Bliv udvekslingsstudent i Texas

Studer på High School i det sydlige USA

Texas, the Lone Star State, har meget at byde på! Et udvekslingsår i Texas er ideelt for alle, der ønsker at opleve amerikansk High School i det sydlige USA. Som udvekslingsstudent, vil du ikke alene være i stand til at fokusere på dit akademiske liv, men du vil også få chancen for at gøre det omgivet af et væld af nationalparker, som du kan udforske. Eller tag fat i dine amerikanske venner og besøg Texas State Fair! Et High School år i Texas åbner døren for et udvekslingsår fyldt med gode minder, oplevelser og venskaber for livet.

Få en oplevelse for livet

At tage på udveksling er en once-in-a-lifetime oplevelse, som du vil huske resten af dit liv. Bestil en vejledningssamtale med os eller download vores High School guide.

Dit udvekslingsår på High School i Texas

At vælge at studere i udlandet med Educatius betyder, at vi guider dig til at finde det perfekte program. Uanset hvilket program du vælger, vil du “Learn for Life” med støtte fra vores globale team. Hos os kan du finde det helt rigtige program for lige netop dig. Lad os præsentere de forskellige muligheder for dig, så du kan opleve lige dét du drømmer om. Hvert af vores programmer er designet til, at du kan udforske verden

    • Inden for vores USA Classic-program kan du ønske (mod et tillæg), at blive placeret i en bestemt region eller stat, for eksempelvis at kunne sikre dig en plads på en High School i Texas. Du betaler kun for dit områdeønske, hvis det bliver opfyldt. Bemærk venligst, at ledige pladser til områdeønsker er begrænset og vil blive tildelt efter først-til-mølle-princippet.

 

  • Med Select-programmet kan du vælge præcis den skole (eller distrikt) i den by du ønsker. Med vores udvalg af Select skoler i Texas, kan du få præcis den placering, sport og fag, du drømmer om at opleve! Vores High School eksperter vil guide dig til at finde det perfekte match. Med et Select-program er du altså med til at bestemme, hvilken High School der matcher dine drømme! Ud fra dine interesser inden for eksempelvis sport eller kunst kan vi skræddersy dit udvekslingsprogram efter dine ønsker. Lad os sammen skabe rammerne for dit udvekslingseventyr.

 

Vælg din High School med vores Select program

Vores Private High School og Boarding Schools i Texas giver dig de bedste forudsætninger for at udvide din videnskabelige horisont: de fleste af vores skoler har STEM, International Baccalaureate (IB) m.m. Skoler i Texas er særlig videnskabs- og teknologifokuseret, men vi har også skoler som er sportsfokuseret! Boarding School i Texas er perfekt for dig som drømmer om at opleve den amerikanske udgave af efterskole. Her bor du på campus sammen med lokale og internationale studerende, i stedet for hos en værtsfamilie. Uanset hvad du drømmer om at opleve, kan vi tilpasse dit udvekslingsprogram efter dine ønsker.

One Team Across the Globe

Hos Educatius er vi stolte af at være en del af Educatius Group AB, som er den ledende organisation inden for international uddannelse. Sammen sikrer vores One Team across the Globe, at vores udvekslingsstudenter får den bedste, mest givende udvekslingsoplevelse, som muligt. Vores team er til rådighed, når du har brug for os, både lokalt og globalt.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

"*" indicates required fields

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Begynd din planlægning