disse destinationer. Emmi er vokset op som tosproget, så hun hjælper gerne kunder på både finsk og svensk. Emmis favoritdestinationer hos Educatius er selvfølgelig New Zealand, men også det meget charmerende Irland!

Annika Ståhl
Annika Ståhl
High School Program Coordinator

Annika kom til Educatius i 2014, og i årenes løb har hun arbejdet som koordinator og hjulpet studerende med at opfylde deres drømme om et udvekslingsår i udlandet. Annika har selv været udvekslingsstudent i Italien og rejst til flere af vores værtslande. Hun har også været leder på Soft Landing Camp. Det bedste ved mit job er at hjælpe den studerende med at forberede sig på udvekslingsåret og derefter at være en tryg støtte under rejsen!

Ida Madsen
Ida Madsen
Salgs- og Marketingkoordinator

Hvorfor startede du med at arbejde med udvekslingselever?

Min motivation for at arbejde med udveksling er, at jeg er enormt fascineret af kultur og tværkulturelt samarbejde. Denne interesse kan også spores tilbage i min studietid, hvor jeg har studeret kulturel intelligens, hvilket bl.a. bragte mig hele vejen til Indien. Denne indsigt i kultur har gjort, at jeg brænder for at arbejde med udvekslingselever, idet jeg oplever, at udveksling er en enestående mulighed for, at vi bliver bedre til at forstå hinanden på tværs af kulturer. Jeg finder det derfor inspirerende at være med til at skabe rammerne for elevernes udvekslingseventyrer, fordi det både er en unik social oplevelse samtidig med at vores elever opnår indsigt i en ny kultur. Det mener jeg har stor værdi for den enkelte elev såvel som for vores globale samfund.

Har du en særlig situation, du har oplevet, som har betydning for dig?

For mig er det enormt særligt at følge med i vores elevers udvekslingsophold gennem de sociale medier. Her deler de et glimt af deres oplevelser via. engageret elev takeovers. Jeg synes, at det er særligt at følge med i, hvor dygtige vores elever er til at dele deres hverdag, interesser, erfaringer og gode råd. Jeg bliver altid imponeret over, hvor gode de er til at beskrive både de fantastiske oplevelser som nye venskaber såvel som de mere udfordrende oplevelser som hjemve. Jeg nyder derfor at have kontakt med vores elever både inden, under og efter deres ophold, hvor de bliver bedre og bedre til at sætte ord på deres unikke ophold.

Thea Klarskov Madsen
Thea Klarskov Madsen
Student Exchange Coordinator

Line Hemmingsen
Line Hemmingsen
Student Exchange Sales Coordinator

Rolle og lande?

Jeg arbejder som Student Exchange Sales Coordinator og er kontaktperson for de elever der skal til USA, New Zealand, Italien, Frankrig og La Réunion.

Hvorfor startede du med at arbejde med udvekslingselever?

Det skete faktisk ved et tilfælde. Jeg startede i det der dengang var den administrative afdeling hos Educatius og fik derigennem ”smag” for alt det spændende, der er ved at beskæftige sig med udveksling og valgte derfor at søge jobbet som koordinator tilbage i 2014, efter at have været der i to år. Jeg har arbejdet med udveksling lige siden og jeg elsker mit job!

Har du en særlig situation, du har oplevet, som har betydning for dig?

Jeg vil ikke sige, at der er én særlig situation, som har haft betydning for mig, men der er flere. Det er blandt andet, når jeg modtager beskeder fra de elever, der er afsted på udveksling, som fortæller hvor fantastisk de har det, hvordan de har oplevet at få en ”udvidet” familie og hvordan de bare har fået venner for livet. Det er også, når forældre skriver til mig efter at have fået deres barn hjem efter et år i udlandet og fortæller, hvordan det er et helt andet og meget mere modent ”barn” de har fået hjem igen og hvordan udvekslingsopholdet har gjort alverden til forskel i deres barns liv.

Miriam Ødegård
Miriam Ødegård
Program Coordinator

Miriam tog i 2014 til USA gennem Educatius for at studere TV- og filmproduktion i New York. Her boede Miriam i tre år, inden hun flyttede til Long Beach, Californien, for at tage en uddannelse i engelsk litteratur. Inden hun forlod New York, arbejdede Miriam med Educatius på vores Soft Landing Camp i 2016. Hun blev færdig med sin kandidatgrad i engelsk litteratur i 2020, og besluttede at blive i Californien. I Californien begyndte Miriam, at arbejde for et par opstartsvirksomheder, der fokuserede på uddannelse og kulturel læring. I 2023 besluttede Miriam at vende tilbage til Norge for at være tættere på sin familie, og arbejde med Educatius som programkoordinator med det formål, at give studerende muligheden for at studere i udlandet, da hun af erfaring ved, hvor berigende det er at fordybe sig i forskellige kulturer. Hun tror på, at læring og uddannelse er de mest kraftfulde redskaber, vi har, og derfor er hun engageret i at hjælpe unge studerende med at gribe chancen for en livsoplevelse ved at studere i et andet land.

Olimata Jeng
Olimata Jeng
Program Coordinator

Mit navn er Olimata, og jeg har været en del af Educatius-teamet siden 2013! Med en bachelorgrad i kommunikation og personlig erfaring fra studier i USA og Storbritannien, plus min tid i high school i Gambia, bringer jeg en solid dosis viden og empati med mig. Jeg har arbejdet på næsten alle de fantastiske destinationer, vi tilbyder, hvilket har givet mig en unik indsigt, der gør mig i stand til at vejlede studerende på deres udvekslingsprogram. Min yndlingsdel af mit job? At høre de studerendes fantastiske historier om deres tid i udlandet! Jeg er virkelig dedikeret til at give hver enkelt studerende støtte og vejledning, og jeg brænder for at hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres oplevelse. Jeg ser frem til at være sammen med dig på din udvekslingsrejse!

Birgitta Bratt
Birgitta Bratt
High School Program Coordinator

Birgitta begyndte at arbejde hos Educatius i 2012 og har haft forskellige opgaver i Educatius, bl.a. i flyafdelingen og som ansvarlig for Soft Landing Camp. I dag er Birgitta koordinator og glæder sig meget til at fungere som bindeled mellem dig som elev, dig som forældre og os i de forskellige lande. Begge hendes børn har været udvekslingsstudenter, så hun forstår til fulde de spørgsmål, der kan opstå, nervøsitet og forventninger.

Sara Jussilainen
Sara Jussilainen
High School Program Coordinator

Sara har arbejdet hos Educatius siden 2011, først som ambassadør og siden som programkoordinator. Gennem årene har hun arbejdet med alle de forskellige programmer og destinationer, som Educatius tilbyder. Sara er meget passioneret omkring sit arbejde og synes, at det er meget berigende at være med til at gøre elevernes store drømme til virkelighed. Hun elsker at høre om de studerendes oplevelser, eventyr og hvordan de studerende har fået en ny familie og livslange nye venner i destinationslandet!
Sara har studeret socialpsykologi og kulturantropologi på universitetet i Helsinki. Hun taler flydende finsk, svensk og engelsk.

Åsa Kardell
Åsa Kardell
Inbound Director

Åsa arbejder med udvekslingsstuderende, der kommer til Sverige. Åsa har selv været på to udvekslinger, som au pair i USA i et år og som udvekslingsstuderende på et universitet i Tyskland i et akademisk år. Senere begyndte hun at arbejde som informationsmedarbejder for forskellige kulturudvekslinger rundt om i verden og var også med til at starte Educatius Inbound-programmet i Sverige i 2003. Det er inspirerende at dele hverdagen her i Sverige med så mange søde unge mennesker fra hele verden og deres dejlige værtsfamilier!

Jeanette Johansson
Jeanette Johansson
Inbound Program Coordinator

Jeanette arbejder med udvekslingsstuderende, der kommer til Sverige.

High School eksperter

Hos Educatius er vi eksperter i High School udveksling og vi tilbyder et bredt udvalg af programmer til udvekslingsstuderende.

Om os

One Team Across the Globe

Hos Educatius er vi stolte af at være en del af Educatius Group, som er en stor organisation inden for international uddannelse.

One Team Across the Globe

Tag det næste skridt mod dit udvekslingsår

Indtast dine oplysninger og vi hjælper dig videre! Eller ring til os på 70 26 20 02.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

"*" indicates required fields

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Begynd din planlægning