Ture under dit udvekslingsår i Storbritannien

Som udvekslingsstuderende i Storbritannien får du en fantastisk mulighed for at lære en masse om livet i flere forskellige lande, som alle er en del af Storbritannien og Irland. En god idé er at lære dem endnu bedre at kende på vores arrangerede ture!

Sammen med andre udvekslingsstuderende, erfarne guider og vores engagerede personale får du mulighed for at deltage i vores Irland-tur og besøge hovedstaden, London.

Find vores arrangerede ture, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

banner-img

Irland-tur

Tag chancen for at udforske Irland, også kendt som Den Grønne Ø! På en 4-dages tur tager vi ud på den ultimative Irland-tur, hvor vi besøger både Irland og Nordirland.  

Vi udforsker de to hovedstæder Dublin og Belfast, stopper ved nogle af optagestederne fra Game of Thrones, besøger Titanic Centre og tager på en tur med en vikingebåd i Dublin – blandt mange andre ting.  

Det er en enestående mulighed for at besøge to lande på én ø og få bedre kendskab til deres interessante historie. 

banner-img

London kalder – igen

Når du tager på et udvekslingsår i Storbritannien med os, er vores Soft Landing Camp i London med i prisen. Hvis du ikke kan få nok af den dejlige hovedstad (hvem kan det?), tilbyder vi dig en mulighed for at se endnu mere af London! 

Tag med på en 3-dages tur, hvor vi tager på en byrundtur, ser en West End-musical, besøger voksmuseet Madame Tussaud’s, Platform 9 ¾, og sejler ned ad floden mellem Westminster og Greenwich – blandt mange andre ting.  

Det er en sjov tur, hvor du får mulighed for at møde dine venner fra den rolige modtagelsescamp.  

Få en oplevelse for livet

At tage på et udvekslingsår er en oplevelse for livet, som du vil huske resten af dit liv. Book et gratis vejledningsmøde med os for at gøre din plan til virkelighed.

Begynd din planlægning