Edventours: sommerudveksling

Oplev meget mere end bare en ferie til USA!

Oplev sommerudveksling, hvor du som studerende kan få en helt unik oplevelse i USA – fordyb dig i kulturen og skab nye relationer! Vi har et spændende program klar til dig, fyldt med fantastiske aktiviteter! Mens du nyder alle de nye oplevelser og har det sjovt, vil du måske slet ikke lægge mærke til, hvor meget dit engelsk også vil forbedres.

Vi tilbyder flere forskellige programmer til sommerudveksling, lige fra individuelle til gruppe programmer, eco-tours eller NASA space camp, mini High School eller akademiske eventyr, sports camps og meget mere. På de fleste sommerprogrammer kan du komme afsted uden visum.

Edventours er en afdeling for kortvarige sommerudvekslingsprogrammer hos Educatius Group. De fokuserer på programmer til USA, så deltagerne ikke behøver et studievisum og kan rejse som turister. Edventours deler hovedkvarter med Educatius USA i Boston, MA.

Find din prisoversigt her.

Kvalifikation:

  • Alder: 14-19 ved afrejse
  • Sprogkrav: konversationsengelsk
  • Programstart- og slutdato: afhænger af programmet

Ansøgning:

  • Ansøgningsfrist: 2-3 måneder inden din foretrukne ankomstdato
  • Visa information: Studerende behøver ikke et turistvisum for at komme ind i USA, afhængigt af nationalitet, eller de kan rejse med en gyldig ESTA. Visumsupportdokumenter vil blive udleveret til de studerende, der har brug for det.

Vores kortvarige programmer


Eco-Grupper

Udforsk USA som en del af en gruppe på et uddannelsesmæssigt 3-ugers program i Florida, Californien, Utah eller Arizona!

Læs mere


NASA Space Camp i Florida, Alabama eller Texas

Dette er et unikt program designet til studerende, der er nysgerrige efter rummet og gerne vil træne som ægte astronauter eller missionstyringsmedarbejdere.

Læs mere


Forretnings Teknologi Seattle

Dette unikke program fokuserer på “at lære af de bedste” ved at besøge verdens store virksomheder, der er koncentreret i USA’s “Tech Silicon Valley” – Seattle, Washington.

Læs mere


Californiens Mini-High School og Akademiske Program

Californiens mini high school gruppeprogram giver eleverne en enestående chance for at komme som en gruppe og opleve en lokal high school i forstaden Los Angeles. Få en førstehåndsoplevelse af det amerikanske teenageliv!

Læs mere

Dette fantastiske 3-ugers program fører eleverne til to af de vigtigste amerikanske byer, Washington DC og Boston, for at opleve den amerikanske regering i aktion.

Læs mere

Oplevelse hos værtsfamilie

Dette program er for studerende, der ønsker at bo hos en omsorgsfuld værtsfamilie i USA. Dette program byder på friheden til at nyde, hvad USA har at tilbyde og du bliver en del af hverdagslivet hos en amerikansk familie. Du har også en lokal kontaktperson i USA, der sørger for at du får den bedste oplevelse under din sommerudveksling. Dette program er perfekt for studerende, der er modne og har lyst til nok til at udforske USA og tale en masse engelsk. Vil du gerne opleve Californien, Florida eller Boston Metro? Så er det muligt at komme hertil mod et tillægsgebyr.

Ansøg

Eco-Groups

Udforsk USA som en del af en gruppe på et uddannelsesmæssigt 3-ugers program i Florida, Californien, Utah eller Arizona! Studerende rejser som en del af en organiseret tur og lærer om bevaringsindsatsen i staten, mens de bor hos lokale værtsfamilier. Studerende vil besøge national- og delstatsparker, møde parkrangere, besøge lokale universiteters afdelinger for Miljøvidenskab og lære, hvordan klimaændringer og menneskelig aktivitet påvirker livet på planeten, og hvad de kan gøre for at hjælpe og blive involveret. De vil også opleve seværdigheder i delstaten og få livslange venner!

Ansøg

NASA Space Camps i Florida, Alabama eller Texas

Dette er et unikt program, som er designet til studerende, der er nysgerrige på rummet og gerne vil træne som rigtige astronauter eller missionstyringsmedarbejdere. Programmet giver en inspirerende og solid grundlag for mange områder inden for luftfartsindustrien og lader eleverne opbygge forbindelser og minder, der vil vare livet ud. Med daglige workshops og træninger, oplever eleverne ugen som NASA-astronauter, ingeniører og videnskabsfolk, hvor de øver sig på mikrotyngdeforhold, skyder mars rovers afsted og lander dem igen, arbejder i flykapslen eller missionstyringen eller løser ingeniør- og videnskabelige udfordringer i laboratoriet. Ophold hos værtsfamilie afhænger af lokationen.

Ansøg

Forretnings Teknologi Seattle

Dette unikke program fokuserer på “at lære af de bedste” ved at besøge verdens førende virksomheder, der er koncentreret i USA’s “Tech Silicon Valley” – Seattle, Washington. Studerende vil besøge hovedkvartererne hos Microsoft, Amazon, Google WA, Bill & Melinda Gates Foundation og møde virksomhedernes repræsentanter for at lære om deres historie og innovationer. Studerende vil bo hos amerikanske værtsfamilier og vil skabe livslange venskaber ud over at lære om amerikansk forretningsliv og besøge de største seværdigheder i Seattle. Dette program vil inspirere studerende til at lære mere om forretningsverdenen og give dem mulige karriereveje inden for de teknologigiganter, de besøger.

Ansøg

Californiens Mini-High School og Akademiske Program

Californien Mini High School Gruppeprogram giver eleverne en unik chance for at komme som en gruppe og opleve en lokal high school i forstaden Los Angeles. Det giver eleverne en førstehåndsoplevelse af det amerikanske teenageliv. Vejledningsrådgivere vil hjælpe eleverne med deres klassevalg og invitere dem til at prøve sport eller fritidsaktiviteter, der er tilgængelige på det tidspunkt. De studerende vil bo hos lokale værtsfamilier og udforske deres familietraditioner. Dette program er perfekt for studerende der ønsker at skabe livslange venskaber på den anden side af verden.

Ansøg

Washington DC – Boston Lederskabsprogram

Dette fantastiske 3-ugers program fører eleverne til to af de mest betydningsfulde amerikanske byer, Washington DC og Boston, for at opleve den amerikanske regering i aktion. I løbet af de 5 dage i USA’s hovedstad vil eleverne deltage i et 70 år gammelt ledelsesprogram, der er godkendt af præsident Clinton og George Bush Jr. Eleverne vil møde amerikanske senatorer og kongresmedlemmer, besøge USA’s Højesteret og Kongresbiblioteket, udforske DC’s nationale monumenter og lære om landets vigtigste politikker. Efter DC vil eleverne rejse til Boston for at besøge Harvard & MIT’s campusser, se de største seværdigheder i Boston og lære om nationens fødested.

Ansøg