Udvekslingsstuderende fortæller

Oplevelser fra en udvekslingsstudent

Følg nedenstående links for at læse om vores ambassadører, studenterreportere og influencers. Lær om deres udvekslingserfaringer og læs historier fra vores nuværende og tidligere udvekslingsstuderende. Gå ikke glip af studerendes takeover på sociale medier, hvor du kan følge vores nuværende studerendes liv imens de er afsted.

Mød vores ambassadører og studenterreportere

Vores udvekslingsstuderende er til stor inspiration for de unge, der stadig er i deres hjemlande og gerne vil på udveksling. Vil du vide mere om vores ambassadører og studenterreporter? 

Mød vores ambassadører

Mød vores influencers

Vi samarbejder med influencers på alle sociale medieplatforme som Instagram, TikTok, YouTube osv. og skaber inspirerende indhold på de forskellige platforme. Vil du vide mere om vores Influencers?

Mød vores influencers

Takeovers on social media

Ny uge – ny takeover! Følj vores udvekslingsstuderende når de beretter om deres ophold på Instagram, TikTok og Snapchat!

Læs mere

Blogs

Real students – Real stories! Ingen giver dig et bedre indblik i livet som udvekslingsstudent end vores student reportere. Tjek deres blogs og vlogs ud!

Læs mere

Vores High School guide

Er du intresseret i mere information om high school? Bestil dit gratis eksemplar og læs mere om vores forskellige high school-programmer!

Læs mere
Begynd din planlægning