Battle Abbey School

Battle Abbey School er beliggende i Hastings, UK og er en inkluderende og unik skole. Skole tilbyder et bredt udvalg af over 40 forskellige fag og over 50 forskellige aktiviteter, som de studerende kan deltage i. Tilsammen skaber dette et perfekt miljø for de studerende til at dyrke deres akademiske succes samt opleve en masse i deres fritid. Battle Abbey School ligger i en historisk bygning, som er over 100 år gammel, og skolen går meget op i at blande traditionelle værdier med innovativ tænkning i deres undervisning samt læringsplan. Den interne karriereafdeling på skolen engagerer og inspirerer eleverne, så de føler sig sikre på deres beslutninger og valg. Skolen tilbyder eleverne omfattende støtte, herunder vejledningslektioner, interaktive arrangementer, interviewtræning, universitetsmesser og arbejdserfaringsdage.

FACILITETER

Battle Abbey School har en bred vifte af faciliteter til rådighed, lige fra "performing arts" lokaler og danse lokaler, konference-, værksteds- og undervisningsfaciliteter, fine madoplevelser, et bibliotek, live koncerter og endda en swimmingpool!

SPORT OG KUNST

Battle Abbey School tilbyder forskellige sports oplevelser for de studerende. De studerende kan opleve sportsgrene såsom boksning, aerobic, bordtennis, svømning, personlig overlevelse, ultimativ frisbee og stolebold for blot at nævne nogle få. De primære sportsgrene på skolen er drenge-fodbold og pige-hockey i efteråret, drenge-hockey og pige-netball i forårssemesteret og drenge-cricket og atletik i sommerhalvåret. Skolen konkurrerer også i sportsgrene som svømning. Skolen tilbyder også fremragende muligheder inden for drama, musik og performing arts.

Highlights

- Fremragende støtte. Hver elev har sin egen personlige vejleder, som de ser til daglig, og som giver dem løbende støtte og vejledning.
- Fremragende faciliteter. Faciliteterne omfatter et bibliotek, et center for scenekunst og en swimmingpool.
- Top akademiske resultater. Battle Abbey er rangeret øverst i Sussex og kendt for elevfremskridt og præstationer på "A-level".

information

 • Alder:
 • 14 - 17 år
 • Kunst-programmer
 • Art, Fotografering, Tekstil, Teater, Dans
 • Fag
 • Biologi, Kemi, Business, Fysik, Matematik, Engelsk, Informationsteknologi, Idræt, Økonomi, Geografi, Historie, Psykologi, Religiøse Studier, Computer Science
 • Klubber
 • Zumba, Debat, School Play, School Musical, Nyhedsbrev, Kreatives Schreiben, Bogklub, Lego Robotics, Skak Klub, Duke of Edinburgh Award Scheme
 • Sport
 • Fodbold, Basketball, Golf, Hockey, Ridesport, Fitness, Netball, Rounders, Svømning, Volleyball, Tennis, Pilates, Trampolin
 • Sprog
 • Fransk, Spansk, Latin
 • Varighed
 • Multiple Year, Spring Semester, Fall Semester, Fall Year

En oplevelse for livet

At være udvekslingstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en personlig vejledningssamtale med os eller bestil vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår i udlandet.

Vores udvekslingsstuderende fortæller

Caroline, udveksling i Italien

"For mig har udveksling gjort mig mere selvstændig og mere åben. Hvilket begge to er kæmpe fordele! Den italienske kultur og sprog, har også hjulpet mig med at se ting fra mange nye vinkler."

Zille, udveksling i USA

“Jeg ville ønske for ALLE at de fik lov til at opleve school spirit, cheerholdet der underholder hele vejen igennem, super fans der står for at få folk i stemning, skolens band der står for at spille musik hver gang der bliver scoret…og jeg kunne blive ved. Det er det fedeste!”

One Team Across the Globe

Hos Explorius er vi stolte af at være en del af Educatius Group AB, som er en stor organisation inden for international uddannelse. Educatius Group arrangerer High School udvekslingsophold over hele verden. Sammen med vores One Team Across the Globe sikrer vi global koordinering på alle vores udvekslingsprogrammer, hvilket giver os en unikt kontrol og fleksibilitet.

Begynd din planlægning