Select High School program

Skræddersy dit udvekslingår

At tage på udveksling handler om at udforske nye muligheder – med vores Select Program er stort set alt muligt. Bo og studer nær en californisk strand, i London, England eller i en villa i Firenze. Spil fodbold, studer kunst eller måske fokuser på STEM eller få et IB diplom. Uanset hvor du vil hen eller hvad du vil læse, kan vi skræddersy et udvekslingsår til dine behov og drømme.

Learn for life i USA, Storbritannien, Irland, Canada, Australien, New Zealand, Frankrig, Spanien og Italien

Select High School er programmet for dig, som har en klar forestilling om, hvordan dit udvekslingsår skal se ud. Måske vil du gerne bo tæt på stranden, kunne stå på ski i weekenden eller gå på en skole med en bestemt linje? Eller måske er det vigtigt for dig at kunne fortsætte med en bestemt sportsgren. Vores team af High School eksperter vil i samarbejde med dig, finde det helt rigtig valg baseret på din personlige og akademiske mål. De vil håndplukke High Schools, som matcher dine ønsker. Og når du har brug for lidt vejledning, vil vores team være der for dig både i dit hjem- og udvekslingsland.

Select Program Detaljer

Da Select programmet afhænger af hver enkelt skole, varierer detaljerne fra land til land og skole til skole.

Lande: USA, Storbritannien, Irland, Canada, Australien, New Zealand, Frankrig, Spanien og Italien

Alder: 14-18 år

Indkvartering: Nøje udvalgte værtsfamilier

Varighed: Akademisk skoleår, ét semester eller flere år

Support: Support under hele dit ophold fra vores One Team Across the Globe

Områdeønske: Ja, du vælger selv din skole!

Eksamensbevis: Muligt på mange amerikanske skoler og få andre lande

Perfekt valg for: Elever som har bestemte ønsker til deres udvekslingsår

En oplevelse for livet

At tage på udveksling er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Download vores High School guide i dag og start planlægningen af dit udvekslingsår, eller book en gratis uforpligtende samtale med os.

Nøje udvalgte værtsfamilier

Med Select High School programmet vælger du selv din skole og hvor i landet du vil bo og studere, men udvekslingsoplevelsen dækker over mere end blot det akademiske. For når du ikke er i skole, vil du bo hos en nøje udvalgt værtsfamilie, der er ivrig efter at dele deres kultur og daglige rutiner med dig. I vil nyde middage og weekendaktiviteter sammen. Du vil udveksle historier på det lokale sprog og skabe venskaber i lokalsamfundet – alt imens du går på den skole, som er håndplukket af vores High School eksperter i samarbejde med dig, for at matche dine personlige ønsker og mål.

Dit udvekslingår med Double Diploma

Maksimer din tid i udlandet ved at tilføje et af vores online programmer. Få et amerikansk eksamensbevis, forbered dig til Cambridge-eksamen og udvid din faglige viden med vores Get Ready Online Course.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

*” indikerer påkrævede felte

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Begynd din planlægning