Safaritur i Outback

Hvad med en rejse til det centrale Australien, hvor du kan opleve steder som den fascinerende King Canyon og den charmerende lille by Alice Springs? 

På turen får vi mere kendskab til de lokale stammers historie og de hellige ceremonier omkring Uluru, også kendt som Ayers Rock. Mens vi er her, benytter vi også lejligheden til at se Kata Tjuta, som ligger i nærheden.  

På denne 5-dages tur får du det bedste af den berømte australske Outback at se og have masser af sjov sammen med erfarne guider og andre udvekslingsstuderende. Vi udforsker en fascinerende, smuk og rolig del af Australien, hvor vi får en uforglemmelig oplevelse. 

banner-img

Cairns – vejen til Australiens Great Barrier Reef

Du kan ikke tilbringe et semester eller et år i Australien uden at gribe chancen for at snorkle i Great Barrier Reef!  

Tag med os på en vidunderlig tur til Cairns i den nordlige del af det solrige Queensland. I 4 dage vil vi udforske denne fantastiske del af Australien ved at svømme i de uberørte vandfald, dykke i det turkisblå Great Barrier Reef og opleve sjove steder som Cairns Aquarium, Lake Barrine National Park og Kuranda Village.  

Det er en vidunderlig tur, som du bestemt ikke må gå glip af!  

banner-img

Eventyrtur i det nordlige territorie

Få de bedste oplevelser i de fantastiske nordlige territorier!  

Sammen udforsker vi destinationer som delstatens hovedstad Darwin, den utroligt smukke Kakadu National Park, det charmerende Alice Springs og ikke mindst den imponerende Uluru, også kendt som Ayers Rock.  

Uanset om det drejer sig om at se saltvandskrokodiller, sejle i den majestætiske Katherine Gorge eller gå rundt om Uluru, giver denne 10-dages ferie dig den ultimative oplevelse af en unik del af Australien.  

en oplevelse for livet

At være udvekslingstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en vejledningssamtale med os eller download vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår i Australien. 

Begynd din planlægning