Vælg den perfekte High School i USA

Når du tilmelder dig vores Select High School eller Boarding School-program får du den bedste mulighed for at vælge, hvilken High School i USA du ønsker at studere på.

Det er perfekt, hvis du allerede har en klar idé om, hvordan du ønsker, at din udveksling i USA skal være. Måske skal du tage bestemte fag, ønsker at dyrke din yndlingssport på et mere avanceret niveau eller vil være sikker på, at du studere i en bestemt by.

Vi har en enestående portefølje af offentlige og private High Schools samt Boarding Schools i hele USA – også i de mest populære områder. Nedenfor kan du se nogle af vores mest populære High Schools og Boarding Schools.

High Schools i USA

Vi har fremhævet nogle af vores mest populære High Schools for at give dig en idé om, hvad Select-programmet har at tilbyde. Skolerne nedenfor er blot nogle få eksempler på alle de High Schools, vi udbyder i USA.

banner-img

Oak Park High School

Oak Park High School er en af de bedste High Schools i Californien, der ligger mindre end en time vest for Los Angeles. Som udvekslingsstudent på Oak Park High School vil du opleve, at få en varm velkomst. Samtidig med at skolen tilbyder et fantastisk akademisk program, så kan du som studerende også nyde det solrige vejr hele året.

Som udvekslingsstudent kan du også opleve de gode faciliteter, som teater- og musiklokaler, naturvidenskabelige lokaler, smartboards og trådløst internet på hele campus. Oak Park High School tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter som basketball, golf, volleyball, cross country, lacrosse og amerikansk fodbold. Et udvekslingsår i Oak Park distriktet kan derfor byde på mange sjove sportslige aktiviteter. Du kan også finde interessante fag som psykologi, litteratur, kunst, musik og arkitektur. Skolen har også et anerkendt kor program, der har vundet mange priser inden for de sidste par år.

banner-img

Alameda Unified School District

Alameda Unified School District ligger på en lille ø ud for Oakland i San Francisco Bay, Californien. De studerende har førsteprioritet i dette distrikt, og undervisere samt medarbejdere arbejder hårdt for at sikre en uddannelse i førsteklasse for alle elever. Distriktet har internationale studerende og lokale studerende, og byder på “the true American High School experience”. Bay Area, som det er bedst kendt for, er et mangfoldigt, teknologisk avanceret og smukt region. Distriktet er også populært blandt kite- og windsurfere, og San Francisco er kun en kort bustur væk.

Alameda Unified School District tilbyder flere unikke faciliteter som swimmingpool, auditorier, sportsbaner samt mediecentre. Skoler i distriktet har også et meget konkurrencedygtigt aletisk program inden for blandt andet baseball samt et inspirerende musik-, kunst- og medieprogram.

Boarding Schools i USA

Nedenfor finder du vores udvalg af de mest populære High Schools på for vores Boarding School-program.

banner-img

Michigan Lutheran High School

Michigan Lutheran High School er fantastisk Boarding School, som skaber stærke akademikere. Skolen tilbyder et bredt udvalg af fritidsaktiviteter og anderledes fag! Michigan Lutheran High School har alt, hvad en international High School-student leder efter i en skole. De har studieområder, et bibliotek, en spisesal, spille- og opholdsrum, sportspladser, fitness og meget mere.

På skolen kan du gå til baseball, basketball, fodbold, styrketræning, fodbold, cheerleading, volleyball, golf eller softball. Hvis du er interesserede i musik, kunst eller teater, så tilbyder Michigan Lutheran også fantastiske programmer inden for dette!

banner-img

Monterey Bay Academy

Monterey Bay Academys har en stor campus lige ved stranden! Faciliteterne på denne fantastiske Boarding School inkluderer flere boldbaner, en pool, et vegetarisk cafeteria og moderne bygninger. Der er en privat landingsbane for piloter samt luftfartskurser på skolen.

Monterey Bay Academy tilbyder firtidsaktiviteter som flagfodbold, volleyball, basketball, fodbold, softball, dykning og surfing. Monterey Bay Academys internationalt anerkendte musik- og dramagrupper har optrådt rundt om i landet og i udlandet. Kunst og musik har hver deres akademiske fløj på skolen.

Få din plads sikret på en High School i USA

Mød os til et gratis og uforpligtende vejledningsmøde, hvor vi diskuterer mere om vores forskellige Select og Boarding Schools i USA. Sammen skræddersyr vi det perfekte udvekslingsår til dig for at sikre, at dit store amerikanske udvekslingseventyr bliver præcis, som du ønsker det. 

Begynd din planlægning