Select High School

Find den perfekte High School i Australien

Når du tilmelder dig vores Select High School-program, kan du selv vælge, hvilken High School i Australien du ønsker at studere på.

Dette program er perfekt til dig, der allerede har en klar idé om, hvordan du ønsker, at din udveksling i landet skal være. Måske ønsker du at studere i nærheden af stranden, læse bestemte fag eller dyrke en bestemt udendørs aktivitet såsom surfing eller dykning.

Vi tilbyder et bredt udvalg af High Schools i hele Australien. Nedenfor kan du se vores mest populære High Schools i landet.

High Schools i Australien

Nedenfor kan du se vores mest populære High Schools. Få mere at vide om de forskellige skoler, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål! 

Fraser Coast Angelican College, Queensland

Som udvekslingsstudent på Fraser Coast Angelican College i Australien vil du studere tæt ved hvide sandstrande og Great Barrier Reef. Skolen er ikke kun kendt for sin eftertragtet beliggenhed på Australiens “Gold Coast”, men er også et populær valg blandt både internationale såvel som australske elever grundet skolens akademiske niveau.

Her kan du opleve fag som Outdoor Education, Visual and Performing Arts samt en masse fantastiske sportsaktiviteter.

banner-img

Meridan State College, Queensland

Meridan State College ligger på Australiens østkyst i det solrige Queensland. Ved at studere her er du sikret ikke kun en unik uddannelse, men også mange timers sol og strand.

Skolen er et godt valg for dig, der ønsker at kombinere en god uddannelse med et aktivt fritidsliv med mange muligheder for surfing og dykning.

banner-img

Cairns State High School, Cairns

Cairns State High School ligger i det centrale Cairns, tæt på Great Barrier Reef og World Heritage Rainforest. Skolen har omkring 1600 elever og tilbyder flere akademiske og erhvervsrettede uddannelser. Skolen har et særligt godt ry for sine musik-, kunst- og sportsprogrammer.

Vores tidligere udvekslingselever fortæller, at de er især glade for de udflugter, som skolen arrangerer i løbet af skoleåret.

banner-img

Helensvale State High School

Helensvale State High School er en af ​​de største i byen med i alt 2600 elever.

På trods af sin størrelse tager skolen kun imod 25 internationale elever pr. studieår, hvilket betyder, at skolen har mulighed for at give hver elev et skræddersyet program. Helensvale State High School har et af Queenslands bedste udvalg af skolefag og tilbyder også flere sjove rejser i løbet af udvekslingsåret.

Få sikret din High School-plads i Australien

Mød os til en gratis og uforpligtende vejledningssamtale, hvor vi kan snakke om vores forskellige High Schools i Australien. Så kan vi sammen skræddersy det perfekte udvekslingsår til dig, så dit High School eventyr i Australien bliver præcis, som du ønsker, det skal være.    

Begynd din planlægning