Academic Exchange i USA

Et uforglemmeligt udvekslingsår

Eventyr og overraskelser er en del af udvekslingsoplevelsen på High School. Men for nogle studerende er en udveksling også en mulighed for at fokusere på et bestemt fag, dyrke sin yndlingssport eller bo et varmt sted. Hvis det er din type udveksling, så kan vores Academic Exchange-program være det rette for dig.

Ligesom vores Select Program tilbyder Academic Exchange-programmet fleksibilitet og relativt større lethed ved at komme til USA med et F-1-visum – den mest almindelige visumstatus for internationale studerende i USA. Men der er to grundlæggende forskelle: Med Academic Exchange kan du ikke vælge en bestemt High School. Og du betaler betydeligt mindre, end du ville gøre med Select Program.

Academic Exchange er for studerende, som vil

  • Bo med en amerikansk værtsfamilie
  • Studere på en High School, som tilbyder et bestemt fag, sport eller program
  • Vide tidligt, hvor de skal studere
  • Forfølge en akademisk retning

En oplevelse for livet

At rejse på et udvekslingsår er en oplevelse for livet, som er med til at forme din fremtid. Se denne korte vejledning til planlægning af dit år i USA. Og book et gratis vejledningsmøde med os for at gøre planen til virkelighed.

Dit valg af fag, sport eller klima

Du kan også vælge en ting, der er vigtig for dig, fra en liste over valgmuligheder, så sørger vi for at placere dig på en High School, der kan opfylde den ting!

  • Sport: Fodbold, amerikansk fodbold, tennis, golf, basketball, atletik, volleyball (kun for piger) og cheerleading.
  • Fag: Drama/teater, kunst, musik, fransk, spansk og tysk, avancerede kurser i matematik, fysik og biologi.
  • Klima: Varmt, fire sæsoner

High Schools i Academic Exchange-programmet

Alle High Schools i vores Academic Exchange-program giver et højt uddannelsesniveau og har moderne faciliteter. Vi arbejder kun sammen med skoler med 150 elever eller derover for at sikre, at du har adgang til et bredt udvalg af akademiske, ekstracurriculære, sociale og kulturelle aktiviteter.

Vi forpligter os 100 % på at gøre dig glad

Vi gør meget ud af at finde en god værtsfamilie til hver enkelt udvekslingsstuderende. Men nogle gange beslutter en elev, før eller efter udvekslingen starter, at den familie, vi har valgt, ikke er et ideelt match. Intet problem – vi kigger på situationen og finder en værtsfamilie, der passer bedre til den studerende, hvis situationen ikke kan løses. Dét er vores ’100 % glad for værtsfamilie’-forpligtelse.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

"*" indicates required fields

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Begynd din planlægning