Select High School i UK

Fuld kontrol over dit udvekslingsår

På Select High School-programmet i UK er du garanteret at få dit drømmeår på High School!

Dit udvekslingsår i UK vil være noget, du vil have med dig resten af dit liv. Med Select-programmet kan du vælge den High School, der passer bedst til dine drømme og ambitioner. Den perfekte High School for dig ligger måske i en populær by som Brighton eller London. Eller en gammel Boarding School, hvor du kan få en traditionel britisk oplevelse. Eller måske vil du gerne dyrke en sport, såsom fodbold, eller være involveret i teater eller kreativ kunst.

På vores UK Select-program kan du tjekke de High Schools ud, der er i vores portefølje og vælge den perfekte High School for dig! Vi tilbyder det bedste udvalg af High Schools for udvekslingsstuderende i hele UK! En stor State High School, en prestigefyldt Private High School eller endda en Boarding School, hvor du bor på campus sammen med dine klassekammerater. Du skal nok finde dit perfekte match. Tjek vores High Schools i UK ud.

Programdetaljer

Alder: 16–18 år

Afgange: August og januar

Sprogkrav: Basale færdigheder i engelsk

Engelsktest: Ja

Visum: Ja

Soft Landing Camp: Ja, i London

Skole: Normalt fra 8.30 til 15.30

Fag: Der er både obligatoriske fag og valgfag

Rejsemuligheder: Ja

Få en oplevelse for livet

At rejse på et udvekslingsår er en oplevelse for livet, som du vil huske resten af dit liv. Book et gratis vejledningssamtale med os for at gøre planen til virkelighed.

Få det ultimative udvekslingsår

Ud over, at du kan vælge den High School og by, du ønsker, tilbyder vores UK Select High School-programmer meget mere!

  • Når du har ansøgt om en High School og er accepteret, ved du præcis, hvor du skal bo og studere, så du kan planlægge oplevelser under dit ophold!
  • Du vil drage fordel af vores fælles team på tværs af kloden – hvor vores kolleger i Storbritannien vil tage sig af dig og føre tilsyn med din værtsfamilie eller Boarding School i hele dit High School-år eller semester.
  • Mulighed for at blive i flere år, tage en eksamen og komme videre til universitetet, uden problemer
  • Vælg mellem nogle industribaserede fag, herunder mode- og musikteknologi

UK Select-programmet tilbyder udvekslingsstuderende alle de kulturelle udvekslinger, fordybelse og spændende oplevelser fra Classic-programmet – men får en stor fordel ved at kunne vælge den High School, du ønsker.

Cambridge forberedende kursus

FÅ SUCCES I DENNE VERDENSFØRENDE ENGELSKE KVALIFIKATIONSTEST

Cambridge engelsk eksamen er anerkendt globalt af mere end 25.000 universiteter, arbejdsgivere og regeringer som verdens førende kvalifikationstest for engelsksprogede færdigheder. Hvis du lige har afsluttet eller i øjeblikket er på en high school-udveksling i et engelsktalende land, så er nu det bedste tidspunkt for dig at tage Cambridge engelsk eksamen. Vi kan hjælpe dig med at få succes med et forberedelseskursus designet til udvekslingsstuderende som dig.

De studerendes historier

Blogpost

Læs mere

FØLG EDUCATIUS PÅ SOCIALE MEDIER

Læs mere
Begynd din planlægning