Bliv udvekslingsstudent i Florida

Studer på High School i solskinsstaten

USA’s solskinsstat venter på dig! Oplev en fantastisk kombination af rig historie og kultur, lær for livet og tag på High School i staten Florida med Educatius. Udforsk Everglades, besøg Disney World i Orlando, opdag Universal Studio, besøg NASA Space Center, tag til Pensacola, oplev gamle historiske forter eller tag en weekendtur til Bahamas. Et High School år (Eller semester!) i Florida er en unik mulighed for at fordybe dig i den amerikanske sydstats kultur i en af USA’s mest populære destinationer.

Få en oplevelse for livet

At tage på udveksling er en once-in-a-lifetime oplevelse, som du vil huske resten af dit liv. Bestil en personlig vejledningssamtale med os eller bestil vores High School guide.

Dit udvekslingsår på High School i Florida

At vælge at studere i udlandet med Educatius betyder, at vi guider dig til at finde det perfekte program. Uanset hvilket program du vælger, vil du “Learn for Life” med støtte fra vores globale team. Hos os kan du finde det helt rigtige program for lige netop dig. Lad os præsentere de forskellige muligheder for dig, så du kan opleve lige dét du drømmer om. Hvert af vores programmer er designet til, at du kan udforske verden

  • Inden for vores USA Classic-program kan du ønske (mod et tillæg), at blive placeret i en bestemt region eller stat, for eksempelvis at kunne sikre dig en plads på en High School i Florida. Du betaler kun for dit områdeønske, hvis det bliver opfyldt. Bemærk venligst, at ledige pladser til områdeønsker er begrænset og vil blive tildelt efter først-til-mølle-princippet.
  • Med vores Select-program kan du vælge præcis den skole (eller distrikt) i den by du ønsker, alt fra Miami, Orlando til Space Coast. Vi har et fantastisk udvalg af High Schools i Florida, så du kan få præcis den placering, sport og fag, du drømmer om at opleve! Vores High School eksperter vil guide dig til at finde det perfekte match. Med et Select-program er du altså med til at bestemme, hvilken High School der matcher dine drømme! Ud fra dine interesser inden for eksempelvis sport eller kunst kan vi skræddersy dit udvekslingsprogram efter dine ønsker. Eller måske drømmer du om at studere på en High School lige ved stranden? Lad os sammen skabe rammerne for dit udvekslingseventyr.

Vælg din High School med vores Select program

På vores Select program kan du vælge præcis, hvilken skole i Florida du gerne vil opleve. Du drømmer måske om en High School i Miami, en High School lige ved stranden eller en High School med et unikt sportsprogram? Mulighederne er mange, med næsten 20 forskellige skoler i Florida, kan du vælge mellem alt fra Public High School, Private High School til Boarding School. Oplev den traditionelle High School-oplevelse på en af vores Public High Schools eller vælg en Private High School, hvis du ønsker et unikt kunst- eller sportsprogram. Uanset hvad du drømmer om at opleve, kan vi tilpasse dit udvekslingsprogram efter dine ønsker.

Boarding School er perfekt for dig som drømmer om at opleve den amerikanske udgave af en efterskole. Her bor du på campus sammen med lokale og internationale studerende, i stedet for hos en værtsfamilie. Der er mange fordele ved at vælge en Boarding School; du får den bedste undervisning, lærerne er særligt engagerede i eleverne og du får et stort udvalg af kunst- og sportsprogrammer. Du vil opleve at hver weekend er fyldt med sjove aktiviteter og hyggelige stunder med dine medstuderende. Et udvekslingsår på Boarding School er det optimale valg for dig som bestræber dig på et højt akademisk niveau, som ønsker at få den bedst mulige uddannelse.

One Team Across the Globe

Hos Educatius er vi stolte af at være en del af Educatius Group AB, som er den ledende organisation inden for international uddannelse. Sammen sikrer vores One Team across the Globe, at vores udvekslingsstudenter får den bedste, mest givende udvekslingsoplevelse, som muligt. Vores team er til rådighed, når du har brug for os, både lokalt og globalt.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

*” indikerer påkrævede felte

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Begynd din planlægning