Forsikring og beskyttelse

Rejseforsikring

Det er obligatorisk at tegne en forsikring, som dækker udvekslingsstudenten under hele udvekslingsopholdet. Forsikringen som Educatius henviser til, er specialiseret til udvekslingsstuderende og dækker sygdom, ulykke, bagage og ansvar. For udveksling til nogle lande kan det i nogle tilfælde være obligatorisk at skulle tegne den forsikring Educatius henviser til, da det kan være et krav fra værtsorganisationen. Educatius fremsender information og forsikringspolicen inden afrejsen.

Den forsikring, som Educatius henviser til koster 8 950 DKK 10 måneder for rejser til lande uden for EU, og 6 950 DKK 10 måneder for rejser til lande inden for EU. Forsikringen koster 5 950 DKK 5 måneder for rejser til lande uden for EU, og 3 950 DKK 5 måneder for rejser til lande inden for EU.

Farlig sport forsikring

Den forsikring som Educatius henviser til dækker ikke ekstrem sport som f.eks. ski (off piste), dykning, vandskiløb, whitewaterrafting og lignende. Hvis du skal deltage i en farlig sports- eller fritidsaktivitet er det vigtigt, at du tegner en farlig sport forsikring. Det anbefales, at elever som skal til Australien eller New Zealand tegner denne forsikring. Farlig sport forsikringen dækker ikke aktiviteter, som er vurderet til at være ekstremsport. Kontakt os for mere information om forsikringen og for at høre, hvad farlig sport forsikringen dækker.

Afbestillingsbeskyttelse

Det er anbefalet at tegne en afbestillingsforsikring for at beskytte din indbetaling i tilfælde af uforudsete hændelser, som gør, at du ikke kan rejse. Educatius tilbyder en frivilligtryghedsforsikring, som dækker en eventuel afbestilling af programmet frem til afrejsen. Denne tryghedsforsikring koster 4 950 DKK for Classic programmet og Select programmet. Vores standard afbestillingsbeskyttelse gælder ved følgende:

  • Eleven eller en i nær familie bliver syg op til afrejse

Hvis programmet aflyses grundet en af ovenstående årsager, vil du få programprisen refunderet, minus depositum og prisen for selve afbestillingsforsikringen. Denne forsikring tegnes i forbindelse med tilmeldingen.

Den udvidet afbestillingsbeskyttelse

Educatius tilbyder også en udvidet afbestillingsbeskyttelse, somgiver dig ret til at afbestille uanset grund 7 dage op til afrejsen, hvor du vil få programprisen refunderet, minus depositum og prisen for selve afbestillingsbeskyttelsen. Udvidet afbestillingsbeskyttelse koster 12 950 DKK for Classic programmet og Select programmet. Den udvidet afbestillingsbeskyttelse tegnes i forbindelse med tilmeldingen. Afbestillingsbeskyttelsen eller den udvidede afbestillingsbeskyttelsen skal tegnes ved tilmelding og er kun gældende, når hele beløbet på denne indbetales sammen med første rate. Når dette er indbetalt, kan der ikke foretages et skift. Eventuel afbestilling skal ske skriftligt.

Uanset forsikring, refunderes følgende beløb ikke ved afbestilling:

Depositum, afbestillingsforsikring, flyskatter/brændstoftillæg, samt øvrige udgifter, du selv harafholdt til visum, forsikring, vaccinationer og helbredsundersøgelse

Generelle vilkår

Generelle vilkår og betingelser High School Classic-program 2024/2025

Generelle vilkår og betingelser High School Select-program 2024/2025

 

Begynd din planlægning