14:38 22nd januar 2016

First week of school

Highland High School spirit

I går aftes var jeg til min første football game – og det var den fedeste oplevelse! Vores skoles farver er sort og hvid, og dresscode til kampene er altid derefter. I går skulle vi alle være klædt i sort, og hele Highlands side blev kaldt for “the black hole”. Vi havde et kæmpe flag med H for Highland, en maskot (vædder, for vores skole er “Home of the Rams”), Rams t-shirts, cheerleadere, musik og fantastisk vejr.

Jeg elsker at være her, og kan slet ikke vente til at kunne alle Highland-råbene udenad!

First week of school etc.

Jeg havde første skoledag på Highland High School i mandags! Jeg kendte allerede pigerne fra softball, folk fra student government og nogle drenge fra football holdet, så så slemt var det ikke, men en masse nye ansigter! Skolen består af A-dage og B-dage, og lunch er delt i first og second, fordi vi er så mange elever. Der er fem minutter mellem hver class, hvilket indtil videre har været hektisk, for gangene er fyldte og skolen er enorm!

Sugar House Coffee er officielt blevet mit favoritsted, shaved ice (eller snowballs, som min værtsmor kalder dem) er en succes i varmen, food trucks og vafler var det sejeste med Deja, og selfiet med min værtsmor er taget udenfor East High School på stalker-mission den anden aften haha.

Jeg har det rigtig godt, og det er så fedt at møde flere mennesker – håber det går godt i Danmark.

Adapting

Tiden går, udvekslingsstudenter bliver tættere, mig og mine venner på skolen bliver tættere, jeg er begyndt at cykle ind i mellem, begyndt at besøge flere kaffesteder, udforske andre varianter af kaffe, begyndt at drikke andet end kaffe, for nogle af mine venner er mormoner, og mormoner drikker ikke kaffe, begyndt at udnytte eftermiddagene, når temperaturen falder lidt, besøgt Waffle Love med Deja igen, været på shopping med min veninde, Sarah, og kigget på kjoler, sko og make up, for skolens Homecoming Dance er lige rundt om hjørnet, nemlig på lørdag, d. 12. september, og jeg kan ikke vente!

En dreng fra football holdet, Sam, har inviteret mig, så jeg skal afsted med ham og en gruppe af hans venner. Jeg har lavet posters med “Y” “E” “S” og “68-TUPOLA”, som vi enten løfter op til næste football game eller til deres træning på tirsdag, og jeg har lavet en fortune cookie, som også siger ja! Alt er anderledes her, og det er så sjovt at være en del af.

Sender jer varme knus og, hvis jeg kunne, lidt af Salt Lake City’s solskinsvejr!

Pernille i Utah

Pernille i Utah

USA

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en vejledningssamtale med os eller download vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.