Global Indflydelse

Vores mission rækker langt længere end klasseværelset

Som en del af Educatius Group tror vi på, at uddannelse har en stærk transformativ kraft, og som organisation arbejder vi for at bidrage med en positiv og lanvarig indvirkning på vores verden. Vi har tilpasset vores bæredygtighedsmål til FN’s, og er stolte af at præsentere en bred vifte af initiativer rundt om i verden. Dette omfatter vores forpligtelse til at tilbyde ens adgang til uddannelse gennem AiDucatius Foundation, fremme modstandsdygtighed blandt vores studerende, og styrke lokalsamfund gennem vores Community Impact Fund.

Vi kompenserer

For elevers internationale rejser

Vi er fokuseret på at kompensere for miljøpåvirkningen af elevernes internationale rejser og på at integrere bæredygtighed ind i vores virksomhedspraksis. Ud over vores støtte til AiDucatius’ træplantning, har vi forpligtet os yderligere til at investere i globale klimaprojekter. Fra 2023 vil Educatius delvist kompensere for kulstofemissionerne produceret af elevernes flyrejser baseret på beregninger foretaget af en uafhængig organisation.  Vi har udviklet en bæredygtig handlingsplan som skal måle emissioner, udvikle strategier for reducering og afbødning med kulstofkreditter, og støtte FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

“Som en organisation der specialiserer sig inde for kulturel udveksling, og inspirerer til at bringe verden sammen, er jeg overbevist om, at vi har en forpligtelse til at sikre os, at vi også bidrager direkte som virksomhed, og vi arbejder derfor løbende på at forbedre vores indsats for bæredygtighed, indflydelse, og sociale ansvar. Educatius har for nyligt lanceret flere positive initiativer som vil vil have en reel indvirkning, og vi vil forsætte vores arbejde for at sikre, at vi gør vores del for verdenssamfundet.”

PETE JACKSON, CHIEF OPERATING OFFICER, EDUCATIUS GROUP

Modstandsdygtighed

Trivsel blandt High School-elever

År efter år byder Educatius velkommen til tusindvis af internationale elever fra mere end 50 nationer. Global Youth Resilience Initiative er vores mission om at støtte modstandsdygtighed blandt vores High School-elever, der begiver sig ud på spændende rejser der baner vejen for personlig udvikling!

Lær mere
Aiducatius

Vi giver tilbage

At studere i udlandet er en opnåelig drøm for nogle – dog ikke for alle.
Mød Aiducatius, vores søsterorganisation, som støtter skoler i Afrika og Latinamerika, og forbedrer deres programmer og elevernes adgang til uddannelse. Aiducatius sørger for uniformer og måltider, planter frugtræer og graver brønde. Denne hjælp sikrer bæredygtig uddannelse som ikke kun gavner elerverne, men også deres familier og lokalsamfund. Alle vores elever hos Educatius er med til at bidrage til disse positive ændringer.

Lær mere
Subpages image + text: 640x480px – smiling-girl-in-classroom-640x480px
Træplantning

Voksende bæredygtig indvirkning

I erkendelse af de negative konsekvenser af flyrejser, som international udveksling af elever kræver, støtter vi træplantnings- og bevaringsprojekter i Tanzania, og har gjort det siden 2009.  Alene i 2022 plantede vi ialt 12,350 træer i skoler og sundhedscentre i Tanzania til gavn for mere end 60.000 unge. Educatius Group er taknemmelige for at blive udnævnt som finalist i  2023 WYSTC Global Youth Travel Awards Outstanding Contribution til FN’s mål for bæredygtig udvikling.

Udvid dine horisonter

Community Impact Fund

Internationale elever som begår sig ud på et udvekslingseventyr udvider både deres horisonter og perspektiver – og blander deres viden om deres kultur hjemmefra og fra deres udvekslingsdestination. I marts 2024, kan nuværende Educatius elever fra hele verden tilmelde sig og vinde et tilskud på $5,000 til 2024 Community Impact Fund. At forbedre deres lokale samfund, inspireret af deres globale oplevelser og erfaring.