Nyheder og tilbud

Se vores seneste nyheder og tilbud

THE GLOBAL YOUTH MENTAL RESILIENCE INITIATIVE

The Global Youth Mental Resilience Initiative skabt af Educatius, er mission for at støtte resiliens blandt vores high school elever.

Læs mere

Edventours: Sommerudveksling

Oplev sommerudveksling, hvor du som studerende kan få en helt unik oplevelse i USA – fordyb dig i kulturen og skab nye relationer! Vi har et spændende program klar til dig, fyldt med fantastiske aktiviteter! 

Læs mere

EXPLORIUS BLIVER TIL EDUCATIUS

Vi er glade for at dele vores transformation fra Explorius Education til Educatius, en global leder inden for international uddannelse.

Læs mere

GLOBAL SKILLS PREP CAMP

At påbegynde et udvekslingsprogram er en rejse du kun oplever én gang i livet. Global Skills Prep Camp er en ideel måde at kickstarte dine forberedelser på – herunder at blive stærk i færdigheder som kulturel bevidsthed, selvværd, AI-værktøjer, og det engelske sprog.

Læs mere

En oplevelse for livet

Udveksling er en enestående oplevelse, der former din fremtid. Tjek vores guide og få hjælp til planlægningen af dit udvekslingsår. Book en gratis samtale hos os for at gøre din drøm til virkelighed.

https://www.educatius.dk/wp-content/uploads/sites/15/2022/01/banner4.jpg

Deltag i vores infomøder

Vi arrangerer webinarer og infomøder året rundt, hvor vi inviterer vores kolleger og samarbejdspartnere fra forskellige dele af verden til at give dig et i dybdegående kendskab til vores programm.

Læs mere
Begynd din planlægning