Ønsk en destination i USA

Bliv udvekslingsstuderende hvor som helst

Glæd dig til at fordybe dig fuldt ud i den amerikanske kultur på Classic High School Program. Men da USA er et stort land med forskellige klimaer og kulturer, afhænger hvad du oplever af, hvor du bor.

Du kan ønske at studere i en bestemt by, stat eller region. Men fordi der er begrænsede pladser, kan Explorius ikke garantere et match. Ansøg tidligt for at undgå skuffelse. Hvis det lykkes at placere dig på din foretrukne destination, skal du betale et tillægsgebyr. Hvis ikke, skal du ikke betale et tillægsgebyr.

Uanset hvor du tager hen på udveksling, får du et uforglemmeligt eventyr og en solid akademisk oplevelse. Men hvis du ønsker at bestemme din destination, kan du bruge denne vejledning til at sende dit ønske.

Hurtige fakta

Alder: 15–18,5 år

Afgange: Juli, august, september og januar

Sprogkrav: Basal engelsk

Engelsktest: Påkrævet som en del af ansøgningen

Visum: Ja

Områdeønske: Ja

Soft Landing Camp: Ja, i New York

Skoledag: Normalt 7:30 til 14:30

Fag: Obligatoriske fag og valgfag

Udbudte ture: Ja

Oplev din drømmedestination

Educatius kan hjælpe dig med at komme på High School-udveksling næsten overalt i USA. Vi har lavet denne korte vejledning for at hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er i vente på de forskellige destinationer. Søg efter region, stat eller by

Studer i en bestemt stat

USA består af 50 stater, landets hovedstad Washington DC og fem større territorier. Med Educatius kan du ønske at komme til enhver stat. De har alle noget at byde på med hensyn til historie, klima og kultur. Tjek disse korte beskrivelser ud for at finde en stat, der har det, du leder efter. Med undtagelse af nedenstående stater kan du også ønske at studere i Alabama, Alaska, Nebraska og New York. Husk, at mere kendte stater som Californien og Florida er populære. For at få en plads, skal du ansøge tidligt.

Arizona

Arizona er en sydvestlig stat med et rigt og varieret klima. Det sydlige Arizona har et ørkenklima med nogle af de højeste sommertemperaturer i landet. Der er skovklædte bjerge i nord, så du kan forvente snefulde vintre (én af grundene til, at Arizona er populær blandt skiløbere og snowboardere). Du kan naturligvis også besøge Grand Canyon i Arizona. For naturelskere er det en legeplads, der byder på uendelige eventyr. Phoenix og Tuscon er statens største byer, men bylivet kan også leves mange mindre byer inden for rækkevidde af statens dynamiske vildmark. 

California

Californien er en stor stat på den amerikanske vestkyst. Det er omtrent lige så stort som hele europæiske lande som Sverige, Tyskland og Spanien, og det er kun en smule mindre end Frankrig! Der er byer, som du kender fra film og tv eller har læst om i bøger. Men der er fantastiske rejsemål spredt ud over hele staten, så få udforsket de mange byer og landsbyer, der byder på en californisk livsstil. Hvis du gerne vil bo i en bestemt californisk by, kan du vælge Select High School, når du planlægger dit udvekslingsår.

Colorado

Naturelskere, skiløbere og snowboardere vil elske Colorado, som ligger i hjertet af Amerika. Størstedelen af Colorados befolkning bor i livlige, venligsindede byer som Denver, Aspen og Colorado Springs. Fra disse byer er det nemt at komme til de mange nationalparker og statsparker i Colorado, hvor man kan vandre, campere og, om vinteren, stå på ski og snowboard i Rocky Mountains.

Florida

Florida, der er kendt som solskinsstaten, har 60 millioner besøgende hvert år. Det er indlysende hvorfor, når man ser strandene! Men Florida er også et populært sted at bo med den tredjehøjeste befolkning i landet. Det bliver nemt at få venner, især i storbyer som Tallahassee, Jacksonville og Miami. Du kan forvente en blanding af kulturer og køkkener, ikoniske seværdigheder og at tilbringe tid med dine nye venner i solen ved havet. 

Georgia

Georgia har det hele. De smukke Blue Ridge Mountains i nord og de charmerende strande langs Atlanterhavskysten gør det til en destination for naturelskere. Det er et sted, fyldt med historie. Den spillede en central rolle i den amerikanske borgerkrig og i den amerikanske borgerrettighedsbevægelse, ledet af Martin Luther King Jr., der er født i Georgia, og som er en person, der er æret verden over for sin fredelige kamp for lighed mellem racerne. Georgia har blomstrende byer, herunder statens hovedstad, Atlanta. Nu er den et centrum for film, tv og musik, der tiltrækker folk fra hele USA og fra hele verden.  

Illinois

Illinois ligger i kernen af USA. Du møder rige landbrugs- og industrilandskaber i den sydlige del af landet og blomstrende byer i den nordlige del. Den største af dem er Chicago, landets femtestørste by. Dette dynamiske, multikulturelle centrum byder på sports- og musiksteder i verdensklasse, teatre, parker, museer og meget mere, så du kan have fingeren på pulsen af den amerikanske kultur. Med et stærkt transportnetværk kan du komme ind og mærke Chicagos sjæl, mens du bor i en af de mange nabobyer og forstæder. 

Indiana

Indiana byder på en helt igennem amerikansk oplevelse. Det er en stat i midtvesten, der er rig på landbrugsjord og charmerende byer, hvor tæt forbundne samfund nyder livet i det fri, i et klima med fire årstider. Indiana spillede en afgørende rolle i de hvide bosætteres, og landets oprindelige folks, ekspansion mod vest. Staten er nu hjemsted for industribyer som Indianapolis, Fort Wayne og Evansville samt mindre byer, hvor du kan leve den klassiske amerikanske High School-livsstil. 

Michigan

Michigan er en sand perle, der ligger mellem to af de store søer på landets nordlige grænse til Canada. Dens klima med fire sæsoner betyder, at du starter på High School i den varme sol i sensommeren, inden efterårets spektakulære farver bryder frem. Derefter er der en vinter med snefyldt sjov, inden et livligt forår fører dig til starten af forsommeren, hvor du kan tage til nogle af de smukkeste strande i landet. Michigan, der engang var hjertet af USAs bilindustri, er en mangfoldig blanding af vidtstrakte byer og forstæder, idylliske landsbyer og fiskerbyer, rigt landbrugsland og frugtplantager.   

Minnesota

Minnesota-boerne er kendt for at være venlige og høflige (deres ry har skabt udtrykket ’Minnesota nice’). Denne nordlige stat byder på uendelige udendørs eventyr med over 10.000 søer, kilometerlange skove og den mægtige Mississippi River (som starter i Minnesota). Det er også et centrum for kreativitet med en lang historie for offentlig støtte til kunst og musik. Delstatens oprindelige befolkning beriger dette kulturelle landskab, og det samme gør de mange globale indvandrersamfund, der har valgt Minnesota som sit hjem. Uden for de store bycentre som Minneapolis og Saint Paul giver mindre byer som Duluth, Saint Cloud og Bemidji en virkelig opslugende oplevelse af landet.   

Nevada

Du har måske hørt om Nevada, men du kender helt sikkert Las Vegas. Ud over gambling og underholdning er denne sydvestlige stat også hjemsted for virkelig fantastiske naturlandskaber. Du kan besøge Mojave Desert og Death Valley, kæmpe mod strømmene i talrige flodløb, vandre i tætte skove og snowboarde i populære bjergområder. Nevada er en stor stat med en blanding af feriebyer som Las Vegas, Reno og Lake Tahoe samt mindre byer, hvor du kan besøge de ikoniske landskaber, der definerede det vilde vesten. 

North Carolina

North Carolina er en charmerende sydstat med et varieret naturlandskab. Mod øst ligger en smuk Atlanterhavskyst. Mod vest ligger det frodige Appalachian Mountains. Staten har en kompleks historie. Det var hjemsted for store samfund af det oprindelige folk, der blev fordrevet, da europæerne koloniserede landet. Senere var det et brændpunkt i American Revolutionary War og senere i Civil War. Denne velhavende stat er nu hjemsted for blomstrende byer, herunder Charlotte, Raleigh og mange andre, der giver en smag på ‘sydstaternes charme’. 

Ohio

Studer i Ohio for at få en typisk amerikansk High School-oplevelse. Ohio, der engang var kendt for tunge industrier, såsom stålproduktion, er nu drivkraft for innovation inden for vedvarende energi. De fleste store byer som Columbus, Cleveland og Cincinnati har udviklet sig til centrummer for forretning, selv om staten stadig er et center for produktion. En varig arv fra statens industrielle fortid er de fremragende kulturinstitutioner, der findes i hele staten. Du kan glæde dig til at besøge museer, biblioteker og musikforsamlinger i verdensklasse, og meget mere. Og da Ohio grænser op til fem andre stater, er det den perfekte base, når du skal udforske landets forskelligheder. 

Oklahoma

Oklahoma ligger i den sydlige del af landet, nord for Texas. Studer her for at opleve livet i ’cowboyland’. Men selv om Oklahoma har været hjemsted for kvægavlere i mere end et århundrede, er det også hjemsted for en blomstrende indiansk befolkning med 25 indfødte sprog, som tales i Oklahoma. Størstedelen af delstatens befolkning bor i eller i nærheden af Oklahoma City og Tulsa, som er de største byer i delstaten. Men der er også landsbysamfund, hvor du kan fordybe dig i denne smukke stats vilde landskaber og rige historie.   

Oregon

Den vestlige delstat Oregon har kilometervis af den vilde og barske Stillehavskyst, men statens smukke strande er kun begyndelsen på alt det, som Oregon har at byde på. Oregons indre er fuld af tætte skove, der er perfekte til vandreture og camping. Produktive vinmarker og høje ørkener er også spændende destinationer. Og der er endda en aktiv vulkan, Mount Hood. Find små byer, der kan være din indgang til naturen, eller vælg en af de karakterfulde byer som Portland, Beaverton (hjemsted for det globale skomærke, Nike) og Eugene.   

South Carolina

South Carolina er en kulturel perle. South Carolina er én af de 13 oprindelige kolonier og den første stat, der forlod unionen, en proces, der førte til Civil War. Staten har spillet en vigtig rolle i landets historie. South Carolina er nu et blomstrende økonomisk centrum og et smukt, solrigt og fascinerende rejsemål. Det naturlige landskab er ideelt til weekendaktiviteter med en Atlanterhavskyst mod øst og Blue Ridge Mountains mod vest. Og i hver by er der en stor bid af den amerikanske historie! 

Tennessee

Tennessee grænser op til flere stater og næsten alle de sydlige stater. Der er smukke bjerge – såsom Smokey Mountains – og et blidere, bølgende terræn, der er krydset af store floder. Selvom staten har mange historiske seværdigheder, herunder store slagmarker fra Civil War, er den bedst kendt som hjemsted for Nashville, landets musikhovedstad. Ikke langt fra Nashville finder du fødestedet for musikalske ikoner som Elvis Presley og Dolly Parton. Tennessee er en destination, der er rig på kultur, historie og vildmark.   

Texas

Texas er en stor stat, men dens beliggenhed i den sydlige udkant af landet og dens historie som grænseby betyder, at den også er meget forskelligartet. Du vil for det meste høre texansk engelsk, men du vil også høre spansk, kreolsk, kinesisk og mange andre sprog. Ligesom befolkningen varierer landskabet fra øst til vest og fra nord til syd. Ja, der er ranches og rodeoer, men der er også en kystlinje og bjerge, der er værd at udforske. Store byer som Houston, Dallas, San Antonio og Austin vil tiltrække din opmærksomhed. Men mindre byer og landsbyer kan også give dig mulighed for at komme ind i den texanske livsstil, som ikke ligner noget andet i Amerika.

Virginia

Den historiske stat, Virginia, er et af landets smukkeste bjergområder. Du har et sted at tage hen hver weekend, heriblandt vandrestier gennem Appalacherne, smukke Atlanterhavsstrande og nogle af landets ældste historiske steder. Du er også en nem togtur væk fra store kulturelle hotspots som Washington D.C., Philadelphia og New York City.

Staten Washington

Washington ligger i det nordvestlige Stillehavsområde og deler grænse med Canada. Du hører måske, at den kaldes “Washington state” for at adskille den fra Washington D.C. (som teknisk set ikke er en stat). Staten har en kystlinje på 2500 mil, endeløse skove, maleriske bjerge og frugtfyldte plantager. Selvom det regner mere end i andre regioner, er somrene varme, og vintrene milde, hvilket gør det til en oplagt destination for vandreture, camping, surfing og skiløb. Seattle er den mest kendte by, men mange byer kan være indgang, for din indre nysgerrige eventyrer, til alt det, Washington har at byde på.    

Wisconsin

Selvom Wisconsin ligger midt i landet, gør den lange kystlinje langs Great Lakes det til et værdifuldt rejsemål for folk i hele regionen. Statens indre består af bølgende grønne græsmarker, hurtigt strømmende floder og frodige skove, der vrimler med et naturligt dyreliv. Statens klima med fire sæsoner betyder, at det grønne om vinteren viger for hvidt, når sneen lægger sig indtil foråret. Ligesom sin nabo, Minnesota, er befolkningen kendt for at være imødekommende. De er også sportsgale, og sport på professionelt og universitets-niveau dominerer den offentlige debat.   

Studer i en bestemt region

Måske lyder et par stater tiltalende, eller måske føler du dig overvældet af mulighederne. Vælg i stedet en region som destination. Det giver dig mulighed for at vælge rammerne for dit udvekslingsår uden at skulle sætte en nål på et kort. Her er nogle af de regioner, der er populære blandt internationale studerende. For at få en plads, skal du ansøge tidligt

Central Region

Central Region tager dig til kernen af Amerika. Du kan komme til at bo i Kansas, Nebraska, Iowa, Missouri, Arkansas, Louisiana, Texas, Oklahoma, Colorado, Wyoming, Idaho, North Dakota eller South Dakota.  

East Region

East Region åbner døre til USAs komplekse og fascinerende historie og de byer, der er med til at forme landets fremtid. Du kan komme til at bo i Illinois, Indiana, Michigan, Ohio, Pennsylvania, New York, Connecticut, Rhode Island, Massachusetts, Vermont, New Hampshire, Maine, New Jersey, Delaware, Maryland, Virginia, West Virginia, Kentucky, Missouri, Iowa, Minnesota, Wisconsin, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Tennessee, Alabama, Georgia, Florida, South Carolina eller North Carolina. 

Great Lakes Region

Great Lakes Region er et springbræt til udendørsaktiviteter og større byer med masser af kultur, musik og meget mere. Du kan komme til at bo i Michigan, Illinois, Wisconsin, Indiana eller Ohio. 

Mountain States

Gå efter Mountain States, hvis du elsker naturen og udendørsaktiviteter, især vintersportsgrene. Du kan komme til at bo i Colorado, Utah, Wyoming, Idaho, Montana eller Alaska. 

North East

Vælg North East, og udlev den amerikanske High School-drøm på alle årets sæsoner i et smukt naturlandskab. Du kan komme til at bo i New York, Massachusetts, Connecticut, Pennsylvania, Vermont, New Hampshire, Maine, Rhode Island, Ohio, Michigan, Indiana, Illinois, Wisconsin eller Minnesota. 

Pacific Coast

Pacific Coast er et livsstilsvalg for alle, der ønsker uforglemmelige oplevelser i naturen og byer i verdensklasse. Du kan komme til at bo i Californien, Oregon eller Washington. 

Sunshine States

Vælg Sunshine States for at nyde et udvekslingsår under store lyse himmelstrøg i det fri. Du kan komme til at bo i Nevada, Arizona, New Mexico, Texas, Oklahoma, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama, Tennessee, Florida, Georgia, South Carolina eller North Carolina. 

South East

Ingen kan stå for den sydstatslige charme. Find ud af hvorfor ved at gå efter South East. Du kan komme til at bo i Mississippi, Tennessee, Georgia, Florida, South Carolina, North Carolina, Virginia, West Virginia, Kentucky, Delaware eller Maryland. 

South West

Vælg South West, og så du kommer til at befinde dig i et ikonisk landskab, hvor du kan opleve definitionen på friluftseventyr. Du kan komme til at bo i Arizona, Nevada eller New Mexico. 

West Region

Der er kun én mulighed for de eventyrlystne – West Region. Du kan komme til at bo i Californien, Nevada, Arizona, New Mexico, Texas, Oklahoma, Kansas, Nebraska, South Dakota, North Dakota, Colorado, Wyoming, Montana, Idaho, Utah, Oregon, Washington, Alaska eller Hawaii. 

banner-img

Studer i en storby

Nogle mennesker er bare skabt til bylivet. Du er garanteret, at komme til at bo i en by med mindst 50.000 indbyggere, hvis du tilføjer City Guarantee til din ansøgning om at studere på udveksling. Den garanterer ikke hvilken by, men sikrer, at du kommer til at bo i en by.  

Studer i en bestemt by

Amerikanske byer kan være pulserende, mangfoldige og inspirerende steder at studere. Og det at bo i en by tilføjer endnu en dimension til din udveksling, da du bliver udsat for flere mennesker, steder og holdninger. Hvis du ser dig selv bo i en storby eller tror, at det kunne være en god mulighed, kan du bruge disse beskrivelser til at lære de byer at kende, du kan vælge hos Educatius.  Bortset fra nedenstående byer kan du også ønske at studere i Chicago, Columbus, Hillsboro, Minneapolis, Salt Lake City eller Tri Cities. 

Atlanta, Georgia

Atlanta er Georgias hovedstad og den mest folkerige by i staten. Mens byen har omkring en halv million indbyggere, har Atlanta-området over 6 millioner indbyggere. Det er et enormt centrum for forretning, hvor nogle af landets største brands har hovedkvarter. Atlanta er også hjemsted for store amerikanske tv-stationer, herunder CNN, og store film og tv-studier. Atlanta er også populær inden for musik, teater og dans. Den er vært for flere festivaler end nogen anden amerikansk by. Atlanta er en sydstatsby, men den tiltrækker folk fra hele verden, hvilket gør, at den føles virkelig kosmopolitisk.   

San Francisco Bay Area, Silicon Valley og Southern California

Californien er en stor stat med meget varierende klimaer og kulturer. Find dig til rette på en pulserende, storbydestination i nærheden af statens ikoniske strande. Med denne valgmulighed kan du tilbringe din udveksling i San Francisco Bay Area (et stort område omkring San Francisco og San Francisco Bay). Du kan også studere i Silicon Valley, som er tyngdepunktet for teknologisk innovation. Det er hjemsted for brands, som du kender godt, herunder Apple, Facebook og Netflix. Din destination kan også være i statens sydlige regioner, hvor du kan finde spændende byer som Los Angeles, San Diego, San Bernadino og mange flere. 

College Station, Texas

Den texanske by College Station ligger i hjertet af Texas Triangle – en stor byregion, hvor mere end halvdelen af befolkningen bor. Denne placering giver dig mulighed for at være i nærheden af statens største byer uden de omkostninger og det pres, der følger med storbylivet. Men College Station mangler ikke energi. Det er hjemsted for Texas A&M, statens flagskibsuniversitetet. Det giver byen en ungdommelig energi og en konstant tilstrømning af besøgende fra udlandet. Du kan forvente nem transport, smukke udendørsarealer og en afslappet texansk livsstil.

Columbia, South Carolina

Columbia er den pulserende hovedstad i South Carolina. Omkring 200.000 indbyggere tiltrækkes af byens stærke erhvervssektor, et livligt universitetscampus og den lokale base for den amerikanske hær. Byen ligger ved sammenløbet af to store floder, og dette er nu omdrejningspunktet for et nyligt genoplivet historisk bycentrum. Se de fantastiske originale og rekonstruerede bygninger, grønne områder og monumenter, der giver liv til byens fascinerende fortid. Se også den zoologiske have i topklasse og de pragtfulde gallerier og museer.  

Corpus Christi, Texas

Corpus Christi ligger på den sydlige kyst i Texas og har næsten en halv million indbyggere i metropol-området. De idylliske omgivelser bliver endnu mere overdådige, når det besøges af enorme flokke af vilde fugle (byen er kendt som Amerikas fuglehovedstad). Vintrene er ekstremt milde, og det meste af året er der ideelle temperaturer til udendørs sport og -aktiviteter i de forskellige naturlandskaber og det glitrende subtropiske vand i og omkring Corpus Christi.   

Dallas, Texas

Dallas har næsten 1,5 millioner indbyggere og er den store amerikanske by, som du kender fra film og tv. Det er et sted med fart på, og som tiltrækker folk fra hele verden. Byen, der nu er statens hovedstad for forretning, er blevet rig på grund af de store forsvars-, kommunikations- og teknologivirksomheder, der har hovedkvarter her. På trods af dets typiske bylivets, er Dallas uden tvivl texansk. 

Fort Collins, Colorado

Fort Collins er en hurtigt voksende by i det nordlige Colorado. Da det ligger tæt på Denver, kan du opleve sjælen i det store bycentrum, samtidig med at du bor i et mere roligt område. Det giver dig også nem adgang til eventyr, fordi Fort Collins ligger ved foden af Rocky Mountains. Vintrene kan være intense, men de er rige på muligheder for at stå på ski og snowboard og hænge ud med nye venner i hyggelige hytter. Med et universitet og college i byen har Fort Collins en ungdommelig stemning, hvilket forklarer de mange festivaler i løbet af året og de travle kunstscener. 

Grand Rapids, Michigan

Grand Rapids er en af de hurtigst voksende byer i regionen og tiltrækker virksomheder, investorer, kunstnere og studerende fra hele USA og udlandet. Byens indbyggere arbejder og studerer hårdt i nærheden af Lake Michigan, mens deres tilværelse er fyldt med den naturlige skønhed, der findes overalt i staten. Med flere universiteter i byen er det ikke så underligt, at nattelivet er livligt, at museer og gallerier er fyldt op, og at sport er en stor del af hverdagen. Befolkningens varme sind og Grand Rapids livlige atmosfære har gjort det til et populært rejsemål for udvekslingsstuderende. 

Houston, Texas

Houston er en stor, vidtstrakt by med en mangfoldig befolkning, der tiltrækkes af byens mangeårige energi- og teknologisektorer, universiteter og colleger samt den travle havn. Nu tiltrækker den iværksættere og investorer i fornyende energi-innovationer Men Houston handler ikke kun om forretning (det er trods alt en texansk by). Så du kan se frem til masser af offentlige begivenheder, festivaler, koncerter og sportskampe. Gå ikke glip af Houston Livestock and Show and Rodeo (også kendt som RodeoHouston), som er verdens største rodeo og en kæmpe musikbegivenhed (Justin Bieber, Taylor Swift, Beyoncé og Ariana Grande har alle optrådt i de seneste år).   

Milwaukee, Wisconsin

Milwaukee er den største by i staten Wisconsin og hjemsted for mere end en halv million mennesker. Den ligger på kanten af Lake Michigan og byder på en skyline af gamle industribygninger i den genoplivede bymidte. Ligesom andre byer i Wisconsin er byen sportsgal, så du kan se frem til at se masser af hold på professionelt, semi-professionelt og universitets-niveau under din udveksling. 

Oklahoma City, Oklahoma

Oklahoma City er hovedstaden i Oklahoma, en vestlig stat med en vigtig plads i den amerikanske historie. Med mere end en halv million indbyggere er der godt gang i storbylivet, men med den afslappede stemning, man kan forvente i et cowboyland. Hold øje med bondemarkeder, offentlige begivenheder og festivaler og muligheder for at blive klogere på statens fascinerende rolle i landets fortid. 

Portland, Oregon

Portland er Oregons største by med over en halv million indbyggere. Den er berømt for sin hipster-kultur, men den ikke fylder hele byrummet. Byen har i stedet en venlig landsbystemning. Forvent at tilbringe tid på de mange kaffebarer, caféer og åbne områder. Der er også pop-op-kunst- og kunsthåndværksmarkeder samt bondemarkeder. Og med Stillehavskysten så tæt på kan du forvente at tilbringe weekenderne med at gå på de rå strande, vandre ad smukke bjergstier og udforske charmerende kystbyer. 

San Antonio, Texas

Texas er fuld af storbyer, og San Antonio er ingen undtagelse. Det er den syvende mest befolkede stat i landet. Efter 20 års vækst vokser byen stadig. Fortune 500-virksomheder, flere amerikanske luftvåbenbaser, adskillige universiteter, banker og store sundhedsudbydere har bidraget til byens udvikling. Nu er det et besøgsmål for turister fra hele verden. Byens rige latinamerikanske kultur vil tilføre internationale studerende en usædvanlig dimension, og det samme gælder byens indfødtes og militære historie.  

Seattle, Washington

Seattle ligger i den yderste vestlige del af USA i staten Washington. Det er den største by i staten og i Pacific Northwest-regionen med lidt over 700.000 indbyggere. Men der bor mere end 4 millioner mennesker i Seattles større metropol-område! Det hænger sammen med arbejdsstyrken, der er tiltrukket af de virksomheder, der har hovedkvarter i byen, herunder Amazon, Expedia, Microsoft og Starbucks. Selv om byen er et centrum for forretning, er den nem at navigere i, venligsindet og et pålideligt springbræt til de naturlige vidundere, der gør staten Washington til noget særligt. 

Spokane, Washington

Spokane ligger i den nordligste del af staten Washington og meget tæt på den canadiske grænse. Som så meget andet i denne region er byen grøn og frodig. Arven fra dens succes inden for minedrift og landbrug har ført til en charmerende bymidte fyldt med historiske bygninger i forskellige arkitektoniske stilarter. Spokane er statens næststørste by og er hjemsted for adskillige kunstscener, museer og festivaler, hvor du kan få underholdning hele året rundt. Og bliver, selvfølgelig, et godt udgangspunkt for din færdin i den fantastiske naturskønhed, som Washington er kendt for. 

St. Louis, Missouri

St. Louis er en skøn by, hvor to store floder, Missouri River og Mississippi River, mødes. Byen har over 300.000 indbyggere og en karakteristisk skyline, som er finansieret af de mange Fortune 500-virksomheder, der har hovedkvarter her. Byens centrum er fyldt med lettilgængelige parker og haver, kunststeder og museer og andre store attraktioner. Det er blandt andet derfor, at byen tiltrækker tusindvis af studerende til sine mange universiteter og colleger. Med en lang historie og en konstant tilstrømning af fagfolk og studerende føles byen livlig, moderne og sjov.  

Traverse City, Michigan

Traverse City er ikke en stor by, men den har fuld fart på med flere kunstfestivaler, der tiltrækker folk fra hele landet. Den årlige National Cherry Festival er også populær. Det er en gammeldags fejring af en dyrebar og elsket afgrøde, der har præget landskabet i generationer. Beliggende i den nordlige del af Michigan giver byen, med sin fjerne beliggenhed, den særlige følelse, man får ved at gå langs sandstrandene, i de frodige skove og de charmerende gader i byens centrum. 

Tag hen, hvor du vil

Her er en vejledning til at planlægge dit år i USA. Tjek den ud og book et gratis vejledningsmøde for at snakke om, hvor du ønsker at tage hen på udveksling. Der er et begrænset antal pladser i alle områder, og mange af dem er populære blandt udvekslingsstuderende.

Begynd din planlægning