Aiducatius – Uddannelse er for alle

Hr. og fru Tom og Anna-Karin Ericsson grundlagde Aiducatius Foundation i 2009. Som grundlæggerne af et international udvekslingsprogram har både Tom og Anna-Karin omfattende viden om værdien af ​​uddannelse.

Aiducatius Fonden er en Sverige-baseret fond, der arbejder for at støtte unges uddannelse. I dag doneres penge til Gambia, Tanzania, Ecuador og Brasilien. Educatius fokuserer på at støtte to Aiducatius-projekter; uddannelse for elever på St. Martin Basic Cycle School i Kartong, Gambia og træplantning I Tanzania, der fungere som klimakompensation for vores rejsende elever og personale. Vi er stolte sponsorer af denne stiftelse, hvor hver udvekslingsstudent som rejser på udveksling I et år eller semester med os, automatisk sponsorerer en ung studerende I Gambia, som ligger I det vestlige Afrika.

“Vi tror på, at uddannelse er for alle.” / Tom Ericsson

Siden 2013 har Aiducatius Fonden kørt som en selvstændig fond.

Nye muligheder igennem uddannelse

Ved at dække de vigtigste udgifter til skolegang, såsom bøger, uniformer, sko og eksamensgebyrer, fungerer Aiducatius som en katalysator for samfundsvækst. I et distrikt som Kartong, Gambia, med en anslået befolkning på 6.000 indbyggere, er det med til at sørge for at familier, der sender deres barn i skole, kan spare penge op, så deres børn kan tage en videregående uddannelse, udvide deres egen virksomhed eller få råd til at ansætte arbejdere. Som udvekslingsstudent hos Educatius påvirker din udvekslingsoplevelse ikke kun dig! 

Klimakompensation

Hos Educatius bekymrer vi os om miljøet og forsøger at leve så grønt som muligt, men de fleste af vores elever går ombord på et fly for at flyve til deres udvekslingsdestination, og nogle gange skal vores personale rejse til deres kolleger. For at klimakompensere støtter vi grønne initiativer.

In Tanzania sponsorerer Aiducatius hvert år en landmand, der styrede et naturligt regenereringsprojekt af skov. Projektet drives af den finsk-svenske protestantiske kirke og støttes af udenrigsministeriet i Finland. Hvert år lærer landmændene om miljøspørgsmål og klimaændringer, og der indgås aftaler om træplantning. Landmænd genvinder en hektar naturskov og modtager 500 fyrretræs spir til at plante endnu en hektar. Dette genererer private træplanteskoleinitiativer og øger indkomsten for lokale landmænd.

1 X TRÆ FOR HVER HIGH SCHOOL VEJLEDNINGSSAMTALE

Educatius fortsætter vores støtte af et grønnere miljø og at kompensere for vores klimaaftryk. Som en del af vores træ-plantning projekt I Tanzania 2023, vil vi fra nu af, plante et træ for hver booket vejledningssamtale med vores high school eksperter. Vælg Educatius til dit uvekslingseventyr og start planlægningen med os idag! 

book vejledningssamtale

Bliv involveret

For at lære mere om projekter drevet af Aiducatius, eller for at komme i kontakt med en studerende i Gambia.

Begynd din planlægning