Ture under dit udvekslingsår i USA

Udforsk USA

Et udvekslingsår er mere end High School og lektier. Det er en fantastisk mulighed for at se mere af dit valgte studieland og lære andre udvekslingsstuderende fra både og andre lande at kende på sjove ture og udflugter.

Vi er glade for at kunne tilbyde flere fantastiske rejser i USA, som du kan tage med på i løbet af dit udvekslingsår. Du får eksempelvist mulighed for at tage med på en drømmerejse til Hawaii eller opleve de bedste sider af vestkysten eller østkysten.

Se vores udvalg af udflugter, og kom i kontakt med os for at få flere oplysninger!

banner-img

Gensyn i Hawaii – lad os tage til Hawaii

Velkommen til paradisøen, Hawaii! Hos os i Educatius får du en unik mulighed for at komme på en fantastisk rejse til Hawaii i forbindelse med dit udvekslingsår i USA.  

Sammen med BELO personale og studerende får du mulighed for at udforske de bedste sider af Oahu, én af Hawaiis mest populære øer.  

Om turen

I seks dage nyder vi livet på den smukke Oahu, den tredjestørste ø på Hawaii. I Oahu finder du den evigt populære hovedstad, Honolulu, den berømte Diamond Head-sti, fantastiske snorklemuligheder og hvide sandstrande. For ikke at glemme de skønne indbyggere, den lækre mad og de smukke palmer, hvorend du ser. Det er en fantastisk tropisk paradisø og en sand rejse for livet. 

Nytårsaften og sjove udflugter

Med Educatius får du chancen for at møde alle de udvekslingsstuderende fra din Soft Landing Camp i New York til et festligt gensyn til nytårsaften i Hawaii. Sammen får vi en uforglemmelig afslutning på det forgangne år og den bedste start på det næste, blandt fyrværkeri, musik og festglade mennekser. Kan du forestille dig en bedre måde at fejre din nytårsaften? 

Udover at nyde festlighederne udforsker vi så meget som muligt af den fantastiske ø under vores ophold. Vi tager på en guidet tur til Pearl Harbor, lærer den polynesiske kultur bedre at kende i forlystelsesparken Polynesian Cultural Center og snorkler blandt farverige fisk i det klare hawaiianske vand. Vi slapper også af på de fantastiske strande, udforsker Honolulu by og vandrer på det vulkanske bjerg, Diamond Head, hvor vi kan tage fantastiske billeder af udsigten.  

Få dit livs rejse på gensyn i Hawaii. Aloha! (Kærlighed, fred og medfølelse) 

Datoer

 • Kontakt os

Inkluderet

 • Transport med charterbus hele turen 
 • 6 nætter i Waikiki (delt værelse med 4 Educatius-studerende) 
 • 6 gange morgenmad og 5 middage på hotellet 
 • 1 Luau-aftensshow 
 • Byrundtur i Honolulu 
 • Tur til Pearl Harbor 
 • Tur til øens nordkyst 
 • Billet til Diamond Head Trail 
 • Billet til Polynesian Cultural Center 
 • Transport til og fra lufthavn/hotel/lufthavn 
 • Glade lejrkoordinatorer 
 • Video om rejsen 

Valgfri

 • Snorkling (leje af udstyr) 
 • Katamaran-tur 
 • Surfinglektion 

Ikke inkluderet

 • Flybillet til og fra værtsfamilie
banner-img

Det bedst’ af vest

Udforsk det bedste af vestkysten på denne fantastiske rejse gennem Arizona, Nevada og Californien. 

Rejsen går fra det solbeskinnede Phoenix til det charmerende San Francisco. Undervejs kan du udforske den storslåede Grand Canyon, det farverige Las Vegas, det glamourøse Los Angeles og den betagende Yosemite National Park.  

I 14 dage får du mulighed for at komme på et eventyr fyldt med kultur, venskaber og sjov. Førsteklasses guider tager dig med til Alcatraz, Universal Studios, en limousinetur gennem den berømte The Strip i Las Vegas og viser dig de bedste sider af de berømte byer, som vi besøger.

Eventyr i Californien

Hvis du kun er interesseret i at udforske staten, Californien, så grib chancen og tag med på vores 8-dages roadtrip mellem Los Angeles og San Francisco! 

Der venter masser af sjov på seværdigheder som Universal Studios, Disneyland og Madame Tussauds Wax Museum. Vi kører også med en sporvogn gennem de farverige kvarterer i det trendy San Francisco og tager færgen ud til den berygtede Alcatraz Island.  

Det er den perfekte rejse fra Los Angeles til San Francisco, hvor du får mulighed for at udforske de bedste sider af disse fantastiske byer og alt, hvad der ligger imellem.  

banner-img

Den ultimative tur på østkysten

Østkysten i USA er en kyst fuld af kontraster, og det er denne tur også! På denne fantastiske 14-dages rundrejse får du mulighed for at opleve alt fra de majestætiske Niagara Falls nordpå ved den canadiske grænse, storbystemningen i New York City og Philadelphia, det historiske Washington D.C. og de vidunderlige strande i de amerikanske sydstater, Florida og South Carolina.  

Erfarne guider viser dig de bedste sider af de populære rejsemål. De tager dig med til Walt Disney World i Orlando, til bådturen Maid of the Mist i Niagara Falls og til Empire State Building og Frihedsgudinden – blandt mange, mange andre ting.  

Forbered dig på det bedste østkyst-eventyr, der findes!  

New York til Washington D.C.

Hvis du ønsker at tage på roadtrip på østkysten i kortere tid, kan du tage med på en 8-dages tur fra New York til Washington D.C. Udover at besøge disse to indflydelsesrige byer, bruger vi også tid i Philadelphia. 

I Philadelphia udforsker vi National Constitution-center, ser hvor uafhængighedserklæringen blev underskrevet, og prøver nogle af Philadelphias berømte delikatesser såsom “Philly Cheese Steak”.  

Denne fantastiske tur omfatter også billetter til et Broadway-show, Metropolitan Art Museum, FN-tur, Frihedsgudinden og Empire State Building i New York.  

I Washington D.C. besøger vi de mange monumenter i hovedstaden, og vi udforsker blandt andet, hvordan livet var for USAs første præsident, George Washington, i Mount Vernon. 

På denne tur får du den perfekte kombination af interessant viden om amerikansk kultur og historie samt masser af sjov! 

banner-img

New York, New York …

Når du tager på et udvekslingsår med os i USA, er vores Soft Landing Camp i New York med i prisen. Hvis du ikke kan få nok af byen, giver vi dig flere muligheder for at udforske den! 

Tag med på et 5-dages besøg i New York i det blomstrende forår eller hvorfor ikke New York, når det er bedst – i juletiden i december.  

Der er virkelig intet sted som New York. På turen kan du udforske alle de vigtige seværdigheder og kvarterer. På forårsturen tager vi blandt andet ind at se et Broadway-show, besøger Metropolitan Art Museum, tager hiphop-undervisning og på FN-tur. På turen i december fokuserer vi mere på vinteraktiviteter såsom skøjteløb på Rockefeller Square og Radio City Rockettes Show. 

Få en oplevelse for livet

At rejse på et udvekslingsår er en oplevelse for livet, som du vil huske resten af dit liv. Book et interview eller download vores High School-vejledning! 

Begynd din planlægning