Mød vores ambassadører

Tidligere udvekslingsstuderende

Vores ambassadører inspirerer og deler ud af deres egne erfaringer til unge rundt om i Danmark, som sidder og drømmer om at komme afsted på udveksling. Hos Educatius har vi bygget et fællesskab af tidligere Educatiussere, og har givet dem mulighed for at dele ud af deres udvekslingsår med andre unge.

banner-img

Educatius ambassadører:

Hvem er vores ambassadører:

Vores ambassadører er tidligere Educatius udvekslingselever, som allerede har afsluttet deres udvekslingsår, og nu er tilbage i Danmark igen.  

Hvad laver vores ambassadører:

Vores ambassadører deler ud af deres egne erfaringer fra deres udvekslingsår, de deltager blandt andet til vores forberedende møder, messer og mange andre sjove Educatius arrangementer. De er en del af teamet og støtter os i opgaver som: afholdelse af personlige samtaler med nye elever, besøge skoler rundt om i landet, deltage i webinarer og meget mere.

Educatius student reportere:

Hvem er vores student reportere:

Vores student reportere er vores elever, som i øjeblikket er afsted på udveksling. 

Hvad laver vores student reportere:

Vores student reportere deler ud af deres oplevelser og hverdag direkte fra deres lokation. De deltager i takeovers på vores Instagram, hvor de deler ud af erfaringer og svare på spørgsmål. De skaber spændende indhold til både vores Instagram, TikTok og andre sociale medier.

Begynd din planlægning