Vælg den perfekte High School i Storbritannien

Når du tilmelder dig vores Select High School eller Boarding School-program kan du selv vælge, hvilken High School i Storbritannien du ønsker at studere på.

Det er perfekt for dig, der allerede har en klar idé om, hvordan du ønsker, at din udveksling i landet skal være. Måske ønsker du at bo i en bestemt by, dyrke din yndlingssport eller få en bestemt uddannelse.

Vi tilbyder et bredt udvalg af High Schools i hele Storbritannien. Nedenfor kan du se vores mest populære High Schools og Boarding Schools.

High Schools i Storbritannien

Nedenfor finder du vores udvalg af de mest populære High Schools, som er med i vores Select High School-program.

banner-img

cheshire college

Cheshire College er beliggende i det nordlige England, i den smukke by Cheshire. Skolen er kendt for at give eleverne en fremragende uddannelse og udstyre dem med færdigheder, erfaringer og kvalifikationer, som vil forberede dem til deres fremtidige karriere eller videregående studier.

Alle 3 campusser på tværs af 3 lokationer – Crewe, Ellesmere Port og Chester – giver en tryg, glad og innovativ læringsoplevelse der sikrer, at eleverne opnår deres fulde potentiale. Cheshire College har et “Football Academy”, “Basketball Academy”, “Netball Academy”, Athletics Academy” og “Boxing Academy”.

banner-img

Varndean College

Varndean College er beliggende i Brighton, UK og er kun en togtur væk fra livlige London. Et dedikeret internationalt team sikrer, at alle udvekslingsstuderende hurtigt falder til, og kan nå deres fulde potentiale. Varndean College tilbyder også interessante muligheder for elever, der gerne vil studere medicin, tandpleje eller veterinærvidenskab. Varndean College tilbyder også STEM-kurser (Science, Technology, Engineering and Mathematics) samt et “International Baccalaureate Diploma”.

Varndean College er beliggende på en meget attraktiv campus bestående af moderne bygninger omgivet af fodboldbaner alle med en fantastisk udsigt over havet. Varndean College tilbyder en enestående række af forskellige muligheder inden for sport. Eleverne kan spille badminton, basketball, fodbold, rugby, bordtennis, netball eller tennis, tage yoga- eller Zumba-timer eller bruge lidt tid i fitnesscenteret. Skolen tilbyder også et bredt udvalg af klubber og foreninger, som de studerende kan blive involveret i, såsom “Funk Band”, “Politics Society” eller “Environmental Committee”.

Boarding Schools i Storbritannien

Nedenfor kan du se vores mest populære High Schools, som er med i vores Boarding School-program.  

banner-img

myddelton college

Myddelton College er en fantastisk Boarding School i Storbritannien. Denne fremragende skole er beliggende i udkanten af den historiske by Denbrigh i Walves, som ligger 1,5 time fra Manchester og 1 time fra Liverpool. Som udvekslingsstudent på Myddelton College vil du opleve et stærkt fællesskab, og skolen tilbyder en masse muligheder inden for sport samt akademiske fag.

Myddelton College driver et Tennis Academy i samarbejde med Tennis Wales, et Football Academy og et Elite Triathlon-program. Her har eleverne meget erfarne trænere, der selv har professionel erfaring. Skolens arts program omfatter musikteknologi, drama og en masse klubber.

banner-img

Rochester independent college

Rochester Independent College ligger 40 minutter fra det centrale London og er en skole med en livlig, støttende og uformel atmosfære. Elever på Rochester Independent College har ikke skoleuniform, og i undervisningen lærer eleverne at dele deres egne meninger, tænke kritisk, kreativt og selvstændigt. Underviserne har blandt andet viden inden for filmskabelse, kunst, modedesign, illustration, grafisk design, digitale medier og fotografi.

FACILITETER

Skolen har en enestående campus. Skolen kan prale af en digitalt kreativ afdeling (musikteknologi, medievidenskab, filmvidenskab og grafik). Alle studerende har fuld adgang til skolens sportsplads, fitnesscenter, biograf på stedet, kunststudier og de fantastiske haver, der er omkring skolen

Få sikret din High School-plads i Storbritannien

Mød os til en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi kan snakke om vores forskellige High Schools og muligheder i Storbritannien. Så kan vi sammen skræddersy det perfekte udvekslingsår til dig, så dit store udvekslingseventyr bliver præcis, som du ønsker, det skal være. 

Begynd din planlægning