One Team Across the Globe

Vores One Team Across the Globe er her for at vejlede og hjælpe dig i både dit hjemland og værtsland i alle faser af din high school-udveksling. Vi ved, at en vellykket udvekslingsoplevelse virkelig kan ændre en studerendes liv. Derfor tager vi os tid til at forstå dine mål, behov og præferencer, så vi kan matche dig med det rigtige high school-udvekslingsprogram – et program, der giver dig mulighed for at nå dit fulde potentiale.

Vi laver kun high school-udveksling, og vi er de bedste til det

Educatius er den førende udvekslingsorganisation i Danmark. Vi er en del af Educatius Group, en betroet førende virksomhed inden for international uddannelse, der organiserer high school-udveksling over hele verden for studerende fra mere end 60 lande. Medlemmerne af One Team Across the Globe, med stor ekspertise inden for high school-udveksling, er fordelt på 25 kontorer i 19 lande. Faktisk fokuserer vi kun på high school-udveksling, og det er derfor, vi er de bedste på området.

Vi gør vores bedste for at give tilbage. Gennem uddannelse

Vores søsterorganisation til velgørende formål, Aiducatius forbedrer livet gennem uddannelse for unge mennesker, der studerer i Gambia. Det er en måde at gøre en forskel.

Vil du vide mere? Kontakt os – vi vil meget gerne høre fra dig!

John Cedergårdh

CEO of Educatius Group

Før han kom til Educatius Group i 2020, havde John CEO-stillinger i internationale uddannelsesinstitutioner. Blandt sine forskellige leder-roller i den internationale uddannelsesbranche har han været medlem af bestyrelsen for WYSE Travel Confederation fra 2017 til 2020 og har været COO for den britiske engelsksprogede skolekæde Stafford House, der er en del af Cambridge Education Group. John har studeret på Göteborgs Universitet og har tilbragt semestre i udlandet i Innsbruck, Østrig og på University of North Florida, USA.

Matt Smith

President of Educatius North America

Matt er en sand globetrotter med omfattende erfaring inden for High School-udvekslingbranchen, som han har opnået gennem forskellige stillinger rundt om i verden. Han har arbejdet som regional chef, driftschef og formand for Educational Home Stay Programs og forstår derfor, hvad det kræver at fordybe sig i en ny kultur og et nyt sprog i et nyt land.

Kimberly Carter

Executive Director of Council for Educational Travel, USA

Kimberly ved fra første hånd og fra sine børns erfaringer, hvordan det at bo og studere i et andet land kan ændre en studerendes liv. Begge hendes døtre har studeret i udlandet, hvilket styrkede familiens tro på vigtigheden af kulturelle interaktioner. I årenes løb har Kimberly set, hvordan udvekslingsstuderende og deres værtsfamilier knytter bånd, der holder hele livet. De bliver virkelig én stor global familie!

Michele Harrison

Educatius Commercial Director, UK & Ireland

Michelle er kendt for sin store kærlighed til sprog og har i mange år taget imod High School-udvekslingsstuderende. Hun blev ansat i Educatius Group i 2014 for at skabe udvekslingsprogrammer i UK og Irland. Michelle elsker at se de studerende få mere selvtillid i løbet af deres program – nogle bliver længere, end de oprindeligt havde planlagt.

James Crimp

National Director, Australia & New Zealand

James begyndte at arbejde med internationale studerende for mere end 30 år siden i sin hjemby Torquay i England, hvor han underviste i engelsk. Hans forældre var værtsfamilie for mange udenlandske udvekslingsstuderende. James så med forbløffelse på, hvordan disse studerende modnedes i løbet af deres programmer og blev ægte verdensborgere.

Erica McAllister

Educatius Boarding Program Manager, USA

Efter at have undervist i engelsk i Sydkorea i to år lige efter college besluttede Erica at bygge sin karriere op inden for international uddannelse. Hendes erfaring som lærer og rådgiver for internationale studerende har givet hende mulighed for at dele mange spændende øjeblikke, såsom når de bliver optaget på deres drømmeuniversitet efter en vellykket High School-udveksling.

Eva Gómez,

Country Manager, Get Ready, Spain

”We can´t choose where we come from but, we can choose where we go.” Jeg har arbejdet med internationale studerende i 30 år. Jeg studerede journalistik og turisme og forsøgte at forene mine to passioner: rejse og kommunikation. Muligheden for at lære om nye kulturer, vise vores traditioner, skabe tværkulturelle broer for at forstå verden og se den med andre briller på var berigende og stimulerende. Jeg drømmer om en mere medfølende verden, og jeg mener, at vi hjælper vores studerende med at realisere sine drømme ved at fremme international forståelse gennem uddannelsesprogrammer og tværkulturelle programmer.

Jean-Michel Roques

Director, JEV Langues, France

Jean-Michel har altid været tiltrukket af sprog, og som ung lærer begyndte han at supervisere udvekslingsprogrammer. Det førte ham til sin nuværende karriere inden for international uddannelse. Han kom til JEV Langues i 1983 og har fortsat med at lede organisationen til yderligere vækst. Han betragter det som en tilfredsstillende mission at hjælpe studerende med at opleve en livsændrende High School-udveksling. Han mener, at unge mennesker gennem en High School-udveksling opnår modenhed, sprogfærdigheder og en rigere forståelse af verden.

Markus Fiedler

Country Manager, DFSR, Germany

Markus kom til DFSR efter et årti med arbejde inden for reklamebranchen. Han var på udkig efter en måde at gøre en forskel på, og han fandt den i international uddannelse. I sin rolle som landechef for DFSR har Markus hjulpet hundredvis af High School-udvekslingsstuderende med at udvikle deres potentiale og blive globale borgere. Han er meget stolt af at vide, at han og hans team har gjort en stor forskel i disse studerendes liv.

Beate Lenzbauer

Country Manager, Astudy, Italy

Beates passion for at hjælpe studerende med at finde den rette High School-udveksling har sine rødder i hendes egne internationale uddannelseserfaringer. Efter High School i sit hjemland, Tyskland, rejste Beate til Rom, hvor hun boede hos en gæstfri værtsfamilie. I løbet af sine universitetsår studerede hun noget tid i Kina og USA. Rejser, international uddannelse og at hjælpe andre med at få en livsforandrende oplevelse i forbindelse med en High School-udveksling er en del af hendes DNA.

Julia Zhou

Director Educatius Nordics

Julia har været en del af Educatius i snart 10 år. Julia har en international baggrund som både kombinerer det danske med det tyske, det spanske og det kinesiske, hvilket har gjort henne meget åben overfor forskellige kulturer og måder at leve på. At udvide sin horisont og få kendskab til andre levemåder, samt evnen til at balancere forskellige kulturer i sit liv, er meget givende og berigende!

Elnaz Biglary

Nordic Sales Manager

Elnaz kom til Educatius Group i 2016 som programkoordinator for programmerne i USA og UK/Irland. Som mange af Educatius teammedlemmer var Elnaz High School-udvekslingsstuderende – hendes program tog hende til UK – og hun har rejst meget rundt i verden. Gennem sine personlige og karrieremæssige erfaringer har hun opbygget en solid ekspertise inden for High School-udveksling og har hjulpet mange studerende med at nå deres fulde potentiale.

Begynd din planlægning