Boarding School i USA

Unikke oplevelser

Du tror måske, at Boarding Schools er kedelige institutioner med strenge regler og rutiner. Du vil tænke anderledes, når du først har oplevet en udveksling på en Boarding School i USA.

Du får mere af alt fra vores Boarding School-program. Mere berigende fagligt indhold, mere støtte fra underviserne, flere ekstracurriculære aktiviteter og mere forberedelse til universitetet. Mange af de Boarding Schools, vi samarbejder med, tilbyder specialprogrammer såsom STEM (videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik), Advanced Placement, robotteknologi, sprog eller iværksætteri. Du kan også finde kreative programmer som ballet, filmproduktion eller musik eller sportsaktiviteter som golf, ridning eller endda pilotuddannelse.

Få læring for livet på en af vores Borading Schools i USA

Vores Boarding School-udvekslingsprogram er tilgængeligt i hele USA, herunder populære områder som Californien, Texas, Florida, Boston, Washington D.C., Connecticut, New York og Arizona.

Perfekt for studerende, som

  • Ønsker at vælge den High School, der passer til sine interesser
  • Ønsker at bo og studere i et støttende miljø i højeste klasse
  • Ønsker at være omgivet af sine nye amerikanske og internationale venner
  • Du har nem adgang til undervisning og aktiviteter på campus hele ugen og i weekenden – lige om hjørnet
  • Vil have en stærk akademisk retning til fremtiden

En oplevelse for livet

Studieudveksling er en oplevelse for livet, som er med til at forme din fremtid. Se denne korte vejledning til at planlægge dit år i USA. Så book et gratis vejledningsmøde med os for at gøre planen til virkelighed.

Bo hvor du lærer, og elsk hvor du bor

Som Boarding School-udvekslingsstuderende bor du på campus sammen med andre studerende fra USA og hele verden. Du kan rulle lige ud af sengen og gå et par skridt hen til dit klasselokale. Sulten? Du får dine måltider tilberedt af en professionel kok, som gerne tager højde for eventuelle kostbehov og måske endda henter ingredienser fra skolens økologiske have. Det hele er så bekvemt, da udgifterne til logi, måltider og mange skoleaktiviteter er med i programprisen.

Get Ready Online Course

ENGELSK FORBEREDELSESLEJR FOR UDVEKSLINGSSTUDERENDE

Forbered dig til succes i din high school-udveksling ved at øge dine engelskkundskaber og lære så meget som muligt om dit værtsland. Vores Get Ready Online Course er designet specielt til udvekslingsstuderende, der skal til USA, Canada, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien, og er et interaktivt onlinekursus, der vil hjælpe dig med at forbedre dit engelske og forberede dig på nye situationer, som du sandsynligvis vil møde under din udveksling.

Her er, hvad vores studerende siger

Silvia

”Noget af det bedste ved at gå på kostskole er, at jeg kommer til at opleve hele året med både lokale og internationale elever. Klasserne er små, så vi får god opfølgning. Efter skole har vi altid en masse sjove aktiviteter og hænge ud.”
– Silvia ved Northland Scholars Academy, Wisconsin

Matilda

”At være en del af holdet og mærke holdånden er helt fantastisk. Alle var så meget indbydende og venlige under min første træning. De stillede mange spørgsmål om Sverige, og man kommer ret hurtigt i kontakt med folk.”
– Matilda i Michigan, USA.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

"*" indicates required fields

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Begynd din planlægning