Boarding School program

Alt hvad du behøver lige på campus

Hvis du drømmer om et udvekslingsår med fokus på høj faglig uddannelse, og samtidig opleve hvad det vil sige at bo og studere en boarding school, så er dette program for dig. Som udvekslingsstudent på boarding school vil bor du på campus dør om dør med dine medstuderende og kun få skridt fra dine klasseværelser, gymnastiksalen og skolens andre faciliteter. Boarding school er det optimale valg for dig som bestræber dig på et højt akademisk niveau, som ønsker den bedst mulige uddannelse.

Learn for life på boarding schools i USA, Storbritannien, Irland, Canada, Australien, New Zealand, Frankrig, Spanien og Italien

Boarding schools er kendte for deres akademiske programmer, der forbereder eleverne til optagelse på nogle af verdens bedste gymnasier og universiteter. Men mange tilbyder også faciliteter, kurser og aktiviteter, du ikke vil finde på andre High Schools. Vi har før placeret udvekslingsstudenter på boarding schools, som tilbyder iværksætteriprogram, ballet program og pilotprogram. Nogle har endda ridesportsprogrammer hvor du vil finde stalde og ride faciliteter direkte på campus. Forestil dig, alt hvad du kan opleve og lære på vores boarding school program!

Svært ved at vælge mellem alle de gode boarding school muligheder? Vores High School eksperter sidder klar til at hjælpe!

Der er så mange programmer, funktioner og faciliteter, du skal overveje, når du skal vælge boarding school. Lad vores High School eksperter hjælpe dig med at træffe der rigtige valg, baserer på dine personlige og akademiske mål.

Boarding Program Detaljer

Lande: USA, Storbritannien, Irland, Canada, Australien, New Zealand, Frankrig, Spanien og Italien

Alder: 13-19 år

Indkvartering: På campus med voksenopsyn

Varighed: Akademisk år, ét semester eller flere år

Support: Support under hele dit ophold fra vores One Team Across the Globe

Områdeønske: Ja, du vælger selv din skole!

Eksamensbevis: Muligt på mange amerikanske skoler og få andre lande

Perfekt valg for: Elever som ønsker noget bestemt af deres uddannelse og har høje akademiske forventninger

En oplevelse for livet

At tage på udveksling er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Download vores High School guide i dag og start planlægningen af dit udvekslingsår, eller book en gratis uforpligtende vejledningssamtale med os.

Dit hjem på campus

Som udvekslingsstudent på boarding school er dit hjem lige på campus. Du kan sove lidt længere om morgenen, fordi din første klasse er bogstaveligtalt lige rundt om hjørnet. Du vil øjeblikkeligt få et fællesskab af lokale og internationale studerende, som er dine klassekammerater, naboer og måske endda dine værelseskammerater.

Boarding school til den lavest mulige pris

Vores USA Boarding Exchange Program giver dig mulighed for at opleve alt hvad boarding schools har at tilbyde til en brøkdel af den normale pris. Du vil på dette program vælge en sport, fag eller område, og vores High School eksperter vil matche dig – og dit ønske – med en amerikansk boarding school.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

"*" indicates required fields

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Begynd din planlægning