Nyheder og tilbud

Se vores seneste nyheder og tilbud

EXPLORIUS BLIVER TIL EDUCATIUS

Vi er glade for at dele vores transformation fra Explorius Education til Educatius, en global leder inden for international uddannelse.

Læs mere

SIDSTE CHANCE FOR HIGH SCHOOL-UDVEKSLING I FRANKRIG!

Drømmer du om at krydre din gymnasietid med haute cuisine og parisisk mode? Eller at udforske den franske ø Réunion i Det Indiske Ocean? Vi har et begrænset antal pladser tilbage til vidunderlige Frankrig. Gør noget, før det er for sent – book inden den 5. marts 2024 for at sikre dig en plads!

Reserver din plads

THE GLOBAL YOUTH MENTAL RESILIENCE INITIATIVE

The Global Youth Mental Resilience Initiative skabt af Educatius, er mission for at støtte resiliens blandt vores high school elever.

Læs mere
Community impact competition cultivate project

Educatius Community Impact Competition

Verden er fuld af udfordringer, men den er også godt spækket med unge mennesker der er klar til at gøre en forskel. The Educatius Community Impact Competition er designet til vores Educatius udvekslingsstudenter og alumner som ønsker at bruge deres multikulturelle erfaringer til at gøre en positiv forskel.

Læs mere

En oplevelse for livet

Udveksling er en enestående oplevelse, der former din fremtid. Tjek vores guide og få hjælp til planlægningen af dit udvekslingsår. Book en gratis samtale hos os for at gøre din drøm til virkelighed.

https://www.educatius.dk/wp-content/uploads/sites/15/2022/01/banner4.jpg

Deltag i vores infomøder

Vi arrangerer webinarer og infomøder året rundt, hvor vi inviterer vores kolleger og samarbejdspartnere fra forskellige dele af verden til at give dig et i dybdegående kendskab til vores programm.

Læs mere
Begynd din planlægning