Online Cambridge eksamensforberedelseskursus

Få succes i denne verdensførende engelske kvalifikationstest

Cambridge engelsk eksamen er anerkendt globalt af mere end 25.000 universiteter, arbejdsgivere og regeringer som verdens førende kvalifikationstest for engelsksprogede færdigheder. Hvis du lige har afsluttet eller i øjeblikket er på en high school-udveksling i et engelsktalende land, så er nu det bedste tidspunkt for dig at tage Cambridge engelsk eksamen. Vi kan hjælpe dig med at få succes med et forberedelseskursus designet til udvekslingsstuderende som dig.

Åbn døren til videregående uddannelse og større karrieremuligheder

En vellykket Cambridge engelsk eksamen åbner døre til videregående uddannelse og større karrieremuligheder i stort set alle dele af verden. Med udgangspunkt i de engelskkundskaber, du udviklede under din high school-udveksling, hjælper vi dig med at få de bedste resultater i din Cambridge-eksamen ved at fokusere på eksamensteknik og -praksis frem for tilfældigt sprogarbejde.

Så vi skabte et skræddersyet eksamensforberedelseskursus! Kurset henvender sig primært til studerende, der går på (eller for nylig har gået på) en high school i et engelsktalende land, så arbejdsbyrden er 2-3 timer om ugen, og fokus er på eksamensteknik og -praksis frem for tilfældigt sprogarbejde. Dine engelskkundskaber vil være usædvanlige nu, så der er ikke noget bedre tidspunkt at lykkes med denne vigtige test!

Prøv før du køber

Vær sikker på, at vores Cambridge English Class forberedelseskursus er det rigtige for dig ved at gå til classroom.google.com og indtaste klassekoden uo7pdxi.

Vi foreslår, at du starter med to moduler:

Uge 1 Lytning

Uge 2 Læsning og brug af engelsk.

Lær for livet med en high school-udveksling

En high school-udveksling opbygger nye færdigheder, forbedrer din selvtillid og forbereder dig på succes i fremtiden. Det er læring, der forbliver hos dig resten af ​​dit liv. For at begynde at planlægge dit udvekslingsår, tjek denne korte guide. Bestil derefter en gratis konsultation hos os for at gøre denne plan til virkelighed med High School-eksperterne.

Sådan forbereder vi dig til Cambridge-eksamenen

Vores online forberedelseskursus til Cambridge engelsk eksamen starter i september og slutter den første uge af juni. Kursets nøglefunktioner inkluderer:

  • Studie i dit eget tempo. Du kan deltage når som helst og lave de øvelser, du gik glip af.
  • Fokus på B2-niveauet i de første 12 uger for at opbygge din selvtillid, før du går videre til C1 Advanced-materialet. Vi bruger næsten identiske formater på begge niveauer.
  • Fokus på lytning, læsning og grammatik – de områder, der er mest kritiske for stærke resultater – med noget essayskrivning mod slutningen af ​​kurset.
  • Nem adgang via Google Classroom, hvor du indtaster dine svar online og får dine resultater, feedback og råd sendt til dig den følgende uge.
  • Løbende adgang til en vejleder, som altid er tilgængelig på e-mail.
  • Kontakt os for at høre mere om prisen.

Spekulerer du på, hvor du skal tage engelsk Cambridge-eksamen?

Søg blandt 2.800 eksamenscentre i 130 lande via nedenstående link.

Vil du have mere information om vores udvekslingsprogrammer?

Kom i gang med at planlægge i dag! Mød os til en gratis og uforpligtende vejledningssamtale for at få mere information om vores udvekslingsprogrammer.

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
Fødselsdag*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Begynd din planlægning