Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os hos Educatius.

Vi er til at træffe telefonisk mandag til fredag, 10.00-15-00.

Telefonnummer:
+45 70 26 20 02

E-mail:
info@nordics.educatius.org

Akutte situationer
I nødstilfælde kan Educatius elever på udveksling og deres forældre kontakte Educatius døgnet rundt på det udleverede nødtelefonnummer.

Adresse:
Educatius Nordics
Vestergade 29, 3. sal
1456 Købehavn

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

"*" indicates required fields

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

FAQ - Spørgsmål og svar

Vi anbefaler at du begynder at starte din proces så tidligt som muligt. Det første du nemlig skal gøre, er at bestille et interview, hvor du vil blive godkendt til programmet. Efter interviewet vil vi så tilbyde dig en plads i vores program, som du skal bekræfte. Når du har gjort det, vil den rigtige ansøgningsproces starte.

Inden for en uge vil en af vores medarbejdere kontakte dig, for at høre mere om dine ønsker, samt arrangere en personlig samtale med dig og dine forældre. Interviewet er gratis og uforpligtende. Du har mulighed for at stille spørgsmål til vores programmer, høre lidt mere om hvem vi er og hvad vi kan tilbyde netop dig. En uge efter dit interview vil du få at vide, om du er blevet godkendt til et af vores programmer.

I hvert skoleåret vil vi uddele to stipendier. Under siden "stipendier" vil du kunne læse mere om dette.

I vores High School Classic program er det værtsfamilierne, der vælger dig, ud fra den ansøgning du skal udforme. Det er frivillige familier, der befinder sig alle steder i USA. Vi har nogle enkelte pladser hvor det er muligt at ønske en bestemt stat eller et bestemt område. Ønsket koster et vist beløb, men bliver kun opkrævet, såfremt ønsket kan blive opfyldt. I Classic programmet er der nemlig ingen garanti for, at ønskerne kan opfyldes. Hvis du har særlige ønsker i forhold til skoledistrikter, specifikke områder, interesser eller andet, så vil vores Select High School program være noget for dig. Her kan stort set alt lade sig gøre.

Hvis du har en ven, der også ønsker at være udvekslingsstudent, kan I begge tilmelde jer programmet. I kan også ønske at bo i samme stat, men I bliver ikke naboer. I et udvekslingsprogram er det vigtigste, din oplevelse med din værtsfamilie, dit nye netværk og i dit nye lokalområde. Erfaringen viser, at jo mere man engagerer sig lokalt, jo sjovere et år får man.

Værtsfamilier kan ansøge om at blive værtsfamilie. De gennemgår en lignende ansøgningsprocedure, som den studerende gør. En lokal repræsentant fra den lokale organisation besøger familierne og interviewer hele familien i deres hjem. Referencer fås også. Ansøgningen gennemgås grundigt og hvis familien herefter bliver erklæret egnede, bliver de optaget i programmet.

En oplevelse for livet

At rejse på en studenterudveksling er en oplevelse for livet, som er med til at forme din fremtid. Se denne korte vejledning til at planlægge dit udvekslingsår. Og book et gratis vejledningsmøde med os for at gøre planen til en virkelighed.

Begynd din planlægning