Forberedende sprogkursus i Milano

Den beste forberedelse til dit udvekslingsår

For at forberede dig bedst muligt til dit udvekslingsår eller semester i Italien, tilbyder vi et to-ugers sprogkursus i den smukke by Milano. Sprogkurset ligger lige inden Soft Landing Camp, som også er i Milano.
Vi anbefaler alle, som har brug for lidt træning i det italienske sprog, at tilmelde sig sprogkurset for at få den bedst mulige start på udvekslingseventyret.

Om sprogkurset

Kurset finder sted på en privat sprogskole i centrum af Milano. Du vil gå i skole fra klokken 10:00 til 13:15 alle hverdage og hver lektion er på 45 minutter. Der vil blive gennemgået grammatik og basis ordforråd, brugbare udtryk og du vil skulle tale med dine klassekammerater og spille sprogspil. Hver lektion tager dig tættere på dit mål: at føle dig mere selvsikker på at kunne kommunikere på italiensk. Efter undervisningen kan du nyde Milano sammen med din værtsfamilie, klassekammerater eller dine undervisere.

Varighed

To hele skoleuger

Bliv kontaktet at vores High School eksperter

*” indikerer påkrævede felte

Hidden
Er du studerende eller værge?*
Hidden
Hidden
Hidden

Logi og kost

Under sprogkurset vil du bo hos en værtsfamilie i Milano. Der bor muligvis også en anden udvekslingselev, som også skal på et udvekslingsophold i Italien. Morgenmad og aftensmad er med i opholdet og det får du hos din værtsfamilie.

Inkluderet

  • 15 timers italienskundervisning om ugen
  • Skoleindmelding og gebyrer
  • Alle skolematerialer
  • Diplom
  • Transport ved ankomst og afgang
  • Introduktion og vejledning af personalet
  • Personale som kan hjælpe dig
  • Logi, morgenmad og aftensmad hos værtsfamilie
  • Eftermiddagsaktiviteter, som er arrangeret af sprogskolen
  • Weekendsaktiviteter med værtsfamilien

Historier fra udvekslingsstuderende

Elisabeth, i Italien

“Jeg var så lettet, skolen overgik alle mine forventninger. En af mine undervisere forklarede mig, at den klasse, jeg blev placeret i, er som en lille familie, og nu er jeg en del af den lille familie.”

Anna, i Italien

“Italien er et land med meget kultur, og der er utroligt meget at opleve. Jeg elsker italiensk mad, og jeg har lært at lave mad sammen med min værtsfamilie!”

En oplevelse for livet

At være udvekslingstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Se vores High School guide eller bestil en vejledningssamtale med os og begynd planlægningen af dit udvekslingsår i Italien.

Udvekslingsår i Italien

Når du tilbringer dit udvekslingsår i Italien, vil du komme til at nyde livet i et af verdens mest charmerende lande. Det fascinerende land byder på et stort udvalg af klimaer, natur og livsstil.

Begynd din planlægning