Classic High School i Tyskland

Oplev den tyske kultur

Vores program Classic High School er det traditionelle udvekslingsprogram, hvor man får en værtsfamilie et vilkårligt sted i Tyskland. Det er det perfekte program for dig, som gerne vil have et autentisk tysk udvekslingsophold. Efter din værtsfamilie har valgt dig, finder vi en high school i nærheden af familien.

Din kommende værtsfamilie kan være bosiddende hvor som helst i Tyskland. Måske vil du opleve livet i Tyskland tæt på en storby som Berlin, Hamborg eller München, i en landsby omgivet af smuk natur, eller et sted langs kysten i den nordlige del af landet. Lige meget hvor du kommer til at bo, kan du være sikker på, at du får et helt unikt og uforglemmeligt indtryk af livet i Tyskland.

Du kan tilmelde dig til vores Classic High School program for ét semester eller for et helt skoleår.

Classic High School details

Alder: 15–17 år

Afrejse: August

Sprogkrav: Ingen, men almen tysk forståelse er en fordel

Visum: Nej

Områdeønske: Ja

Soft Landing Camp: Ja, i Mannheim

Skole: Normalt fra 8:00 til 15:00

Fag: Der er både obligatoriske fag og valgfag

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Download vores High School guide, eller bestil en samtale med vores High School eksperter, og lad os sammen skabe rammerne for dit udvekslingsår i Tyskland.

Områdeønske - vælg hvor i Tyskland du vil studere

For dig, der har et ønske om at bo i en bestemt region i Tyskland, er det muligt at tilkøbe et områdeønske. Bemærk venligst, at antallet af ledige pladser er begrænset.  
Ansøg gerne i god tid – pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.  

Forberedende sprogkursus i Tyskland

For at forberede dig bedst muligt på dit udvekslingsår i Tyskland, tilbyder vi et sprogkursus i Mannheim. Sprogkurset finder sted i dagene inden Soft Landing Camp.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

*” indikerer påkrævede felte

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Begynd din planlægning