Dit Classic udvekslingsår i Florida

Bliv udvekslingsstudent i USA med Florida som områdeønske

Florida er kendt over hele verden som en populær stat i USAl! Hvide sandstrande, varmt vand, livlige byer, en imødekommende kultur og berømte attraktioner som Universal Studios og Disneyland. Alt dette er med til at gøre Florida til et fantastisk sted at udvekslingsstudent! På vores Classic udvekslingsår i USA kan du ønske at blive placeret i Florida. Hvert år ønsker flere af vores udvekslingsstuderende at studere på high school i Florida. Som udvekslingsstudent I Florida vil du altid have noget sjovt at lave efter skole eller i weekenden under dit udvekslingsår.

Et områdeønske i Florida på vores Classic High School-program er først-til-mølle. Det er et populært ønske blandt vores udvekslingsstuderende, og de ledige pladser bliver derfor hurtigt optaget. Som udvekslingsstudent i Florida vil du bo hos en spændt og imødekommende værtsfamilie. Et områdeønske er et tilvalg, som du kan vælge at købe på vores Classic program. Du betaler kun for dit områdeønske, hvis din placering i Florida bliver realiseret. Kontakt os i dag for at booke en personlig vejledningssamtale med vores High School eksperter og sikre din udvekslingsplads til Florida.

Perfekt for udvekslingsstuderende som

  • Ønsker at fordybe sig i amerikansk kultur og opleve, hvordan hverdagen er hos en amerikansk værtsfamilie
  • Er interesseret i at skabe nye venskaber for livet
  • Der gerne vil studere på high school i Florida
  • Ikke er interesseret i én bestemt high school

Din nye hverdag hos en værtsfamilie i Florida

Vi gør en stor indsats for at finde de bedste værtsfamilier for vores udvekslingsstuderende. Værtsfamilierne er derfor nøje udvalgte og fælles for dem alle er, at de gerne vil åbne deres hjem og dele deres hverdag med dig! Du studerer på den lokale High School, der er placeret nær værtsfamiliens hjem. Udover støtten fra din værtsfamilie har du også en lokal kontaktperson, der står klar til at hjælpe dig gennem hele dit udvekslingsår.

Fortællinger fra vores udvekslingsstuderende

Gry, i USA

“Man kan virkelig mærke den ægte high school spirit her. Der sker en masse på skolen og man snakker med alle. Det er virkelig en fed oplevelse!.”

Maja, i USA

“Fokuser på hvad du har i det land du er og lev i nuet. Det er det bedste du kan gøre. Udover det, er det selvfølgelig vigtigt at være åben.”

Få en oplevelse for livet

At tage på udveksling er en once-in-a-lifetime oplevelse, som du vil huske resten af dit liv.
Bestil en samtale med os eller download vores High School guide.

Vil du gerne opleve noget bestemt under dit udvekslingsår i Florida?

Vil du gerne være med til at skabe rammerne for dit udvekslingseventyr? Har du et bestemt ønske til dit udvekslingsår – vil du eksempelvis gerne opleve et bestemt fag eller sportsgren; så er vores Select Program det perfekte valg for dig. Med vores Select Program kan du selv bestemme din kommende High School eller Boarding School i Florida, der lever op til dine ønsker (uanset om du drømmer om et bestemt fag, sportsgren, område eller kunstprogram). Book en vejledningssamtale med os, så vi kan hjælpe dig med at finde dit perfekte High School match!

Begynd din planlægning