Caxton College

Caxton College er en High School beliggende i Valencia ved Middelhavskysten. Der er mange sejler-, dykker- og andre vandsportsskoler langs kysten, tennisklubber og akademier, adskillige golfbaner og en MotoGP-racerbane. Valencia er også hjemsted for to spanske fodboldhold: Valencia C.F. og Levante U.D. Caxton College er en unik skole i Spanien, hvor underviserne er dedikeret omkring, at udvikle hver enkelt elevs særlige talenter og evner. Caxton College er en engelsktalende skole i Spanien, der tilbyder udvekslingsstuderende fire ugentlige lektioner i det spanske sprog og kultur. Skolen har en masse at tilbyde indenfor sport, kunst samt det akademiske, hvor teamwork er i fokus. De fleste af eleverne på Caxton College er spanske, men der er også flere internationale studerende på skolen, hvilket skaber et fantastisk mangfoldigt fællesskab. Caxton College vision er, at skabe selvsikre, succesfulde og åbent sindet unge voksne. Underviserne bestræber sig efter, at skabe et sikkert og imødekommende miljø, hvor alle elever respekteres og værdsættes.

FACILITETER

Caxton College i Spanien har fremragende faciliteter som et stort Bibliotek, naturvidenskabelige laboratorier, sproglaboratorium, musiklokaler, kunstklasser, skoleteater, skolespisestue og køkken på stedet, IKT-suiter, audiovisuelt rum, kapel, skoleklinik og psykolog. Skolen har også mange sportsfaciliteter som fitnesslokaler, udendørs swimmingpool og opvarmet indendørs swimmingpool, Tennisbaner, paddle-tennisbane, fodboldbaner, basketballbaner og multisportsbaner.

information

  • Alder:
  • 14 - 18 år
  • Kunst-programmer
  • Art
  • Fag
  • Engelsk, Matematik, Science, Historie, Geografi, Business, Idræt, Litteratur, Psykologi, Social Science, Religiøse Studier, Informationsteknologi
  • Sprog
  • Spansk, Tysk, Fransk
  • Varighed
  • Short-Term, Multiple Year, Fall Semester, Fall Year

En oplevelse for livet

At være udvekslingstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en personlig vejledningssamtale med os eller bestil vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår i udlandet.

Vores udvekslingsstuderende fortæller

Caroline, udveksling i Italien

"For mig har udveksling gjort mig mere selvstændig og mere åben. Hvilket begge to er kæmpe fordele! Den italienske kultur og sprog, har også hjulpet mig med at se ting fra mange nye vinkler."

Zille, udveksling i USA

“Jeg ville ønske for ALLE at de fik lov til at opleve school spirit, cheerholdet der underholder hele vejen igennem, super fans der står for at få folk i stemning, skolens band der står for at spille musik hver gang der bliver scoret…og jeg kunne blive ved. Det er det fedeste!”

One Team Across the Globe

Hos Explorius er vi stolte af at være en del af Educatius Group AB, som er en stor organisation inden for international uddannelse. Educatius Group arrangerer High School udvekslingsophold over hele verden. Sammen med vores One Team Across the Globe sikrer vi global koordinering på alle vores udvekslingsprogrammer, hvilket giver os en unikt kontrol og fleksibilitet.

Begynd din planlægning