Amerikansk diplom under dit udvekslingsår!

Kom et skridt foran med et Amerikansk diplom

Med vores Classic+ Double Diploma-program får du en unik mulighed for at opnå et amerikansk diplom. Det betyder, at du ikke kun dimitterer med dit diplom fra din high school, men du opnår også et diplom fra det prestigefyldte Washington Academy. Classic+ Diploma er et online program; du rejser til USA som udvekslingsstudent, nyder det amerikanske high school-liv og fordyber dig i den amerikanske livsstil, den eneste forskel er, at før, under og/eller efter dit high school-eventyr tager du kursuser online, og kvalificerer dig til et Amerikansk diplom fra Washington Academy. 
 
Der er mange grunde til at opnå et amerikansk diplom; Washington Academy er en prestigefyldt amerikansk boarding school og en af ​​de ældste uddannelsesinstitutioner i USA. Et amerikansk high school diplom er den perfekte vej til at blive optaget på et amerikansk college eller universitet og garanterer dig et skridt foran i dine fremtidige studier og karriere. 
 
Du får chancen for at vælge fag, der ikke er tilgængelige på din skole derhjemme, og du perfektionerer dine sprogkundskaber i live online sessioner sammen med amerikanske lærere og internationale studerende. 
 
Læs alle detaljerne om det amerikanske diplomprogram her [link til: /programs/online-programs/double-diploma] og kontakt os for flere detaljer om, hvordan du kan kombinere dit Classic USA-program med et amerikansk diplom! 

Perfekt for udvekslingsstuderende som

  • Er klar på den ultimative high school oplevelse i USA
  • Er klar til at deltage i online kursuser under, før eller efter deres udvekslingsår for at modtage et amerikansk diplom fra Washington Academy
  • Er interesseret i at fortsætte deres uddannelse i USA

Sådan kan du opnå et amerikansk diplom

At modtage et amerikansk diplom kan opnås på maksimalt tre år, og du skal deltage i flere onlinekurser. Hvordan du planlægger det er helt op til dig!

  • Start med at rejse på et high school-år til USA, når du vender tilbage til Danmark, tager du dine onlinekurser over et eller to år
  • Alternativt kan du starte med et online kursus før dit udvekslingsår, derefter rejse til USA for dit udvekslingsår, vende hjem og afslutte dit tredje og sidste år af American Diploma-programmet
  • Du kan endda starte med at tage to år på Diploma-programmet derhjemme, før du rejser og gennemfører kurset, mens du er i USA
  • Tag en del af kurset som sommerprogram ved at følge forelæsningerne i fire uger i juli

Du vil have tæt kontakt med dine lærere undervejs og få al den støtte, du har brug for via online platformene og via e-mail – udfordr dig selv og gør dig klar til succes!

Fortællinger fra vores udvekslingsstuderende

Mille, i USA

“Skole spirit og skole sport var klart på toppen, det er noget helt andet, når du er i momentet. Det en følelse af glæde og fællesskab der er helt fantastisk.”

Lise, i USA

“Det at være på udveksling har for mig været det vildelste jeg nogensinde har oplevet, det at danne relationer på tværs af lande og kulturer er en helt speciel oplevelse”

Få en oplevelse for livet

At tage udveksling er en once-in-a-lifetime oplevelse, som du vil huske resten af dit liv. Bestil en samtale med os eller download vores High School guide. 

Hvad vil du gerne opleve som udvekslingsstudent?

Vil du gerne være med til at skabe rammerne for dit udvekslingseventyr? Har du et bestemt ønske til dit udvekslingsår – vil du eksempelvis gerne opleve et bestemt fag eller sportsgren; så er vores Select Program det perfekte valg for dig. Med vores Select Program kan du selv bestemme din kommende High School eller Boarding School i USA, der lever op til dine ønsker (uanset om du drømmer om et bestemt fag, sportsgren, område eller kunstprogram). Book en vejledningssamtale med os, så vi kan hjælpe dig med at finde dit perfekte High School match!    

Begynd din planlægning