Velkommen til vores gratis webinar onsdag d. 06. juli, hvor vi fortæller om, hvordan det er at gå på Boarding School i USA! Til webinaret deltager vores High School eksperter og tre Boarding Schools i USA.

At blive udvekslingsstudent på en Boarding School i USA er for studerende, der vil opleve noget helt unikt under deres udveksling. Du tror måske, at Boarding Schools kun handler om at studere? Men denne oplevelse har meget mere at byde på!

Boarding Schools i USA tilbyder fantastiske muligheder inden for sportsaktiviteter samt anderledes og spændende fag, som ofte ikke findes på andre High Schools i USA. Som studerende på Boarding School kan du altså opleve helt unikke fag og være en del af flere klubber i din fritid. Fordi man som studerende bor på campus, er du altid tæt på alverdens sjove aktiviteter. Du vil ofte bo sammen med en af dine nye amerikanske venner og straks føle dig velkommen i et stort imødekommende fællesskab. I din fritid og i weekenderne er der mange aktiviteter og ture, som du kan deltage i. På Boarding Schools kan du se frem til sund og god mad, som ofte er tilberedt af professionelle kokke.

Vi har besøg af disse tre Boarding Schools, som fortæller dig meget mere om, hvordan det er at bo og studere på lige netop deres skole:

  • Brook Hill
  • Hilton Head
  • Lyndon Insititue

Tilmeld dig her