Vernon School District

Vernon School District er beliggende i Okanagan Valley, som er en fantastisk smuk placering og en meget populær feriedestination i Canada samt et eftertragtet sted at bo. Vernon School District tilbyder uddannelsesprogrammer af høj kvalitet. High Schools i dette skoledistrikt tilbyder udvekslingsstudenter støtte under hele deres ophold, som vejledning og engelskundervisning.
Som udvekslingsstudent i Vernon kan eleverne udforske byen, hvor de vil opleve imødekommende og venlige mennesker. Vernon er et sikkert sted at være udvekslingselev og folk i byen er engelsktalende. Byen ligger 45 minutter med fly fra Vancouver (4,5 time i bil).

Med et af de bedste klimaer i Canada, vil udvekslingsstudenter i Vernon School District kunne nyde den smukke natur, som byder på alt fra bjerge, søer og et verdensklasses "Silver Star - skisportssted". Vancouver Whitecaps tilbyder et elite fodboldakademi med professionel coaching, der tiltrækker studerende fra hele verden. Vernon tilbyder et komplet program af forskellige aktiviteter, og eleverne får personlig støtte fra deres undervisere. Vernon er et fremragende valg for udvekslingsstudenter, der ønsker at udvikle deres akademiske evner samt opleve den fantastiske kultur i Canada.

Highlights

Vernon School District har en bredt udvalg af aktiviteter for udvekslingselever. Distriktet tilbyder volleyball, dans, fodbold, baseball, skisport, hockey, golf og førstehjælp.

information

  • Alder:
  • 14 - 18 år
  • Fag
  • Skovbrug, Globale Studier
  • Sport
  • Baseball Akademi, Hockey Akademi, Snesport Akademi, Fodbold Akademi, Sejlads, Skøjteløb, Golf Akademi, Svømning Akademi
  • Varighed
  • Short-Term, Spring Semester, Spring Year, Fall Semester, Fall Year, Multiple Year

En oplevelse for livet

At være udvekslingstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en personlig vejledningssamtale med os eller bestil vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår i udlandet.

Vores udvekslingsstuderende fortæller

Caroline, udveksling i Italien

"For mig har udveksling gjort mig mere selvstændig og mere åben. Hvilket begge to er kæmpe fordele! Den italienske kultur og sprog, har også hjulpet mig med at se ting fra mange nye vinkler."

Zille, udveksling i USA

“Jeg ville ønske for ALLE at de fik lov til at opleve school spirit, cheerholdet der underholder hele vejen igennem, super fans der står for at få folk i stemning, skolens band der står for at spille musik hver gang der bliver scoret…og jeg kunne blive ved. Det er det fedeste!”

One Team Across the Globe

Hos Explorius er vi stolte af at være en del af Educatius Group AB, som er en stor organisation inden for international uddannelse. Educatius Group arrangerer High School udvekslingsophold over hele verden. Sammen med vores One Team Across the Globe sikrer vi global koordinering på alle vores udvekslingsprogrammer, hvilket giver os en unikt kontrol og fleksibilitet.

Begynd din planlægning