Kom til informationsmøde om udveksling på High School

Valget om at tage på udveksling bringer oftest en masse spørgsmål med sig. Ud over information på vores hjemmeside, brochurer og kontaktmuligheder via telefon eller e-mail, tilbyder vi i løbet af året også diverse webinarer. De online informationsmøder fremhæver bestemte programmer eller emner og introducerer dig til nogle af de personer, der administrerer vores programmer i udlandet. Siden vil løbende blive opdateret med nye informationsmøder!

Tilmeld dig vores næste gratis og uforpligtende webinar her – vi vil glæde os at se dig!

Upcoming events and webinars

() filters added Remove

Få mere information i dag

Vores High School eksperter er her for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at beslutte, hvilket program der passer til dig. Kontakt os i dag!

Om Explorius

Malin

“Min high school-rejse begyndte med at downloade Explorius-guiden og derefter deltage i et online informationsmøde. Der fik jeg god information om, hvordan alting fungerer, og jeg blev inspireret til at udforske forskellige programmer! Jeg endte i Michigan, USA med Classic-programmet, og mit år som udvekslingsstudent er det bedste nogensinde!
– Malin, USA

Jonas

“Det var fantastisk for mig og mine forældre at deltage i et informationsmøde, fordi vi fik en masse information og havde mulighed for at stille spørgsmål direkte til Explorius gymnasieeksperter! Næste skridt var, at jeg bookede en studieguide, hvor jeg fik tips til, hvilket program der var det rigtige for mig!”
– Jonas, Storbritannien

Begynd din planlægning