Forberedende sprogkursus i Tysk

Den bedste forberedelse til dit udvekslingsår

For at forberede dig bedst muligt på udvekslingsår i Tyskland, tilbyder vi et online sprogkursus i tysk.

Vi anbefaler at vores udvekslingsstudenter tager dette online sprogkursus og får opfrisket de tyske gloser inden udvekslingsåret begynder. Så får du den bedst mulige start på dit udvekslingsophold.

Om sprogkurset

Sprogkurset foregår online, og der er maksimalt 20 internationale studerende i hver online klasse. Spørg vores high school eksperter for mere information.

Tysktimerne er specielt designet til at give dig det bedste kendskab til det tyske sprog samt tyske traditioner og kultur. Vi gennemgår det grundlæggende i grammatikken, lærer vigtige ord og udtryk, taler sammen om hverdagen i Tyskland i klassen. Hver lektion vil tage dig et skridt tættere på dit mål: at øge din selvtillid og føle dig mere tryg ved at kommunikere på tysk.

Pris

Sprogkurset koster 9.000 DKK og du tilmelder dig gennem Explorius. Kontakt vores high school eksperter for at tilmelde dig eller for mere information.

Varighed

To hele skoleuger

Bliv kontaktet at vores High School eksperter

"*" indicates required fields

Hidden
Er du studerende eller værge?*
Hidden
Hidden
Hidden

Historier fra udvekslingsstuderende

EDNA, i Tyskland

“Tyskland er et land med meget kultur, og der er utroligt meget at opleve. Du får venner for livet, både gennem skolen og gennem sporten.”

ERIK, i Tyskland

”Ved at tage et udvekslingsår kaster man sig automatisk ud i en fremmed kultur. Så får du nye oplevelser, viden og venner fra en helt ny del af verden.”

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Download vores High School guide, eller bestil en personlig vejledningssamtale med vores High School eksperter, og lad os sammen skabe rammerne for dit udvekslingsår i Tyskland.

Udvekslingsår i Tyskland

At være udvekslingsstudent i Tyskland er den perfekte mulighed for at opleve den tyske kultur og lære et af de mest talte sprog I verden. Som tysktalende kan du kommunikere med millioner af mennesker.

Begynd din planlægning