Sammenlign USA J-1 (Classic) med F-1 (SELECT) High School-programmer

Mange familier vil gerne forstå forskellene mellem J-1 ( Classic ) og F-1 (SELECT) High School-programmer for internationale studerende, og hvad der er bedst for sit barn. Begge programmer er vidunderlige og livsforandrende oplevelser for udvekslingsstuderende, men der er nogle vigtige forskelle.

Den første forskel, som familierne bemærker, er prisen! J-1 High School-programmet er det billigste High School-program i USA. Men F-1-programmet giver de studerende og forældrene meget mere kontrol over opholdet med færre begrænsninger. Så hvis familierne har råd til det, foretrækker de ofte F-1-programmet, da det giver dem mere kontrol til at skræddersy den oplevelse, som den studerende drømmer om. Derudover har vores F-1-program en ‘100 % glad for værtsfamilie’-forpligtelse – så hvis en studerende er ikke er glad i sin værtsfamilie, sørger vi for at løse problemet!

Classic (J-1) er godt for

  • Udvekslingsstuderende (og forældre), der er fleksible og ikke forventer særlig stor kontrol over, hvor den studerende i sidste ende skal gå på High School. De fleste kommer til at bo i mindre kendte områder, i mindre samfund og skoler. Når de ankommer til en High School, kan de nyde godt af de fag og sportsgrene, der er til rådighed (i henhold til eventuelle statslige begrænsninger). Hvis skolen tillader det, kan de studerende endda få et diplom på Grade 12.  
  • Deres mål er at bo i udlandet, opleve en ny kultur, forbedre sit engelsk og udvide sin horisont. 
Få mere at vide

SELECT (F-1) er godt for

  • Udvekslingsstuderende, der har særlige ønsker og gerne vil (eller har brug for) at have størst mulig kontrol over, hvor og hvad de studerer. Du kan gennemgå alle skolernes portefølje på forhånd og søge ind på den High School, som opfylder dine drømme! Du kan også fortælle os præcis, hvad du leder efter, så får du en liste over High Schools, du kan vælge imellem.  
  • Mens J-1-programmer giver mulighed for at bo i en bestemt stat, er det kun SELECT-programmet, der giver dig mulighed for at vælge en by som Los Angeles, San Francisco, Boston, Santa Barbara eller Miami; eller vælge en High School, der tilbyder et STEM-program, har et mesterskabsbasketballhold, et skuespiller- og filmprogram eller Model UN. 
  • Det er perfekt for studerende, der ønsker at gå på en High School, hvor de kan dyrke en bestemt sport, lære et bestemt sprog eller fag; som ønsker at bo i en bestemt by; som ønsker at vælge en High School baseret på dens akademiske ry eller program (IB, STEM osv.); som ønsker at studere i mere end 1 år; og/eller som ønsker at være sikker på at få mulighed for at opnå et amerikansk High School-diplom på Grade 12.   
  • Udover den J-1-studerendes mål (at bo i udlandet, opleve en ny kultur, forbedre sit engelsk og udvide sin horisont) ønsker F-1-studerende mere kontrol over på præcis hvilken High School eller hvilket sted de skal studere, eller hvilket specifikt akademisk, sportsligt eller kunstnerisk fokus programmet skal have, udover den kulturelle udveksling. De studerende kan studere i mellem 2 uger og flere år. 
  • Med F-1 SELECT High School-programmet kan de studerende vælge den præcise High School på forhånd ved at gennemgå en portefølje af skoler. Hvis dit engelsk er godt, kan du bruge vores søgeværktøj til High Schools for at finde præcis den High School i USA, du drømmer om! 
  • Endelig sørger F-1-programmet for, at de studerende er tilfredse i deres udenlandske hjem og på den valgte High School. Det garanterer vi vores studerende gennem vores ’100 % glad for værtsfamilie’-forpligtelse! 
Få mere at vide
Classic (J-1) High School Program SELECT (F-1) High School Program 
Ved første øjekast  En kulturel oplevelse i et akademisk år – en løsning til alle! En skræddersyet akademisk og kulturel oplevelse – du tilpasser programmet på forhånd for at få præcis den High School og den oplevelse, du ønsker! 
Hvor kommer jeg til at bo? Vores J-1-partner vælger. Det kan være overalt i USA. Vælg præcis, hvor du vil være – i en storby som Los Angeles, Boston eller San Francisco, nær stranden i Florida eller Californien, i bjergene – du vælger selv! 
Pris for et Academic Year – omfatter skoleophold, to gange placering i en værtsfamilie, måltider, månedlige rapporter, hjælp til studerende 24/7 og forsikring [Price], én pris uanset hvilken High School. High Schools har forskellige priser. Priserne svinger mellem $21.000 og $70.000. 
KvalitetssikringPartnere opført af CSIET for J-1 High School-programmer Vores søsterselskab, Educatius Group, er opført af CSIET for offentlige og private High School-programmer under F-1 og er certificeret af ISO 9001 for alle programmer.
Type af High School OffentligOffentlig, privat almindelig eller Boarding. 
LogiVærtsfamilieVærtsfamilie (offentlig eller privat High School) eller kollegieværelse (på Boarding School) 
Hvornår får jeg tildelt min værtsfamilie? Vores partnere forsøger at give den studerende svar 2-3 måneder før High School-start. Der er ingen fast dato for, hvornår du får tildelt en værtsfamilier.  I det yderst sjældne tilfælde, at vores partnere ikke er i stand til at give en studerende i en værtsfamilie, refunderer vi 100 % af gebyrerne.Vi forsøger at tildele den studerende en plads inden for 2-3 måneder før High School-start. Seneste dato er 4 uger før High School-start.  
  
Der er garanti for at få et hjem (hvis vi accepterer den studerende, finder vi en værtsfamilie til vedkommende). 
Vil du vælge bestemt High School/område? NejJa – søg blandt vores High Schools i USA, og fortæl os, hvilke High Schools der matcher dine drømme! Eller spørg os til råds.
Kan jeg skifte High School efter, jeg er optaget, hvis jeg ikke kan lide den? NejVi hjælper dig med på forhånd at vælge den High School, der passer bedst til dig. 
Er der mulighed for at optjene et diplom på Grade 12?  Måske.  Din High School kan ikke vælges på baggrund af diplomønske. Ja. Den studerende kan vælge en High School/område, der tilbyder Dimploma Year. 
Bruges som forberedelse til universitetet i USA? Kan ikke anbefales, da der ikke er nogen garanti for, at din High School vil give internationale studerende mulighed for at få et diplom. Den perfekte forberedelse til universitetet.  Vælg en High School på baggrund af akademiske programmer, universitetsoptagelser og forberedelse til college. Mange af vores studerende, der studerer på Diploma Year, er optaget på de bedste universiteter! 
Mulig for at vælge varighed Semester eller Academic Year. 
Efter 1 år kan de studerende tilmelde sig et F-1-program. 
Semester, Academic Year eller Multiple Years, Academic Adventure (2-8 uger), Short Term (10-12 uger) 
Kan jeg dyrke sport? De studerende kan deltage på de sportshold, der er tilgængelige på sin High School, så længe der ikke er nogen statslige begrænsninger. De studerende kan vælge en bestemt High School på baggrund af dens sportsprogram. 
Selvplacering (bo hos familie eller venner), hvis du ikke har brug for en værtsfamilie Kan ikke bo hos pårørende Kan bo hos venner eller pårørende af familien. 
Forældre kommunikerer med eller besøger barnet? Begrænset kommunikation. Forældre må kun komme på besøg i de sidste 2 uger af programmet. Ubegrænset kommunikation, medmindre den studerende har problemer med at tilpasse sig den nye familie. Vi anbefaler forældre ikke at besøge de første 30 dage. Den studerende har mulighed for at rejse til [home country] i forbindelse med jul og andre helligdage. 
Alderskrav 15-18,5 ved programstart Generelt 14-19, men nogle Boarding Schools accepterer yngre elever. 
Krav til engelskniveau 215 ELTiS Afhængigt af skolen.  205 er minimumskravet (ugentlige programmer er lavere), og mere ambitiøse High Schools kan kræve en højere score, TOEFL eller endda SSAT. 
Begynd din planlægning