Palm Beach Currumbin State High School

Palm Beach Currumbin State High School i Queensland, Australien er en fremragende skole, der har leveret flotte resultater inden for det sportslige, kunstneriske og akademiske område. Denne High School i det fantastiske land "down under" har en unik kultur, hvor deres skolemotte er: "Nil Sed Optima", som betyder "intet andet end det bedste". Alle undervisere og studerende på Palm Beach Currumbin State High School gør derfor deres bedste i hver lektion.

Palm Beach Currumbin State High School tilbyder alle elever en bred vifte af aktiviteter og oplevelser, som ikke er tilgængelige på nogen anden "Gold Coast-skole". Underviserne på skolen er passioneret omkring, at eleverne udvikler deres talenter inden for det akademiske, kulturelle, sociale og sportslige område. Som udvekslingsstudent kan du deltage i spændende programmer som: Academic Excellence, Business and Technology, Creative Arts Excellence og Sports Excellence. Skolen har fremragende faciliteter som et dansestudie, lydoptagelsesstudie, scenekunstteater, teknisk tegning og computerlaboratorium, for at nævne nogle få. Skolen er anerkendt som en førende High School i Queensland, og som udvekslingsstudent kan du opleve spændende sportsaktiviteter som rugby, fodbold, surfing, basketball, Cross Country og tennis.

Highlights

1. Enestående uddannelsesfaciliteter og den bedste beliggenhed på Gold Coast
2. Programmer, der udvikler hver elevs unikke talenter og forbedrer deres uddannelse
3. Et fremragende internationalt program, der har eksisteret i ni år.

information

 • Alder:
 • 13 - 19 år
 • Kunst-programmer
 • Art, Teater, Film, Multimedie, Performing Arts
 • Fag
 • Regnskab, Landbrug, Bil Teknologi, Business, Kemi, Early Childhood, Økonomi, Engineering, Geografi, Sundhed, Hospitality, Legal Studies, Marine Science, Matematik, Filosofi, Idræt, Fysik, Psykologi, Science, Turisme
 • Sport
 • Australsk Fodbold, Basketball, Cricket, Kajak, Netball, Rugby, Fodbold, Surfing, Tennis, Touch Football, Track and Field, Volleyball
 • Sprog
 • Fransk, Tysk, Japansk
 • Varighed
 • Short-Term, Multiple Year, Spring Semester, Spring Year, Fall Semester, Fall Year

En oplevelse for livet

At være udvekslingstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en personlig vejledningssamtale med os eller bestil vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår i udlandet.

Vores udvekslingsstuderende fortæller

Caroline, udveksling i Italien

"For mig har udveksling gjort mig mere selvstændig og mere åben. Hvilket begge to er kæmpe fordele! Den italienske kultur og sprog, har også hjulpet mig med at se ting fra mange nye vinkler."

Zille, udveksling i USA

“Jeg ville ønske for ALLE at de fik lov til at opleve school spirit, cheerholdet der underholder hele vejen igennem, super fans der står for at få folk i stemning, skolens band der står for at spille musik hver gang der bliver scoret…og jeg kunne blive ved. Det er det fedeste!”

One Team Across the Globe

Hos Explorius er vi stolte af at være en del af Educatius Group AB, som er en stor organisation inden for international uddannelse. Educatius Group arrangerer High School udvekslingsophold over hele verden. Sammen med vores One Team Across the Globe sikrer vi global koordinering på alle vores udvekslingsprogrammer, hvilket giver os en unikt kontrol og fleksibilitet.

Begynd din planlægning