Dit Classic udvekslingsår i Texas

Bliv udvekslingsstudent i USA med Texas som områdeønske

På vores Classic High School-program i USA kan du ønske at blive placeret i et bestemt område. Hvert år ønsker mange udvekslingsstuderende Texas, som deres førstevalg! Drømmer du om at opleve det vilde vesten med cowboys, ranches, store barbecues og rodeoer? Som en af de største stater har Texas meget at byde på – livlige byer som Houston, San Antonio, Dallas og Austin; smukke landskaber og historiske steder, og også fantastiske strande langs den Mexicanske Golf! Derudover vil du møde venlige, imødekommende og udadvendte mennesker.

Et områdeønske i Texas på vores Classic High School-program er først-til-mølle. Det er et populært ønske blandt vores udvekslingsstuderende, og de ledige pladser bliver derfor hurtigt optaget. Som udvekslingsstudent i Texas vil du bo hos en spændt og imødekommende værtsfamilie. Et områdeønske er et tilvalg, som du kan vælge at købe på vores Classic program. Du betaler kun for dit områdeønske, hvis din placering i Texas bliver realiseret. Kontakt os i dag for at booke en personlig vejledningssamtale med vores High School eksperter og sikre din udvekslingsplads til Texas.

Perfekt for udvekslingsstuderende som

  • Ønsker at fordybe sig i amerikansk kultur og opleve, hvordan hverdagen er hos en amerikansk værtsfamilie
  • Er interesseret i at skabe nye venskaber for livet
  • Der gerne vil studere på high school i Texas
  • Ikke er interesseret i én bestemt high school

Din nye hverdag hos en værtsfamilie i Texas

Vi gør en stor indsats for at finde de bedste værtsfamilier for vores udvekslingsstudenter. Værtsfamilierne er derfor nøje udvalgte og fælles for dem alle er, at de gerne vil åbne deres hjem og deler deres hverdag med dig! Du studerer på den lokale High School, der er placeret nær værtsfamiliens hjem. Udover støtten fra din værtsfamilie har du også en lokal kontaktperson, der står klar til at hjælpe dig gennem hele dit udvekslingsår.

Fortællinger fra vores udvekslingsstuderende

Oswald, i USA

“Jeg har haft en fantastisk oplevelse her i USA, og ærligt talt, vil jeg ikke rigtig rejse. Jeg har det alt for sjovt til at ville tilbage. Jeg laver mange ting hver dag med venner.”

Testing

Christina, i USA

“Jeg var så heldig at være på udveksling i Texas, USA. Der brugte jeg det meste af min tid med min værtsfamilie, nye venner og sport. Det var det fedeste år i mit liv.”

Få en oplevelse for livet

At tage på udveksling er en once-in-a-lifetime oplevelse, som du vil huske resten af dit liv. Bestil en samtale med os eller download vores High School guide.

Vil du gerne opleve noget bestemt under dit udvekslingsår i Texas

Vil du gerne være med til at skabe rammerne for dit udvekslingseventyr? Har du et bestemt ønske til dit udvekslingsår – vil du eksempelvis gerne opleve et bestemt fag eller sportsgren; så er vores Select Program det perfekte valg for dig. Med vores Select Program kan du selv bestemme din kommende High School eller Boarding School i Texas, der lever op til dine ønsker (uanset om du drømmer om et bestemt fag, sportsgren, område eller kunstprogram). Book en vejledningssamtale med os, så vi kan hjælpe dig med at finde dit perfekte High School match!

Begynd din planlægning