Select High School i USA

Den skræddersyede High School-udveksling

Dit udvekslingsår i Amerika er med til at forme resten af dit liv. Hvorfor ikke skræddersy det til dine interesser og ambitioner? Med Select High School kan du.

Starte med at vælge, hvor du vil hen. Du kan enten søge efter High Schools, der tilbyder det, du søger, eller du kan søge efter en High School det sted, du helst vil bo. Uanset hvad, så bestemmer du selv, hvad der sker i dit liv som amerikansk High Schooler.

Educatius tilbyder det mest omfattende og kvalitetsrige udvalg af High Schools for udvekslingsstuderende i USA. Vi er sikre på, at du kan finde en offentlig eller privat High School, der giver dig den akademiske udfordring og de sjove fritidsaktiviteter, du er på udkig efter.

Når din High School-plads er sikret, matcher vi dig med en lokal værtsfamilie. De vil være dit sikre og berigende springbræt til den amerikanske kultur. Vores ’glad for værtsfamilie’-forpligtelse betyder, at du får en værtsfamilie du kan stole på og hente hjælp hos gennem din udveksling.

Din udfordring er at beslutte dig for, hvad du vil have.

Perfekt for studerende som

  • Vil have fuld kontrol over at blive matchet med den perfekte High School
  • Ønsker at bo et bestemt sted
  • Planlægger at deltage i specifikke sportsgrene, klubber og aktiviteter
  • har til hensigt at studere bestemte fag og avancerede fag

En oplevelse for livet

At rejse på et udvekslingsår er en oplevelse for livet, som er med til at forme din fremtid. Se denne korte vejledning til at planlægge dit år i USA. Så book et gratis vejledningsmøde med os for at gøre planen til virkelighed.

Beslutninger i dag, der former fremtiden

Med Select High School får du kontrol over din udveksling. Det er op til dig, hvor du tager hen, hvad du studerer, og hvordan du bruger din tid. Men det er ikke altid let at træffe disse beslutninger, især ikke når de danner rammen om et virkelig livsforandrende eventyr.

Du og dine forældre har måske også forskellige idéer om, hvad der er vigtigt, og hvordan din tid i udlandet skal forløbe. Det er okay, det sker ofte. Det er bedst at lade alle sige sin mening, og så kan vi hjælpe dig med at finde den rette balance mellem must-haves og nice-to-haves.

Lad Educatius hjælpe dig. Vi er High School-eksperter.

ONLINE CAMBRIDGE EKSAMENSFORBEREDELSES KURSUS

FÅ SUCCES I DENNE VERDENSFØRENDE ENGELSKE KVALIFIKATIONSTEST

Cambridge engelsk eksamen er anerkendt globalt af mere end 25.000 universiteter, arbejdsgivere og regeringer som verdens førende kvalifikationstest for engelsksprogede færdigheder. Hvis du lige har afsluttet eller i øjeblikket er på en high school-udveksling i et engelsktalende land, så er nu det bedste tidspunkt for dig at tage Cambridge engelsk eksamen. Vi kan hjælpe dig med at få succes med et forberedelseskursus designet til udvekslingsstuderende som dig.

Tjek de udvekslingsstuderendes historier ud

Lise, USA

Et fantastisk år på udveksling

Læs mere

Freya, USA

Soft Landing Camp i New York

Læs mere

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

"*" indicates required fields

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Begynd din planlægning